Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  nso vŠlogatott
sortav
  08-15
23:53V√©dŇĎbesz√©d ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
23:53Gy√©m√°nttengely ‚Äď S. T√≥th J√°nos jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  08-02
20:50D√°rdai P√°l: Lehet, hogy Nikolics nem f√©r bele Storck filoz√≥fi√°j√°ba (nso vŠlogatott)
D√°rdai P√°l, a n√©met √©lvonalbeli labdar√ļg√≥-bajnoks√°gban (Bundesliga) szereplŇĎ Hertha tr√©nere a Magyar IdŇĎknek adott interj√ļj√°ban ecsetelte t√∂bbek k√∂z√∂tt a magyar v√°logatott √©s Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny helyzet√©t, sz√≥t ejtett Dzsudzs√°k Bal√°zsr√≥l, emellett besz√©lt fiair√≥l, ifjabb D√°rdai P√°lr√≥l (akit a n√©met m√©dia √©s a bar√°tok ‚ÄěPalk√≥k√©nt‚ÄĚ k√ľl√∂nb√∂ztetnek meg az √©desapj√°t√≥l ‚Äď a szerzŇĎ) √©s D√°rdai M√°rtonr√≥l, aki miatt miatt a n√©met sz√∂vets√©g m√°r meg is kereste a szakembert.
sortav
  07-07
18:55Hat√°rtalan √°lmok ‚Äď Csinta Samu publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  07-02
15:41Egy √©ve b√ļcs√ļztunk az Eb-tŇĎl ‚Äď mire eml√©kszik √©s mit mondott akkor? (nso vŠlogatott)
Napra pontosan egy √©vvel ezelŇĎtt, Toulouse-ban, a nyolcadd√∂ntŇĎben, a Belgium elleni 4‚Äď0-s veres√©ggel fejezŇĎd√∂tt be labdar√ļg√≥-v√°logatottunk Eb-szerepl√©se. Ennek aprop√≥j√°n egyr√©szt tesztelj√ľk olvas√≥ink mem√≥ri√°j√°t egy kv√≠zzel, az akkori t√∂rt√©n√©sek mellett az az√≥ta eltelt idŇĎszakra is r√°k√©rdez√ľnk. M√°sr√©szt √∂ssze√°ll√≠tottunk egy kommentv√°logat√°st azokb√≥l a hozz√°sz√≥l√°sokb√≥l, amiket az Eb alatt √≠rtak olvas√≥ink a cikkeinkhez ‚Äď a 2016-os labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°gr√≥l sz√≥l√≥ visszaeml√©kez√©seink sor√°ban most az olvas√≥k hozz√°sz√≥l√°saib√≥l v√°logattunk. Ezzel z√°rjuk a magyar Eb-szerepl√©sre val√≥ visszaeml√©kez√©sek sor√°t. Az Andorra elleni vil√°gbajnoki selejtezŇĎ t√ľkr√©ben (melynek kommentjeibŇĎl szint√©n v√°logatunk) persze keser√©des az eml√©kez√©s, de ami akkor t√∂rt√©nt a magyar v√°logatottal, arra m√©g √≠gy is j√≥lesik visszagondolni. √Čs m√©g ink√°bb √°lomsz√©pnek tŇĪnik‚Ķ
sortav
15:41Balajcza Szabolcs: Magyarorsz√°gon a futball szitoksz√≥ lett (nso vŠlogatott)
Mint besz√°moltunk r√≥la, az √öjpestrŇĎl t√°voz√≥ Balajcza Szabolcs a m√°sodoszt√°ly√ļ BFC Si√≥fokn√°l folytatja p√°lyafut√°s√°t. A kapus a szegedma.hu-nak besz√©lt a t√°voz√°s√°r√≥l, illetve elmondta v√©lem√©ny√©t a magyar v√°logatott andorrai veres√©g√©rŇĎl, s arr√≥l, mit jelenthet Magyarorsz√°gnak ez a zak√≥.
