Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  nso vŠlogatott
sortav
  06-25
18:30D√©t√°ri: A futballb√≥l sohasem √°br√°ndulok ki (nso vŠlogatott)
A Honv√©d nem h√≠vta meg a bajnokavat√≥ m√©rkŇĎz√©s√©re, Frankfurtb√≥l viszont megkerest√©k D√©t√°ri Lajost, hogy szeretettel v√°rj√°k a kupad√∂ntŇĎn mint az Eintracht egykori j√°t√©kos√°t. A kor√°bbi vil√°gv√°logatott k√∂z√©pp√°ly√°s szerint a legfontosabb, hogy m√°r az √∂t √©s tizenk√©t √©ves gyerekekkel is komolyan foglalkozzanak, √°m hagyni kell ŇĎket j√°tszani, de a fiatalokb√≥l hi√°nyzik a grundon megszerezhetŇĎ vag√°nys√°g. Sz√≠vesen lenne sz√∂vets√©gi kapit√°ny is.
sortav
18:30Grundt√≥l GRUNDIG ‚Äď Bodn√°r Zal√°n jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-24
20:46‚ÄěHisztian√≥ most kapott agyv√©rz√©st‚ÄĚ ‚Äď egy √©ve akasztottuk ki Ronald√≥t (nso vŠlogatott)
Ha van pillanat, amit az elm√ļlt egy √©vbŇĎl minden magyar futballszurkol√≥ megjegyezhetett mag√°nak, akkor az az aranylabd√°s Cristiano Ronaldo kiakad√°sa (de tal√°n Gera Zolt√°n Eb-g√≥lja is ez a kateg√≥ria) Dzsudzs√°k Bal√°zs m√°sodik tal√°lata ut√°n ‚Äď napra pontosan egy √©ve j√°tszott 3‚Äď3-as d√∂ntetlent Lyonban a csoportb√≥l m√°r biztosan tov√°bbjut√≥ magyar v√°logatott, a tov√°bbjut√°s√©rt m√©g k√ľzdŇĎ, ut√≥bb Eur√≥pa-bajnok Portug√°li√°val.
sortav
20:46Kommunik√°ci√≥ szak ‚Äď Kun Zolt√°n publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
20:46C√≠meres alku ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
20:46Mintha vb-t nyertek volna ‚Äď interj√ļ az andorrai kapussal (nso vŠlogatott)
Josep G√≥mes, az andorrai labdar√ļg√≥-v√°logatott kapusa karrierje legnagyobb siker√©nek tartja a magyarok elleni gyŇĎzelmet, √°m ettŇĎl m√©g nem lett szt√°r, √©s ugyan√ļgy be kell j√°rnia dolgozni reggelente.
sortav
  06-17
22:08Sz√©tl√∂v√©sben legyŇĎzt√ľk Rom√°ni√°t, mi√©nk az Eb-bronz! (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott bronz√©rmes lett a csehorsz√°gi minifutball Eur√≥pa-bajnoks√°gon, miut√°n a harmadik hely√©rt v√≠vott csat√°ban legyŇĎzte Rom√°ni√°t. A rendes j√°t√©kidŇĎ nem hozott g√≥lt, a sz√©tl√∂v√©sben pedig a mieink bizonyultak jobbnak. A d√∂ntŇĎben az oroszok szint√©n sz√©tl√∂v√©ssel nyertek a h√°zigazda ellen.
sortav
22:08Lakatlan sziget ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
22:08Storck: Tal√°n nem kellett volna ennyire megb√≠zni egy-k√©t j√°t√©kosban (nso vŠlogatott)
Pokoli este volt, az √©rzelmek kavarogtak bennem, olyan szitu√°ci√≥ba ker√ľltem, amilyenre nem sz√°m√≠tottam ‚Äď √≠gy kezdte a Nemzeti Sportnak p√©nteken adott exkluz√≠v interj√ļj√°t Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya, akit az Andorra elleni vb-selejtezŇĎ elvesz√≠t√©se (0‚Äď1) ut√°n n√©h√°ny nappal megerŇĎs√≠tettek posztj√°n.
