sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  nso vŠlogatott
sortav
  01-13
21:17Csank J√°nos: A jelek szerint visszavonultattak, pedig‚Ķ (nso vŠlogatott)
Csank J√°nos hetvenegy esztendŇĎsen is fut, ker√©kp√°rozik, √©s jelenleg szaktan√°csad√≥k√©nt dolgozik Tarp√°n. A magyar v√°logatott kor√°bbi sz√∂vets√©gi kapit√°ny√°val besz√©lgett√ľnk.
sortav
21:17Ikonikus magyar g√≥lok: √Ėcsi bev√°gta a Wembleyben (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball történetének legemlékezetesebb góljai? Sorozatunk végén következzen a magyar futballtörténelem legismertebb gólja, az évszázad gólja!
sortav
21:17Ikonikus magyar g√≥lok: Magical Magyar (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? Gera Zolt√°n eset√©ben lehet v√°logatni a sz√©p √©s/vagy fontos tal√°latok k√∂z√ľl, de a legeml√©kezetesebb bizony√°ra a portug√°lok elleni g√≥lja a 2016-os franciaorsz√°gi Eb-n.
sortav
  01-02
08:50Ikonikus magyar g√≥lok: Csavard be, mint D√∂me! (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? Labdar√ļg√°sunk utols√≥ vil√°gklasszis√°nak nyes√©s√©re nem csup√°n a lengyelek eml√©keznek.
sortav
08:50Nem l√°tni az √ļj gener√°ci√≥t ‚Äď visszas√≠rjuk m√©g Dzsudzs√°k√©kat? (nso vŠlogatott)
√Čv v√©g√©hez k√∂zeledve, a Nemzeti Sport Online-on ez√ļttal is szubjekt√≠v cikkben tekint√ľnk vissza a magyar labdar√ļg√°s, kiv√°ltk√©pp a v√°logatott elm√ļlt egy √©v√©re. 2017, ahogy mi l√°ttuk ‚Äď egy magyar futballrajong√≥ szem√©vel.
sortav
08:50V√°logatott gondok ‚Äď P√≥r K√°roly publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  12-27
22:07‚ÄěT√©ves √ļton halad a magyar futball‚ÄĚ ‚Äď mit √≠rtunk 10, 20, 30 √©ve? (nso vŠlogatott)
A tavalyi Eb-√°lom ut√°n 2017-ben padl√≥ra ker√ľlt a magyar labdar√ļg√°s: v√°logatottunk nemcsak nem jutott ki a j√∂vŇĎ ny√°ri vil√°gbajnoks√°gra, m√©g Andorr√°t√≥l √©s Luxemburgt√≥l is kikapott, √≠gy nyilv√°nval√≥an szomor√ļ hangulatban z√°rjuk az √©vet. De vajon eml√©keznek-e m√©g olvas√≥ink, mely t√©m√°k uralt√°k a c√≠mlapokat futballunk kapcs√°n t√≠z, h√ļsz, harminc √©ve a decemberi idŇĎszakban? A Nemzeti Sport arch√≠vum√°ban ennek j√°rtunk ut√°na.
sortav
22:07‚Äě√Čletem legnagyobb bulija‚ÄĚ ‚Äď besz√©lget√©s B√∂jte Csab√°val (nso vŠlogatott)
Napjaink egyik legn√©pszerŇĪbb papja, a munk√°j√°val √°rva gyermekek ezreinek √©let√©t szebb√© tevŇĎ ferences szerzetes, Csaba testv√©r adott lapunknak kar√°csonyi, ‚Äěsportos‚ÄĚ interj√ļt.
sortav
22:07Harmadszor, n√©lk√ľle ‚Äď F√ľl√∂p M√°rtonra eml√©kez√ľnk (nso vŠlogatott)
T√∂bb mint k√©t √©ve, hogy elhunyt F√ľl√∂p M√°rton, kor√°bbi 24-szeres v√°logatott kapus. 32 √©ves volt. √Čdesapj√°nak legt√∂bbsz√∂r fia mosolya jut esz√©be, s ma m√°r vallja: az √©let ‚Äď noha n√©ha elviselhetetlen√ľl k√∂ny√∂rtelen ‚Äď sz√©p.
sortav
  12-10
13:36Ikonikus magyar g√≥lok: Bene Ferenc beemelte (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? A Nemzeti Sport Hosszabb√≠t√°s mell√©klet√©ben megjelenŇĎ sorozat √∂t√∂dik r√©sz√©ben Bene Ferenc Benfic√°nak lŇĎtt g√≥lj√°t, minden idŇĎk egyik legszemtelenebb tal√°lat√°t id√©zz√ľk fel.