sortav
15:41‚ÄěEzzel a ter√°pi√°val m√©g a magyar futballon is lehetne seg√≠teni‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on tavasszal k√©t cikk√ľnkben is felh√≠v√°ssal fordultunk olvas√≥inkhoz, hogy amennyiben a labdar√ļg√°shoz (is) k√∂thetŇĎ √ļj m√≥dszerekkel, √ļj megk√∂zel√≠t√©si m√≥dokkal tal√°lkoznak k√∂rnyezet√ľkben, melyek hossz√ļ t√°von ak√°r a magyar futballban is egyfajta szeml√©letv√°lt√°st eredm√©nyezhetnek, akkor keressenek meg minket bizalommal. ‚ÄěSzeml√©letv√°lt√°s‚ÄĚ elnevez√©sŇĪ sorozatunkban ugyanis szeretn√©nk min√©l t√∂bb ilyen p√©ld√°t bemutatni. Jelen cikk√ľnkben ‚Äď a sz√ľlŇĎk akad√©mi√°ja √©s a futball-karakterfejleszt√©s ut√°n ‚Äď egy nem csak a futballban haszn√°lhat√≥ ter√°pi√°s m√≥dszerrel, a sportkineziol√≥gi√°val foglalkozunk a ter√ľlet Angli√°ban, Norwichban √©lŇĎ magyar k√©pviselŇĎje, R√≥zs√°s Rita seg√≠ts√©g√©vel.
sortav
15:41M√©g √©letben a kir√°ly ‚Äď T√∂r√∂k Ferenc publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  06-25
18:30D√©t√°ri: A futballb√≥l sohasem √°br√°ndulok ki (nso vŠlogatott)
A Honv√©d nem h√≠vta meg a bajnokavat√≥ m√©rkŇĎz√©s√©re, Frankfurtb√≥l viszont megkerest√©k D√©t√°ri Lajost, hogy szeretettel v√°rj√°k a kupad√∂ntŇĎn mint az Eintracht egykori j√°t√©kos√°t. A kor√°bbi vil√°gv√°logatott k√∂z√©pp√°ly√°s szerint a legfontosabb, hogy m√°r az √∂t √©s tizenk√©t √©ves gyerekekkel is komolyan foglalkozzanak, √°m hagyni kell ŇĎket j√°tszani, de a fiatalokb√≥l hi√°nyzik a grundon megszerezhetŇĎ vag√°nys√°g. Sz√≠vesen lenne sz√∂vets√©gi kapit√°ny is.
sortav
18:30Grundt√≥l GRUNDIG ‚Äď Bodn√°r Zal√°n jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-24
20:46‚ÄěHisztian√≥ most kapott agyv√©rz√©st‚ÄĚ ‚Äď egy √©ve akasztottuk ki Ronald√≥t (nso vŠlogatott)
Ha van pillanat, amit az elm√ļlt egy √©vbŇĎl minden magyar futballszurkol√≥ megjegyezhetett mag√°nak, akkor az az aranylabd√°s Cristiano Ronaldo kiakad√°sa (de tal√°n Gera Zolt√°n Eb-g√≥lja is ez a kateg√≥ria) Dzsudzs√°k Bal√°zs m√°sodik tal√°lata ut√°n ‚Äď napra pontosan egy √©ve j√°tszott 3‚Äď3-as d√∂ntetlent Lyonban a csoportb√≥l m√°r biztosan tov√°bbjut√≥ magyar v√°logatott, a tov√°bbjut√°s√©rt m√©g k√ľzdŇĎ, ut√≥bb Eur√≥pa-bajnok Portug√°li√°val.
sortav
20:46Kommunik√°ci√≥ szak ‚Äď Kun Zolt√°n publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
20:46C√≠meres alku ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
20:46Mintha vb-t nyertek volna ‚Äď interj√ļ az andorrai kapussal (nso vŠlogatott)
Josep G√≥mes, az andorrai labdar√ļg√≥-v√°logatott kapusa karrierje legnagyobb siker√©nek tartja a magyarok elleni gyŇĎzelmet, √°m ettŇĎl m√©g nem lett szt√°r, √©s ugyan√ļgy be kell j√°rnia dolgozni reggelente.