sortav
22:08Kikaptunk az oroszokt√≥l, a bronz√©rt j√°tszhatunk a minifutball Eb-n (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott 3‚Äď0-ra kikapott az es√©lyesebb oroszokt√≥l a csehorsz√°gi Brn√≥ban zajl√≥ minifutball Eur√≥pa-bajnoks√°g elŇĎd√∂ntŇĎj√©ben, √≠gy szombaton a bronz√©rem√©rt j√°tszhat a rom√°nokkal.
sortav
  06-15
19:44√ćgy jutottunk el Bordeaux-t√≥l Andorr√°ig: a Storck-√©ra gyeng√©i √©s a t√°tong√≥ ŇĪr (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on az osztr√°kok elleni Eb-meccs mai √©vfordul√≥j√°ra eredetileg egy olyan elemz√©ssel k√©sz√ľlt√ľnk volna, melyben megvizsg√°ljuk az elm√ļlt egy √©vet, azt, hogy tudott-e b√°rmit profit√°lni a labdar√ļg√°sunk a sikeres Eur√≥pa-bajnoki szerepl√©sbŇĎl. Az andorrai veres√©ggel azonban ez a k√©rd√©s v√©gk√©pp okafogyott√° v√°lt, ez√©rt ink√°bb azt n√©zz√ľk meg, hogy jutottunk el id√°ig, milyen objekt√≠v, illetve szakmai okok vezettek el od√°ig, hogy p√©nteken kikaptunk a vil√°granglist√°n 186. helyen √°ll√≥ Andorr√°t√≥l. Ezenk√≠v√ľl a magyar futball elm√ļlt egy √©v√©rŇĎl j√°t√©kos√ľgyn√∂k√∂t, haz√°nkban dolgoz√≥ n√©met edzŇĎket √©s v√°logatott j√°t√©kosokat is k√©rdezt√ľnk (t√∂bbs√©g√ľket m√©g az andorrai meccs elŇĎtt).¬†
sortav
19:44Mindenki tudja ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
19:44Megint √©g a h√°z ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
19:44B√∂l√∂ni: Nem √©rtem, mi√©rt kell ennyire beh√≥dolni a n√©met vonalnak (nso vŠlogatott)
Sz√°mos v√©lem√©ny elhangzott m√°r a magyar v√°logatott sz√©gyenteljes andorrai veres√©ge ut√°n, megsz√≥lalt k√∂zgazd√°sz, pszichi√°ter, √ľzletember, edzŇĎ, kor√°bbi √©s jelenlegi v√°logatott labdar√ļg√≥. A t√∂bbs√©g csup√°n a veres√©g okair√≥l besz√©lt, arr√≥l viszont, hogy mik√©nt lehetne orvosolni a bajt, s lehet √ļjra fejlŇĎd√©si p√°ly√°ra √°ll√≠tani a magyar futballt, kevesen sz√≥ltak. Nos, k√≠v√°ncsiak voltunk a 108-szoros rom√°n v√°logatott, a Marosv√°s√°rhelyen sz√ľletett B√∂l√∂ni L√°szl√≥ v√©lem√©ny√©re, nem csup√°n az√©rt, mert egyike azon kev√©s magyar szakembernek, akinek munk√°j√°t tŇĎl√ľnk nyugatra is elismerik, hanem mert hossz√ļ √©vek √≥ta figyelemmel k√≠s√©ri futballunkat. Mint ismert, alig n√©gy √©ve √©ppen B√∂l√∂ni volt az¬†elsŇĎ sz√°m√ļ jel√∂lt a sz√∂vets√©gi kapit√°nyi posztra.