sortav
  12-06
23:49Kapit√°ny √ļr, gyŇĎznie kell! ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
23:49B√≠zzunk a m√°gnesben! ‚Äď Malonyai P√©ter publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
23:49J√°tsz√≥t√°rsak ‚Äď L. Pap Istv√°n jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  12-02
23:17Ikonikus magyar g√≥lok: valahogy bement (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? Ez√ļttal v√°logatottunknak az 1997-es vb-selejtezŇĎben a finnek ellen Helsinkiben szerzett egyenl√≠tŇĎ g√≥lj√°t eleven√≠tj√ľk fel. Kezdve onnan, hogy Kereszt√ļri Andr√°s sz√∂gletbŇĎl beadta a labd√°t‚Ķ
sortav
23:17Ikonikus magyar g√≥lok: Albert mindenkit elfektetett (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? Sorozatunk folytat√°s√°ban Albert Fl√≥ri√°n√©t eleven√≠tj√ľk fel, aki 1959-ben az NSZK elleni m√©rkŇĎz√©sen k√°pr√°zatos cselek ut√°n tal√°lt a vend√©gek kapuj√°ba. A f√ľv√∂n fek√ľdt az eg√©sz n√©met v√©delem.
sortav
  11-27
04:10Leekens: Ne szeressenek minket! Tiszteljenek benn√ľnket, az sokkal jobb (nso vŠlogatott)
Belv√°rosi s√©ta a mosolyg√≥s Georges Leekensszel, aki √°ll√≠tja, j√≥ viszonyt √°pol az √©giekkel is, √©s lapunknak azt is el√°rulta, milyen √ľzenetet k√ľld√∂tt minap a feles√©g√©nek. A sz√∂vets√©gi kapit√°ny a gyŇĎzni akar√°s fontoss√°g√°r√≥l, a n√©lk√ľl√∂zhetetlen vez√©rekrŇĎl, a tehets√©gek √ļtj√°r√≥l, Nikolics Nemanja kijelent√©s√©rŇĎl √©s a tiszteletrŇĎl is besz√©lt a Nemzeti Sportnak.
sortav
04:10Maradjon fogalom ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  11-23
12:29TŇĪz √©s √©g√©s ‚Äď Kun Zolt√°n publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
12:29Majd sz√°z√©ves focicipŇĎ a fradista m√°rt√≠r hagyat√©k√°nak fŇĎ √©kess√©ge (nso vŠlogatott)
Sz√°z√©ves t√°rgyak is fellelhetŇĎk, nem is kev√©s, T√≥th-Potya Istv√°n hagyat√©k√°ban, amelynek darabjait az 1945-ben m√°rt√≠rhal√°lt halt futballnagys√°g unok√°ja mutatta meg lapunknak. Potya nemcsak nagyszerŇĪ labdar√ļg√≥, remek ember is volt, szellemi hagyat√©ka is p√©ld√°s ‚Äď az √©lete pedig k√©sz reg√©ny, sz√°mos elfeledett, rosszul ismert vagy a k√∂ztudatba be sem ker√ľlŇĎ t√∂rt√©nettel.
sortav
  11-19
14:03A c√≠mzett: Dzsudzs√°k Bal√°zs ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  11-18
13:03Ikonikus magyar g√≥lok: kap√°sg√≥l az √∂r√∂kk√©val√≥s√°gnak (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? Sorozatunk folytat√°s√°ban Farkas J√°nos√©t eleven√≠tj√ľk fel, aki az 1966-os angliai vil√°gbajnoks√°gon ‚Äď szerint√ľnk ‚Äď a vb g√≥lj√°t lŇĎtte kap√°sb√≥l a brazilok h√°l√≥j√°ba.