sortav
  06-17
22:08Sz√©tl√∂v√©sben legyŇĎzt√ľk Rom√°ni√°t, mi√©nk az Eb-bronz! (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott bronz√©rmes lett a csehorsz√°gi minifutball Eur√≥pa-bajnoks√°gon, miut√°n a harmadik hely√©rt v√≠vott csat√°ban legyŇĎzte Rom√°ni√°t. A rendes j√°t√©kidŇĎ nem hozott g√≥lt, a sz√©tl√∂v√©sben pedig a mieink bizonyultak jobbnak. A d√∂ntŇĎben az oroszok szint√©n sz√©tl√∂v√©ssel nyertek a h√°zigazda ellen.
sortav
22:08Lakatlan sziget ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
22:08Storck: Tal√°n nem kellett volna ennyire megb√≠zni egy-k√©t j√°t√©kosban (nso vŠlogatott)
Pokoli este volt, az √©rzelmek kavarogtak bennem, olyan szitu√°ci√≥ba ker√ľltem, amilyenre nem sz√°m√≠tottam ‚Äď √≠gy kezdte a Nemzeti Sportnak p√©nteken adott exkluz√≠v interj√ļj√°t Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya, akit az Andorra elleni vb-selejtezŇĎ elvesz√≠t√©se (0‚Äď1) ut√°n n√©h√°ny nappal megerŇĎs√≠tettek posztj√°n.
sortav
22:08Kikaptunk az oroszokt√≥l, a bronz√©rt j√°tszhatunk a minifutball Eb-n (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott 3‚Äď0-ra kikapott az es√©lyesebb oroszokt√≥l a csehorsz√°gi Brn√≥ban zajl√≥ minifutball Eur√≥pa-bajnoks√°g elŇĎd√∂ntŇĎj√©ben, √≠gy szombaton a bronz√©rem√©rt j√°tszhat a rom√°nokkal.
sortav
  06-15
19:44√ćgy jutottunk el Bordeaux-t√≥l Andorr√°ig: a Storck-√©ra gyeng√©i √©s a t√°tong√≥ ŇĪr (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on az osztr√°kok elleni Eb-meccs mai √©vfordul√≥j√°ra eredetileg egy olyan elemz√©ssel k√©sz√ľlt√ľnk volna, melyben megvizsg√°ljuk az elm√ļlt egy √©vet, azt, hogy tudott-e b√°rmit profit√°lni a labdar√ļg√°sunk a sikeres Eur√≥pa-bajnoki szerepl√©sbŇĎl. Az andorrai veres√©ggel azonban ez a k√©rd√©s v√©gk√©pp okafogyott√° v√°lt, ez√©rt ink√°bb azt n√©zz√ľk meg, hogy jutottunk el id√°ig, milyen objekt√≠v, illetve szakmai okok vezettek el od√°ig, hogy p√©nteken kikaptunk a vil√°granglist√°n 186. helyen √°ll√≥ Andorr√°t√≥l. Ezenk√≠v√ľl a magyar futball elm√ļlt egy √©v√©rŇĎl j√°t√©kos√ľgyn√∂k√∂t, haz√°nkban dolgoz√≥ n√©met edzŇĎket √©s v√°logatott j√°t√©kosokat is k√©rdezt√ľnk (t√∂bbs√©g√ľket m√©g az andorrai meccs elŇĎtt).¬†
sortav
19:44Mindenki tudja ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
19:44Megint √©g a h√°z ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
19:44B√∂l√∂ni: Nem √©rtem, mi√©rt kell ennyire beh√≥dolni a n√©met vonalnak (nso vŠlogatott)