sortav
  06-13
15:232x2=? ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-12
07:34A csillag√∂sv√©nytŇĎl a b√©ka combj√°ig ‚Äď Ballai Attila publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
07:34√Čjjel ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-11
12:42D√©t√°ri: Aj√°nd√©kozni nem lehet v√°logatotts√°got fiatal gyerekeknek (nso vŠlogatott)
B√°r D√©t√°ri Lajos nem n√©zte a magyar v√°logatott Andorra elleni vil√°gbajnoki selejtezŇĎj√©t, mark√°ns v√©lem√©nye van Bernd Storck csapat-√∂ssze√°ll√≠t√°s√°r√≥l: a 61-szeres v√°logatott labdar√ļg√≥ szerint mindenkor a legjobbaknak van csak hely√ľk a nemzeti csapatban. Az NSO TV st√°bja a magyar bajnoks√°gr√≥l √©s az ut√°np√≥tl√°s helyzet√©rŇĎl is megk√©rdezte az √©vekig edzŇĎk√©nt is dolgoz√≥, de mostans√°g csak gyermektorn√°kra j√°r√≥ kor√°bbi kiv√°l√≥ j√°t√©kost.¬†
sortav
12:42Bernd Storck: Nem akarok elb√ļjni (nso vŠlogatott)
Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya tudja, √∂v√© a felelŇĎss√©g, nem keres kifog√°sokat, ŇĎ √°ll√≠totta √∂ssze a keretet, tov√°bbra is hisz a fiatal j√°t√©kosokban, √°m kider√ľlt, egy t√©tm√©rkŇĎz√©s m√©g Andorr√°ban is m√°s szint.
sortav
06:30Lust√°k futballja ‚Äď Vincze Andr√°s publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
06:30‚ÄěDzsudzs√°k, az arab‚ÄĚ ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-10
18:34K√∂nnyek k√∂z√∂tt a kapit√°ny ‚Äď Dzsudzs√°kot nagyon megviselte a veres√©g (nso vŠlogatott)
Az Andorra‚ÄďMagyarorsz√°g (1‚Äď0) vb-selejtezŇĎt k√∂vetŇĎen r√∂viden m√°r id√©zt√ľk id√©zt√ľk Dzsudzs√°k Bal√°zs nyilatkozat√°t, most pedig l√°ssuk a teljes, meccs ut√°ni √©rt√©kel√©s√©t. Az M4 Sport felv√©tel√©n a sportcsatorna √©s helysz√≠ni tud√≥s√≠t√≥nk, Somogyi Zsolt k√©rd√©seire v√°laszolt megt√∂rten, majd k√∂nnyekre fakadt.
sortav
18:34Andorra ut√°n ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
18:34T√∂rt√©nelmi veres√©get szenvedett a Storck-csapat (nso vŠlogatott)
T√∂rt√©nelmi veres√©get szenvedett a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott p√©ntek este: Andorra hazai p√°ly√°n 1‚Äď0-ra legyŇĎzte Bernd Storck csapat√°t a 2018-as vil√°gbajnoks√°g selejtezŇĎj√©nek B-csoportj√°ban. Andorr√°t kor√°bban mindh√°romszor legyŇĎzt√ľk, g√≥lt sem kaptunk tŇĎle.
sortav
18:34Szt√°ni Istv√°n nem hallgatott az apj√°ra (nso vŠlogatott)
Visszautas√≠totta a n√©met √©s a belga v√°logatotts√°got, haza nem akart j√∂nni, Mil√°n√≥ba √©s Barcelon√°ba nem engedt√©k, az √ďzdr√≥l indul√≥ csat√°r azonban nem el√©gedetlen p√°lyafut√°s√°val, nyolcvan√©vesen is akt√≠v, √©lvezi az √©letet.
sortav
  06-07
12:20A s√ļlytalans√°g √°llapota ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
12:20N√©gy magyar √ļjonc √©s h√°rom orosz g√≥l ‚Äď sima veres√©get szenvedt√ľnk (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott felk√©sz√ľl√©si m√©rkŇĎz√©sen 3‚Äď0-ra kikapott a Konf√∂der√°ci√≥s Kup√°ra k√©sz√ľlŇĎ Oroszorsz√°gt√≥l a Groupama Ar√©n√°ban.