sortav
13:03November 17. ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
13:03Futballh√≠d ‚Äď TŇĎke J√°nos publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
13:03A 27 √©vn√©l fiatalabbakn√°l √≥ri√°si fekete lyuk t√°tong a v√°logatottn√°l (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online a v√°logatott sz√°m√°ra lez√°rul√≥ 2017-es esztendŇĎ ut√°n k√©tr√©szes statisztikai √∂sszefoglal√≥ban tekint vissza a m√∂g√∂tt√ľnk hagyott idŇĎszakra. A csapatteljes√≠tm√©nyre vonatkoz√≥ mutat√≥k egy r√©sz√©t m√°r a Costa Rica elleni meccset megelŇĎzŇĎen megt√°rgyaltuk, most j√∂jjenek a kerettel kapcsolatos, a j√°t√©kosok p√°ly√°ra l√©p√©s√©t, √°tlag√©letkor√°t √©rintŇĎ sz√°mok. A statisztik√°k is j√≥l mutatj√°k, hol kezdŇĎdnek a legnagyobb probl√©m√°k...¬†
sortav
  11-13
19:00√Čjszakai j√°ratok ‚Äď De√°k Zsigmond publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
19:00Nem jobbak, de... ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
19:00Mezt√©pŇĎk ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  11-11
19:03Dzsudzs√°k Bal√°zs: Sz√©gyen, ami t√∂rt√©nt; ez az √©v csŇĎd volt (nso vŠlogatott)
Dzsudzs√°k Bal√°zs, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott csapatkapit√°nya arra v√°r, hogy olyan j√°t√©kosok √©rkezzenek, akik let√©pik r√≥luk a mezt. A k√∂z√©pp√°ly√°s a Luxemburgt√≥l elszenvedett 2‚Äď1-es veres√©g ut√°n azt is l√°tja, hogy a 2017-es esztendŇĎ csŇĎd volt a j√°t√©kosoknak is.
sortav
19:03Maradunk, akik vagyunk ‚Äď B√°lint M√°ty√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
19:03F√°jdalmas ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
19:03Ikonikus magyar g√≥lok: Kar√°ba J√°nos Manchester United elleni bomb√°ja (nso vŠlogatott)
Melyek voltak a magyar futball t√∂rt√©net√©nek legeml√©kezetesebb g√≥ljai? A Nemzeti Sport Hosszabb√≠t√°s mell√©klet√©ben megjelenŇĎ sorozat elsŇĎ fejezet√©ben Kar√°ba J√°nos Manchester United ellen lŇĎtt √≥ri√°si g√≥lj√°t id√©zz√ľk fel, amellyel a Ferencv√°ros a VVK d√∂ntŇĎj√©be jutott.
sortav
  11-04
22:48Nagyfater blues ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
22:48√öjratervez√©s ‚Äď De√°k Zsigmond jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
22:48‚ÄěNesze semmi, fogd meg j√≥l!‚ÄĚ; ‚ÄěEnnyi erŇĎvel Storck is maradhatott volna‚ÄĚ ‚Äď olvas√≥ink √≠rt√°k az √ļj kapit√°nyr√≥l (nso vŠlogatott)
A Magyar Labdar√ļg√≥-sz√∂vets√©g h√©tfŇĎn megnevezte Bernd Storck ut√≥dj√°t, a belga Georges Leekens k√©t√©ves szerzŇĎd√©st √≠rt al√°. A magyar futballt√°rsadalmat, √≠gy a Nemzeti Sport Online f√≥rumoz√≥it is megosztja a 68 esztendŇĎs szakember √©rkez√©se. A hozz√°sz√≥l√°sok k√∂z√ľl szemezgett√ľnk.
sortav
22:48Szoros emberfog√°s ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  10-28
22:18Lars Lagerb√§ck ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  10-25
20:55‚ÄěF√ľrdŇĎk√∂penyben, k√∂nnyek k√∂z√∂tt b√ļcs√ļztam el‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
Manaps√°g is nagy n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvend az Anderlechtn√©l Ladinszky Attila, aki √ļjra r√©gi sikereinek sz√≠nhely√©n, az Anderlecht-stadionban j√°rt.
sortav
20:55Elek √Ākos: Az √ļj kapit√°ny? Mindegy, ki az, csak norm√°lis legyen (nso vŠlogatott)
Elek √Ākos, a Kajrat Almati k√∂z√©pp√°ly√°sa √ľzenetben k√∂sz√∂nte meg a k√∂z√∂s munk√°t Bernd Storcknak, √©s sosem felejti el a t√°voz√≥ sz√∂vets√©gi kapit√°nynak, hogy b√≠zott benne.