Sz√°mos v√©lem√©ny elhangzott m√°r a magyar v√°logatott sz√©gyenteljes andorrai veres√©ge ut√°n, megsz√≥lalt k√∂zgazd√°sz, pszichi√°ter, √ľzletember, edzŇĎ, kor√°bbi √©s jelenlegi v√°logatott labdar√ļg√≥. A t√∂bbs√©g csup√°n a veres√©g okair√≥l besz√©lt, arr√≥l viszont, hogy mik√©nt lehetne orvosolni a bajt, s lehet √ļjra fejlŇĎd√©si p√°ly√°ra √°ll√≠tani a magyar futballt, kevesen sz√≥ltak. Nos, k√≠v√°ncsiak voltunk a 108-szoros rom√°n v√°logatott, a Marosv√°s√°rhelyen sz√ľletett B√∂l√∂ni L√°szl√≥ v√©lem√©ny√©re, nem csup√°n az√©rt, mert egyike azon kev√©s magyar szakembernek, akinek munk√°j√°t tŇĎl√ľnk nyugatra is elismerik, hanem mert hossz√ļ √©vek √≥ta figyelemmel k√≠s√©ri futballunkat. Mint ismert, alig n√©gy √©ve √©ppen B√∂l√∂ni volt az¬†elsŇĎ sz√°m√ļ jel√∂lt a sz√∂vets√©gi kapit√°nyi posztra.
sortav
  06-13
15:232x2=? ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-12
07:34A csillag√∂sv√©nytŇĎl a b√©ka combj√°ig ‚Äď Ballai Attila publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
07:34√Čjjel ‚Äď Malonyai P√©ter jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-11
12:42D√©t√°ri: Aj√°nd√©kozni nem lehet v√°logatotts√°got fiatal gyerekeknek (nso vŠlogatott)
B√°r D√©t√°ri Lajos nem n√©zte a magyar v√°logatott Andorra elleni vil√°gbajnoki selejtezŇĎj√©t, mark√°ns v√©lem√©nye van Bernd Storck csapat-√∂ssze√°ll√≠t√°s√°r√≥l: a 61-szeres v√°logatott labdar√ļg√≥ szerint mindenkor a legjobbaknak van csak hely√ľk a nemzeti csapatban. Az NSO TV st√°bja a magyar bajnoks√°gr√≥l √©s az ut√°np√≥tl√°s helyzet√©rŇĎl is megk√©rdezte az √©vekig edzŇĎk√©nt is dolgoz√≥, de mostans√°g csak gyermektorn√°kra j√°r√≥ kor√°bbi kiv√°l√≥ j√°t√©kost.¬†
sortav
12:42Bernd Storck: Nem akarok elb√ļjni (nso vŠlogatott)
Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya tudja, √∂v√© a felelŇĎss√©g, nem keres kifog√°sokat, ŇĎ √°ll√≠totta √∂ssze a keretet, tov√°bbra is hisz a fiatal j√°t√©kosokban, √°m kider√ľlt, egy t√©tm√©rkŇĎz√©s m√©g Andorr√°ban is m√°s szint.
sortav
06:30Lust√°k futballja ‚Äď Vincze Andr√°s publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
06:30‚ÄěDzsudzs√°k, az arab‚ÄĚ ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  06-10
18:34K√∂nnyek k√∂z√∂tt a kapit√°ny ‚Äď Dzsudzs√°kot nagyon megviselte a veres√©g (nso vŠlogatott)
Az Andorra‚ÄďMagyarorsz√°g (1‚Äď0) vb-selejtezŇĎt k√∂vetŇĎen r√∂viden m√°r id√©zt√ľk id√©zt√ľk Dzsudzs√°k Bal√°zs nyilatkozat√°t, most pedig l√°ssuk a teljes, meccs ut√°ni √©rt√©kel√©s√©t. Az M4 Sport felv√©tel√©n a sportcsatorna √©s helysz√≠ni tud√≥s√≠t√≥nk, Somogyi Zsolt k√©rd√©seire v√°laszolt megt√∂rten, majd k√∂nnyekre fakadt.