sortav
  06-02
06:02A semmi √°g√°n ‚Äď Pusk√°s Ferenc sz√°mŇĪzet√©se (nso vŠlogatott)
Sorozatunkban Pusk√°s Ferenc sz√°mŇĪzet√©se elsŇĎ, keserves, bizonytalan idŇĎszak√°t id√©zz√ľk fel, saj√°t visszaeml√©kez√©sei, √©s 1957‚Äď58-ban √≠rott mag√°nlevelei alapj√°n.
sortav
  05-31
16:37M√©sz√∂ly K√°lm√°n: B√°nt, hogy m√°r nem k√≠v√°ncsiak a v√©lem√©nyemre (nso vŠlogatott)
Volt idŇĎ, amikor Magyarorsz√°g meghat√°roz√≥ szerepet j√°tszott a labdar√ļg√°s vil√°gversenyein ‚Äď M√©sz√∂ly K√°lm√°n a sport√°g utols√≥ hazai aranykor√°nak kiemelkedŇĎ alakjak√©nt ker√ľlhet be a Nemzet Sportol√≥i k√∂z√©.
sortav
  05-27
08:17Kil√≥g a l√≥l√°b ‚Äď az elsŇĎ v√°logatott meccs a forradalom ut√°n (nso vŠlogatott)
Szavaz√°st hirdetett 1957 elej√©n a Sport, arra volt k√≠v√°ncsi, kiket l√°tn√°nak sz√≠vesen az olvas√≥k az 1958-as vb-selejtezŇĎre k√©sz√ľlŇĎ futballv√°logatottban. A lap azt sugallta, m√°r nem √©rdemes azokra √©p√≠teni, akik a forradalom lever√©se ut√°n minden tilt√°s ellen√©re elutaztak D√©l-Amerik√°ba.
sortav
  05-24
20:24Alexander Storck: Ez az, amit neh√©z megszerettetni a fiatalokkal (nso vŠlogatott)
Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny fia gyakornok erŇĎnl√©ti edzŇĎk√©nt seg√≠ti a tehets√©gek felk√©sz√≠t√©s√©t, √©s √©rzi, hogyan lehet jobb munk√°ra √∂szt√∂n√∂zni a fiatalokat.
sortav
20:24Bernd Storck: A n√©meteknek is kellett 12 √©v, ennyi idŇĎre itt is sz√ľks√©g van (nso vŠlogatott)
Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya a Vil√°ggazdas√°gnak adott interj√ļj√°ban besz√©lt a 2020-as Eur√≥pa-bajnoks√°gra val√≥ kijut√°si es√©lyekrŇĎl, a gener√°ci√≥v√°lt√°sr√≥l, az U17-es csapat kulcsj√°t√©kosair√≥l, valamint a szakember elmondta, megl√°t√°sa szerint a 2009-es, egyiptomi U20-as vb-bronz√©rmes g√°rd√°val mi volt a probl√©ma, mi√©rt nem tudtak sokan megfelelŇĎ szintre tov√°bbfejlŇĎdni.
sortav
  05-17
16:05√Ālom maradt a vil√°gbajnoks√°g, hatodik helyen z√°rt a v√°logatott (nso vŠlogatott)
Az U17-es magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott 1‚Äď0-ra kikapott Franciaorsz√°gt√≥l, √≠gy a hatodik helyen z√°rta a horv√°torsz√°gi Eur√≥pa-bajnoks√°got. Ez egyben azt is jelenti, hogy a mieinknek nem siker√ľlt kvalifik√°lniuk az okt√≥beri koroszt√°lyos vil√°gbajnoks√°gra.
sortav
  05-14
11:19A horv√°t‚Äďmagyar, amelynek m√°ra nyoma sem maradt (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott 77 √©vvel ezelŇĎtt √©ppen Z√°gr√°bban pr√≥b√°lgatta a k√©sŇĎbb f√©nyes sikereket hoz√≥ WM-rendszert, √°m a Horv√°t B√°ns√°g elleni tal√°lkoz√≥nak otthont ad√≥ Koturaska Stadion m√°r √©vtizedek √≥ta eltŇĪnt a horv√°t fŇĎv√°ros t√©rk√©p√©rŇĎl.