sortav
20:55Vissza a gy√∂kerekhez ‚Äď Dlusztus Imre publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
20:55ErŇĎnl√©t √©s neml√©t ‚Äď Csurka Gergely publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  10-16
16:41Folytat√≥d√≥ D√°rdai-korszak? ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
16:41Mi lesz a Storck-csapattal? T√∂bb mint 20 n√©met szakember j√∂vŇĎje v√°lhat k√©rd√©sess√© (nso vŠlogatott)
Kedden MLSZ eln√∂ks√©gi √ľl√©s! A Magyar Labdar√ļg√≥-sz√∂vets√©g el√∂lj√°r√≥i az egyebek napirendi pontban Bernd Storck j√∂vŇĎj√©rŇĎl is d√∂ntenek, a helyzet viszont kor√°ntsem olyan egyszerŇĪ, hogy a n√©met szakember megy vagy marad... Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny meneszt√©se alapos √°talak√≠t√°sokkal j√°rna a sz√∂vets√©g szakmai st√°bj√°ban is, hiszen a legt√∂bb fontos poz√≠ci√≥t n√©met szakemberek t√∂ltik be. √Ėsszesen legal√°bb h√ļsz n√©met MLSZ-alkalmazott j√∂vŇĎj√©t befoly√°solhatja a sportigazgat√≥ √©s sz√∂vets√©gi kapit√°ny j√∂vŇĎje.
sortav
16:41K√©t macska ‚Äď Malonyai P√©ter publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
16:41Ak√°cos √ļt ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  10-13
17:13Szeizmogr√°f ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
17:13‚ÄěHa a nagymam√°m √ľl a kispadon, akkor is el√©r ennyit a v√°logatott‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
‚ÄěHa a nagymam√°m √ľl a kispadon...‚ÄĚ ‚Äď Nagy L√°szl√≥ √©les kritik√°val illette Bernd Storck munk√°ss√°g√°t, Fazekas L√°szl√≥ a minŇĎs√©get hi√°nyolja, Garaba Imre a realit√°st l√°tta a produkci√≥ban, m√≠g Lisztes Kriszti√°n √∂r√ľlt a g√≥lnak.
sortav
17:13Tizenk√©t pont ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  10-11
20:43Lehet enn√©l lejjebb is: a vb-selejtezŇĎ s√∂t√©t j√∂vŇĎt √≠g√©r a v√°logatottnak (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott a realit√°soknak megfelelŇĎen a harmadik helyen, √°m a v√°rakoz√°sokt√≥l messze elmarad√≥ pontsz√°mmal √©s j√°t√©kkal z√°rta a 2018-as vil√°gbajnoks√°g selejtezŇĎit, melyek m√©lypontja az Andorra elleni idegenbeli kudarc volt. Cs√ļcspontja meg‚Ķ ‚Äď h√°t, itt neh√©z helyzetben lenn√©nk, ha meg kellene jel√∂lni b√°rmit. A legkellemetlenebb az, hogy sokkal ink√°bb a helyzet rosszabbod√°sa, mint javul√°sa k√∂vetkezne logikusan a kialakult helyzetbŇĎl.
sortav
20:43Mi a k√∂z√∂s Bar√≥tiban, M√©sz√∂lyben, Csankban, Matth√§usban √©s Storckban? (nso vŠlogatott)
A c√≠mben feltett k√©rd√©sre az a v√°lasz, hogy mindannyian legal√°bb t√≠z veres√©get szenvedtek el a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nyak√©nt. SŇĎt, tov√°bbi √∂t olyan tr√©nerrŇĎl tudunk, aki Bar√≥ti√©khoz hasonl√≥an szint√©n legal√°bb t√≠z veres√©g r√©szese volt a nemzeti egy√ľttes kispadj√°n. √Ām t√≠z (tizenegy, stb.) √©s t√≠z (tizenegy, stb.) zak√≥ k√∂z√∂tt is van k√ľl√∂nbs√©g, hiszen nem mindegy, hogy csak h√©tszer vagy mondjuk hatvank√©tszer nyer k√∂zben az ember.
sortav
20:43Volt d√°rdaipaliz√°s, ‚Äěauf Wiedersehen‚ÄĚ, a v√©g√©n Himnusz ‚Äď de nem √ļgy (nso vŠlogatott)
Ahogyan azt olvas√≥ink m√°r megszokhatt√°k, a hazai vb-selejtezŇĎk ut√°n (√©s legut√≥bb Sv√°jcb√≥l is) szubjekt√≠v, hangulatjelentŇĎ √≠r√°ssal jelentkez√ľnk. Ezzel a szok√°sunkkal most sem szak√≠tunk, egy√ļttal egy kicsit √©rt√©kelj√ľk is a most z√°rul√≥ selejtezŇĎsorozatot ‚Äď Magyarorsz√°g‚ÄďFer√∂er (1‚Äď0), ahogy mi l√°ttuk.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Antonellivel erŇĎs√≠ten√© meg v√©delm√©t a Fiorentina
A saj√°t nevel√©sŇĪ balh√°tv√©d Rodriguez m√∂g√∂tt csak elv√©tve kap lehetŇĎs√©get.