sortav
18:34Andorra ut√°n ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
18:34T√∂rt√©nelmi veres√©get szenvedett a Storck-csapat (nso vŠlogatott)
T√∂rt√©nelmi veres√©get szenvedett a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott p√©ntek este: Andorra hazai p√°ly√°n 1‚Äď0-ra legyŇĎzte Bernd Storck csapat√°t a 2018-as vil√°gbajnoks√°g selejtezŇĎj√©nek B-csoportj√°ban. Andorr√°t kor√°bban mindh√°romszor legyŇĎzt√ľk, g√≥lt sem kaptunk tŇĎle.
sortav
18:34Szt√°ni Istv√°n nem hallgatott az apj√°ra (nso vŠlogatott)
Visszautas√≠totta a n√©met √©s a belga v√°logatotts√°got, haza nem akart j√∂nni, Mil√°n√≥ba √©s Barcelon√°ba nem engedt√©k, az √ďzdr√≥l indul√≥ csat√°r azonban nem el√©gedetlen p√°lyafut√°s√°val, nyolcvan√©vesen is akt√≠v, √©lvezi az √©letet.
sortav
  06-07
12:20A s√ļlytalans√°g √°llapota ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
12:20N√©gy magyar √ļjonc √©s h√°rom orosz g√≥l ‚Äď sima veres√©get szenvedt√ľnk (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott felk√©sz√ľl√©si m√©rkŇĎz√©sen 3‚Äď0-ra kikapott a Konf√∂der√°ci√≥s Kup√°ra k√©sz√ľlŇĎ Oroszorsz√°gt√≥l a Groupama Ar√©n√°ban.
sortav
  06-02
06:02A semmi √°g√°n ‚Äď Pusk√°s Ferenc sz√°mŇĪzet√©se (nso vŠlogatott)
Sorozatunkban Pusk√°s Ferenc sz√°mŇĪzet√©se elsŇĎ, keserves, bizonytalan idŇĎszak√°t id√©zz√ľk fel, saj√°t visszaeml√©kez√©sei, √©s 1957‚Äď58-ban √≠rott mag√°nlevelei alapj√°n.
sortav
  05-31
16:37M√©sz√∂ly K√°lm√°n: B√°nt, hogy m√°r nem k√≠v√°ncsiak a v√©lem√©nyemre (nso vŠlogatott)
Volt idŇĎ, amikor Magyarorsz√°g meghat√°roz√≥ szerepet j√°tszott a labdar√ļg√°s vil√°gversenyein ‚Äď M√©sz√∂ly K√°lm√°n a sport√°g utols√≥ hazai aranykor√°nak kiemelkedŇĎ alakjak√©nt ker√ľlhet be a Nemzet Sportol√≥i k√∂z√©.
sortav
  05-27
08:17Kil√≥g a l√≥l√°b ‚Äď az elsŇĎ v√°logatott meccs a forradalom ut√°n (nso vŠlogatott)
Szavaz√°st hirdetett 1957 elej√©n a Sport, arra volt k√≠v√°ncsi, kiket l√°tn√°nak sz√≠vesen az olvas√≥k az 1958-as vb-selejtezŇĎre k√©sz√ľlŇĎ futballv√°logatottban. A lap azt sugallta, m√°r nem √©rdemes azokra √©p√≠teni, akik a forradalom lever√©se ut√°n minden tilt√°s ellen√©re elutaztak D√©l-Amerik√°ba.
sortav
  05-24
20:24Alexander Storck: Ez az, amit neh√©z megszerettetni a fiatalokkal (nso vŠlogatott)
Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny fia gyakornok erŇĎnl√©ti edzŇĎk√©nt seg√≠ti a tehets√©gek felk√©sz√≠t√©s√©t, √©s √©rzi, hogyan lehet jobb munk√°ra √∂szt√∂n√∂zni a fiatalokat.