sortav
11:19H√©tk√∂znapi hŇĎs√∂k ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
11:19Az elŇĎd√∂ntŇĎ el√ļszott, de a vil√°gbajnoks√°g m√©g √∂sszej√∂het (nso vŠlogatott)
Az U17-es labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°g negyedd√∂ntŇĎj√©ben a magyar v√°logatott Csonka Andr√°s √∂ng√≥lj√°val 1‚Äď0-ra kikapott T√∂r√∂korsz√°gt√≥l. A mieinknek a negyedd√∂ntŇĎ tov√°bbi alakul√°s√°t√≥l f√ľggŇĎen m√©g van es√©ly√ľk a vb-p√≥tselejtezŇĎre.
sortav
11:19√öjabb n√©gy √©rv ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  05-09
20:26G√≥lpar√°d√©s tov√°bbjut√°s, csoportelsŇĎ a v√°logatott! (nso vŠlogatott)
A magyar U17-es labdar√ļg√≥-v√°logatott 4‚Äď0-ra legyŇĎzte Fer√∂ert a koroszt√°lyos Eur√≥pa-bajnoks√°g csoportk√∂r√©nek harmadik, egyben utols√≥ fordul√≥j√°ban, √≠gy ‚Äď miut√°n Franciaorsz√°g 2‚Äď1-es sikert aratott Sk√≥cia felett ‚Äď megnyerte a kvartettet. A mieink ellenfele T√∂r√∂korsz√°g lesz a negyedd√∂ntŇĎben, p√©nteken, Nagygoric√°n.
sortav
17:02Bernd Storck: Itt az idŇĎ, hogy viszonozzuk a klubok seg√≠ts√©g√©t (nso vŠlogatott)
Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny a nemzetk√∂zi kupaindul√°s√©rt k√ľzdŇĎ klubok vezetŇĎedzŇĎire b√≠zza a d√∂nt√©st, elengedik-e a j√°t√©kosaikat a v√°logatott k√©t j√ļniusi m√©rkŇĎz√©s√©re. Ez is kider√ľl a n√©met szakember Nemzeti Sportnak adott interj√ļj√°b√≥l.
sortav
  05-06
20:56‚ÄěA tov√°bbjut√°s? Nyilv√°n ott motoszk√°l a fejemben‚Ķ‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
EsŇĎs, felhŇĎs napon hangol√≥dott a sk√≥tok elleni m√°sodik csoportmeccsre az U17-es magyar v√°logatott. A reggeli s√©t√°t taktikai √©rtekezlet, eb√©d, majd d√©lut√°n n√©gykor edz√©s k√∂vette, a helysz√≠n ez√ļttal a Z√°gr√°b k√ľlv√°ros√°ban fekvŇĎ NK Vrapce p√°ly√°ja volt.
sortav
20:56Nagy l√©p√©s a legjobb nyolc k√∂z√© az U17-es Eb-n (nso vŠlogatott)
Par√°d√©s szabadr√ļg√°sg√≥llal egyenl√≠tett a magyar v√°logatott az U17-es Eur√≥pa-bajnoks√°g m√°sodik m√©rkŇĎz√©s√©n, a sk√≥tok ellen, √©s az 1‚Äď1-es d√∂ntetlennel rendk√≠v√ľl j√≥ helyzetbŇĎl v√°rhatja az utols√≥, Fer√∂er elleni csoportmeccset.
sortav
20:56B√∂l√∂ni L√°szl√≥: Cristiano Ronald√≥t m√°r elŇĎttem felfedezt√©k (nso vŠlogatott)
A vil√°gh√≠rŇĪ labdar√ļg√≥b√≥l lett sikeres edzŇĎ a Nemzeti Sportnak adott interj√ļj√°ban besz√©l a Cristiano Ronaldo-legend√°r√≥l, a 2001-es rom√°n‚Äďmagyarr√≥l, az U17-es v√°logatottr√≥l, a kapit√°nyi felk√©r√©srŇĎl √©s a kih√≠v√°sok erej√©rŇĎl.