 V√°ltoz√°s a Fradin√°l!
A klub v√°ltoz√°st eszk√∂z√∂lt a szezon h√°tralevŇĎ r√©sz√©ben. Fot√≥: FTC V√≠zilabda / facebook M√°r lehet jegyeket kapni az Euro Kupa elŇĎ
 V√°mos M√°rton az √©v v√≠zilabd√°z√≥ja
Nagy elismer√©sben r√©szes√ľl balkezes v√°logatottunk, hiszen a Swimminf World Magazinn√°l, ŇĎt v√°lasztott√°k a 2017-es esztendŇĎ √©v v√≠zi
 Hossz√ļ Katinka √©s Shane Tusup k√∂z√∂s k√∂zlem√©nyt adott ki
Az Iron Corporation, p√©nteken k√∂z√∂lte az elŇĎfizetŇĎkkel, amely az Iron Lady Arcanum k√©preg√©nyeket gy√°rt√≥ √©s kiad√≥ Iron Comics tula
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 K√≥rh√°zba ker√ľlt a legend√°s focista
√Ėsszeesett √©s k√≥rh√°zba kellett sz√°ll√≠tani Pel√©t, minden idŇĎk egyik legjobb futballist√°j√°t.
 Mourinho √©s Klopp? Kiz√°rt! Conte √©s Zidane? Sim√°n!
Josep Guardiola nemr√©g az egyik sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n √ļjs√°g√≠r√≥i k√©rd√©sre v√°laszolva azt √°ll√≠totta, Fernandinho mellett es√©lye
 Veres√©g a csehektŇĎl, pont n√©lk√ľl b√ļcs√ļzott az Eb-tŇĎl a magyar csapat
A horv√°torsz√°gi f√©rfi k√©zilabda Eur√≥pa-bajnoks√°gon Csehorsz√°g meg√©rdemelt, 33‚Äď27-es gyŇĎzelmet aratott a magyar v√°logatott felet
 D√°rdai csapata megnyert meccset adott ikszre a Dortmundnak
A Hertha BSC edzŇĎje nem fogja megdics√©rni a szlov√°k Ondrej Dud√°t.
 A c√≠mv√©dŇĎ n√©meteket m√°r nem tudt√°k meglepni a csehek a k√©zi Eb-n
Az ugyancsak a magyar csoportb√≥l √©rkezŇĎ olimpia bajnok D√°nia viszont legyŇĎzte Szlov√©ni√°t.
 Euroliga: csak az UVSE nyert a nŇĎi magyar p√≥l√≥csapatok k√∂z√ľl
A BVSC √©s a Duna√ļjv√°ros veres√©ggel kezdett a csoportselejtezŇĎben.
 Szt√°rsportol√≥k, akik kellemetlen helyzetbe hozt√°k magukat a neten
Egy-egy meggondolatlan poszt lavinát indíthat el. Mutatjuk, ki esett már csapdába a közösségi oldalakon.
 Antonellivel erŇĎs√≠ten√© meg v√©delm√©t a Fiorentina
A saj√°t nevel√©sŇĪ balh√°tv√©d Rodriguez m√∂g√∂tt csak elv√©tve kap lehetŇĎs√©get.
 V√°ltoz√°s a Fradin√°l!
A klub v√°ltoz√°st eszk√∂z√∂lt a szezon h√°tralevŇĎ r√©sz√©ben. Fot√≥: FTC V√≠zilabda / facebook M√°r lehet jegyeket kapni az Euro Kupa elŇĎ
 V√°mos M√°rton az √©v v√≠zilabd√°z√≥ja
Nagy elismer√©sben r√©szes√ľl balkezes v√°logatottunk, hiszen a Swimminf World Magazinn√°l, ŇĎt v√°lasztott√°k a 2017-es esztendŇĎ √©v v√≠zi
 Hossz√ļ Katinka √©s Shane Tusup k√∂z√∂s k√∂zlem√©nyt adott ki
Az Iron Corporation, p√©nteken k√∂z√∂lte az elŇĎfizetŇĎkkel, amely az Iron Lady Arcanum k√©preg√©nyeket gy√°rt√≥ √©s kiad√≥ Iron Comics tula
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::