sortav
20:24Bernd Storck: A n√©meteknek is kellett 12 √©v, ennyi idŇĎre itt is sz√ľks√©g van (nso vŠlogatott)
Bernd Storck, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nya a Vil√°ggazdas√°gnak adott interj√ļj√°ban besz√©lt a 2020-as Eur√≥pa-bajnoks√°gra val√≥ kijut√°si es√©lyekrŇĎl, a gener√°ci√≥v√°lt√°sr√≥l, az U17-es csapat kulcsj√°t√©kosair√≥l, valamint a szakember elmondta, megl√°t√°sa szerint a 2009-es, egyiptomi U20-as vb-bronz√©rmes g√°rd√°val mi volt a probl√©ma, mi√©rt nem tudtak sokan megfelelŇĎ szintre tov√°bbfejlŇĎdni.
sortav
  05-17
16:05√Ālom maradt a vil√°gbajnoks√°g, hatodik helyen z√°rt a v√°logatott (nso vŠlogatott)
Az U17-es magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott 1‚Äď0-ra kikapott Franciaorsz√°gt√≥l, √≠gy a hatodik helyen z√°rta a horv√°torsz√°gi Eur√≥pa-bajnoks√°got. Ez egyben azt is jelenti, hogy a mieinknek nem siker√ľlt kvalifik√°lniuk az okt√≥beri koroszt√°lyos vil√°gbajnoks√°gra.
sortav
  05-14
11:19A horv√°t‚Äďmagyar, amelynek m√°ra nyoma sem maradt (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott 77 √©vvel ezelŇĎtt √©ppen Z√°gr√°bban pr√≥b√°lgatta a k√©sŇĎbb f√©nyes sikereket hoz√≥ WM-rendszert, √°m a Horv√°t B√°ns√°g elleni tal√°lkoz√≥nak otthont ad√≥ Koturaska Stadion m√°r √©vtizedek √≥ta eltŇĪnt a horv√°t fŇĎv√°ros t√©rk√©p√©rŇĎl.
sortav
11:19H√©tk√∂znapi hŇĎs√∂k ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
11:19Az elŇĎd√∂ntŇĎ el√ļszott, de a vil√°gbajnoks√°g m√©g √∂sszej√∂het (nso vŠlogatott)
Az U17-es labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°g negyedd√∂ntŇĎj√©ben a magyar v√°logatott Csonka Andr√°s √∂ng√≥lj√°val 1‚Äď0-ra kikapott T√∂r√∂korsz√°gt√≥l. A mieinknek a negyedd√∂ntŇĎ tov√°bbi alakul√°s√°t√≥l f√ľggŇĎen m√©g van es√©ly√ľk a vb-p√≥tselejtezŇĎre.
sortav
11:19√öjabb n√©gy √©rv ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  05-09
20:26G√≥lpar√°d√©s tov√°bbjut√°s, csoportelsŇĎ a v√°logatott! (nso vŠlogatott)
A magyar U17-es labdar√ļg√≥-v√°logatott 4‚Äď0-ra legyŇĎzte Fer√∂ert a koroszt√°lyos Eur√≥pa-bajnoks√°g csoportk√∂r√©nek harmadik, egyben utols√≥ fordul√≥j√°ban, √≠gy ‚Äď miut√°n Franciaorsz√°g 2‚Äď1-es sikert aratott Sk√≥cia felett ‚Äď megnyerte a kvartettet. A mieink ellenfele T√∂r√∂korsz√°g lesz a negyedd√∂ntŇĎben, p√©nteken, Nagygoric√°n.
sortav
17:02Bernd Storck: Itt az idŇĎ, hogy viszonozzuk a klubok seg√≠ts√©g√©t (nso vŠlogatott)
Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny a nemzetk√∂zi kupaindul√°s√©rt k√ľzdŇĎ klubok vezetŇĎedzŇĎire b√≠zza a d√∂nt√©st, elengedik-e a j√°t√©kosaikat a v√°logatott k√©t j√ļniusi m√©rkŇĎz√©s√©re. Ez is kider√ľl a n√©met szakember Nemzeti Sportnak adott interj√ļj√°b√≥l.