sortav
20:56Futball, eleg√°nsan (nso vŠlogatott)
KilencvenesztendŇĎs lett a legidŇĎsebb √©lŇĎ magyar v√°logatott, Raduly J√≥zsef, aki a jeles napon is derŇĪt, √©letszeretetet ad, pedig nem csak a p√°ly√°n durv√°skodtak vele.
sortav
  04-29
20:41U17-ES LABDAR√öG√ď EB, 2017 ‚Äď ADATBANK (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott r√©szv√©tel√©vel rendezik meg Horv√°torsz√°gban az U17-es labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°got, amelyre 2017. m√°jus 3. √©s 19. k√∂z√∂tt ker√ľl sor. A meccseknek hat v√°ros h√©t stadionja ad otthont: Z√°gr√°b k√©t helysz√≠nen, m√≠g Varasd (Varazdin), Nagygorica (Velika Gorica), Fiume (Rijeka), Zapresic √©s Kostrena egyar√°nt egy p√°ly√°n l√°tja vend√©g√ľl a csapatokat. A torna egyben kvalifik√°ci√≥k√©nt szolg√°l a 2017-es U17-es vil√°gbajnoks√°gra is, amelyen Eur√≥p√°t a kontinensviadal √∂t legjobb v√°logatottja k√©pviselheti 2017 okt√≥ber√©ben, Indi√°ban.
sortav
  04-18
20:16D√°rdai P√°l: Kleinheisler csapong; ha Dzsudzs√°k a Herth√°t v√°lasztja, nem a t√∂r√∂k√∂ket‚Ķ (nso vŠlogatott)
D√°rdai P√°l, a Bundeslig√°ban szereplŇĎ Hertha vezetŇĎedzŇĎje a Vil√°ggazdas√°gnak adott interj√ļj√°ban ecsetelte a magyar √©s a n√©met labdar√ļg√°s k√∂zti k√ľl√∂nbs√©get, valamint elmondta, szerinte milyen v√°ltoz√°sokra lenne sz√ľks√©g haz√°nkban. A 41 esztendŇĎs tr√©ner sz√≥t ejtett Dzsudzs√°k Bal√°zsr√≥l is, akinek szerzŇĎdtet√©s√©re 2015-ben re√°lis es√©ly lett volna, √°m a magyar v√°logatott csapatkapit√°nya ink√°bb T√∂r√∂korsz√°got v√°lasztotta. A szakember el√°rulta tov√°bb√°, hogy nemr√©g ‚Äěegy igaz√°n nagy klub‚ÄĚ is √©rdeklŇĎd√∂tt ir√°nta.
sortav
  04-11
20:14J√≥ kezd√©s ut√°n azeri szamba ‚Äď kikapott a futsalv√°logatott (nso vŠlogatott)
A magyar f√©rfi futsalv√°logatott 6‚Äď1-re kikapott a h√°zigazda Azerbajdzs√°nt√≥l az Eur√≥pa-bajnoki selejtezŇĎ B-csoportj√°nak 3., utols√≥ fordul√≥j√°ban, ezzel a m√°sodik, p√≥tselejtezŇĎt √©rŇĎ helyen z√°rta a kvartett k√ľzdelmeit.
sortav
10:52‚ÄěK√∂pj√ľk ki a t√ľdŇĎnket!‚ÄĚ ‚Äď a motiv√°ci√≥s besz√©dek l√©lektana (nso vŠlogatott)
Egy√©nis√©gek √©s hangad√≥k n√©lk√ľl mit sem √©r a futball: a m√∂g√∂tt√ľnk hagyott bajnoki fordul√≥k ki√©lezett csat√°i √©s nagy ford√≠t√°sai is r√°mutattak, sok m√ļlhat a l√©lektanon, √©s d√∂ntŇĎ lehet, hogyan tudj√°k egym√°st tŇĪzbe hozni a csapatt√°rsak.