sortav
  05-06
20:56‚ÄěA tov√°bbjut√°s? Nyilv√°n ott motoszk√°l a fejemben‚Ķ‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
EsŇĎs, felhŇĎs napon hangol√≥dott a sk√≥tok elleni m√°sodik csoportmeccsre az U17-es magyar v√°logatott. A reggeli s√©t√°t taktikai √©rtekezlet, eb√©d, majd d√©lut√°n n√©gykor edz√©s k√∂vette, a helysz√≠n ez√ļttal a Z√°gr√°b k√ľlv√°ros√°ban fekvŇĎ NK Vrapce p√°ly√°ja volt.
sortav
20:56Nagy l√©p√©s a legjobb nyolc k√∂z√© az U17-es Eb-n (nso vŠlogatott)
Par√°d√©s szabadr√ļg√°sg√≥llal egyenl√≠tett a magyar v√°logatott az U17-es Eur√≥pa-bajnoks√°g m√°sodik m√©rkŇĎz√©s√©n, a sk√≥tok ellen, √©s az 1‚Äď1-es d√∂ntetlennel rendk√≠v√ľl j√≥ helyzetbŇĎl v√°rhatja az utols√≥, Fer√∂er elleni csoportmeccset.
sortav
20:56B√∂l√∂ni L√°szl√≥: Cristiano Ronald√≥t m√°r elŇĎttem felfedezt√©k (nso vŠlogatott)
A vil√°gh√≠rŇĪ labdar√ļg√≥b√≥l lett sikeres edzŇĎ a Nemzeti Sportnak adott interj√ļj√°ban besz√©l a Cristiano Ronaldo-legend√°r√≥l, a 2001-es rom√°n‚Äďmagyarr√≥l, az U17-es v√°logatottr√≥l, a kapit√°nyi felk√©r√©srŇĎl √©s a kih√≠v√°sok erej√©rŇĎl.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Kimi R√§ikk√∂nen m√©g egy √©vig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 Itt az √ļj BMW M5
A BMW leleplezte az √ļj M5 szuperszed√°nt, a legerŇĎsebb √©s leggyorsabb aut√≥t, ami az M GmbH gy√°rkapuj√°t valaha elhagyta. Az M5 600 l√≥e
 F√∂ldg√°zos v√°ltozatban is rendelhetŇĎ az Audi A4 Avant √©s A5 Sportback
K√©t √ļj, hossz√ļ t√°von fenntarthat√≥ √ľzemŇĪ alternat√≠v√°val is szolg√°l az Audi a k√∂z√©pkateg√≥ri√°ban. Az √ļj A4 Avant g-tron √©s az √
 Dinamo-mezben a Sepsi-j√°t√©kos, mik√∂zben sz√≥l a sz√©kely himnusz...
Mint besz√°moltunk r√≥la, a rom√°n √©lvonalban h√©tfŇĎn a Dinamo Bucuresti hazai p√°ly√°n 1‚Äď0-ra legyŇĎzte a Sepsi OSK-t. Az √ļjonc seps
 Premier League, te nagyon dr√°gasz√°g!
Tart a fesztiv√°lok dand√°rja, kezd le√©rt√©kelŇĎdni a tan√°ri p√°lya, dalmahodik a gy√ľm√∂lcsvita a lekv√°r- √©s a p√°linkalo
 Bernd Storck: Sohasem √©reztem, hogy b√°rki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: p√©nzes l√°bnyomok a levegŇĎben
Tart a fesztiv√°lok dand√°rja, kezd le√©rt√©kelŇĎdni a tan√°ri p√°lya, dalmahodik a gy√ľm√∂lcsvita a lekv√°r- √©s a p√°linkalobb
 A nap k√©pe: a v√°gott tetejŇĪ Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 m√°rcius√°ban, 18 √©vvel ezelŇĎtt mutatkozott be a Genfi Aut√≥szalonon, s a speci√°lis sz√©ri√°kat √©s k√ľl√∂nkiad√°soka
 SzŇĪkszav√ļ √©rt√©kel√©s Kubica-√ľgyben
De a Renault-fŇĎn√∂k legal√°bb megsz√≥lalt v√©gre.