sortav
10:52K√°r √©rte! K√©tg√≥los elŇĎnybŇĎl d√∂ntetlen, nem lett k√∂zelebb az Eb (nso vŠlogatott)
A magyar futsalv√°logatott 2‚Äď2-es d√∂ntetlent j√°tszottak Bosznia-Hercegovin√°val az Eur√≥pa-bajnoki selejtezŇĎ m√°sodik fordul√≥j√°ban. Horv√°th Norbert √©s Dr√≥th Zolt√°n g√≥lj√°val 2‚Äď0-ra vezett√ľnk, de ellenfel√ľnk az √∂t a n√©gyes j√°t√©k√°b√≥l k√©tszer is betal√°lt, √≠gy egyenl√≠teni tudott.
sortav
  04-08
22:06A magyar j√°t√©kos nem tud mosolyogni ‚Äď D√°rdain√°l igen (nso vŠlogatott)
M√°rcius v√©g√©n tartotta idei elsŇĎ tanfolyam√°t a Center Sport menedzseriroda, amely az elm√ļlt √©vekben rendszeresen szervez k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√©pz√©seket megfigyelŇĎknek (angol szaksz√≥val scoutoknak), j√°t√©kos-k√∂zvet√≠tŇĎknek, illetve a t√©m√°k √©s a szakma ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎknek. A mostani programban klubir√°ny√≠t√°s, sportvezet√©s t√©mak√∂rben tanuls√°gos elŇĎad√°st tartott a kor√°bbi, v√°logatott labdar√ļg√≥, Sall√≥i Istv√°n, aki 2001 √≥ta √∂t magyar klub vezetŇĎs√©g√©ben dolgozott, jelenleg pedig a Stars and Friends √ľgyn√∂ks√©g scoutja. ElŇĎad√°s√°nak elsŇĎ fel√©t, a klubmodellekrŇĎl, klubfiloz√≥fi√°r√≥l sz√≥l√≥ r√©szt m√°r kor√°bbi cikk√ľnkben bemutattuk, most pedig k√∂vetkezzenek a magyar futballist√°kr√≥l szerzett tapasztalatok, illetve a v√°logatott st√°bj√°ban, D√°rdai P√°l mellett v√©gzett munka tanuls√°gai.¬†
sortav
22:06Nagy √Ād√°mmal egy√ľtt kezdte ‚Äď de nem Storck v√°logatottj√°ban k√∂t√∂tt ki (nso vŠlogatott)
Huszonk√©t √©ves j√°t√©kos, Nagy √Ād√°mmal egy√ľtt kezdte a p√°lyafut√°s√°t, √©s a v√°logatott alapembere ‚Äď tudja, ki ŇĎ? Ha igen, nagyon t√°j√©kozott a hazai labdar√ļg√°sban! Ha nem, az az√©rt van, mert az illetŇĎ, Klacs√°k Bence nem Bernd Storck, hanem egy m√°sik k√ľlf√∂ldi szakember, Sito Rivera utas√≠t√°sait k√∂veti ‚Äď a futsalv√°logatottban.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Mbapp√© komoly aj√°nlatot kapott
Kylian Mbappé nehéz döntés elŇĎtt áll Sun, 06/25/2017 - 23:21
 A Barcelona k√∂z√©pp√°ly√°s√°t vinn√© a Betis
Cristian Tello elképzelhetŇĎ, hogy visszatér Spanyolországba, de külföldrŇĎl is érdeklŇĎdnek irá
 A PSG-bŇĎl j√∂het Bonucci helyettese
A Juventus kiszemelte a védŇĎt, kivel pótolhatná Bonuccit Sun, 06/25/2017 - 14:3
 Balotelli marad tov√°bbra is a Nice labdar√ļg√≥ja
Mario Balotelli marad továbbra is a francia bajnokságban Sun, 06/25/2017 - 23:18
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Keresű optimalizŠlŠs Kuruc.info Google PageRank LinkgyŻjtemťny, linktŠr Cylex Silver DŪj NetLap LinktŠr Ingyen linkgyŻjtemťny Facebook Eladů Ingatlanok