 Serpico ‚Äď √ļjrat√∂ltve ‚Äď S. T√≥th J√°nos publicisztik√°ja
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Iniesta: "Nem tudtam volna ezt elk√©pzelni..."
Andrés Iniesta, akinek a szerzŇĎdése 2018-ban lejár, és még nem hosszabbította azt meg, interj&u
 Pil√≥ta n√©lk√ľli safety car j√∂het az F1-be
A biztons√°gi aut√≥t vezetŇĎ Bernd Mayl√§nder 2000 √≥ta csak egy F1-futamot hagyott ki, robotnak adn√°k a munk√°j√°t.
 Xavi: "Mourinho egy j√≥ vezetŇĎedzŇĎ..."
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény szü
 Feledtett√©k a h√©tk√∂zi veres√©get: 2-0 a Betis ellen
Nem hagyott látható nyomot a Real Madrid elleni vereség a csapaton, mivel magabiztosan verte Valverde csapata a Betis
 Kimi R√§ikk√∂nen m√©g egy √©vig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 "Neymar t√°voz√°s√°val m√©lys√©get vesz√≠tett√ľnk"
Ernesto Valverde nagy vonalakban elégedett volt csapata Betis elleni teljesítményével, de jelezte, Neymar n&eacu
 Itt az √ļj BMW M5
A BMW leleplezte az √ļj M5 szuperszed√°nt, a legerŇĎsebb √©s leggyorsabb aut√≥t, ami az M GmbH gy√°rkapuj√°t valaha elhagyta. Az M5 600 l√≥e
 F√∂ldg√°zos v√°ltozatban is rendelhetŇĎ az Audi A4 Avant √©s A5 Sportback
K√©t √ļj, hossz√ļ t√°von fenntarthat√≥ √ľzemŇĪ alternat√≠v√°val is szolg√°l az Audi a k√∂z√©pkateg√≥ri√°ban. Az √ļj A4 Avant g-tron √©s az √
 Dinamo-mezben a Sepsi-j√°t√©kos, mik√∂zben sz√≥l a sz√©kely himnusz...
Mint besz√°moltunk r√≥la, a rom√°n √©lvonalban h√©tfŇĎn a Dinamo Bucuresti hazai p√°ly√°n 1‚Äď0-ra legyŇĎzte a Sepsi OSK-t. Az √ļjonc seps
 Premier League, te nagyon dr√°gasz√°g!
Tart a fesztiv√°lok dand√°rja, kezd le√©rt√©kelŇĎdni a tan√°ri p√°lya, dalmahodik a gy√ľm√∂lcsvita a lekv√°r- √©s a p√°linkalo
 Bernd Storck: Sohasem √©reztem, hogy b√°rki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: p√©nzes l√°bnyomok a levegŇĎben
Tart a fesztiv√°lok dand√°rja, kezd le√©rt√©kelŇĎdni a tan√°ri p√°lya, dalmahodik a gy√ľm√∂lcsvita a lekv√°r- √©s a p√°linkalobb
 Ifi Eb: bronz√©rmesek a l√°nyaink
Sima gyŇĎzelmet aratott az ifj√ļs√°gi Eb utols√≥ napj√°n a magyar v√°logatott, √≠gy a dobog√≥ als√≥ fok√°n v√©gzett.
 A nap k√©pe: a v√°gott tetejŇĪ Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 m√°rcius√°ban, 18 √©vvel ezelŇĎtt mutatkozott be a Genfi Aut√≥szalonon, s a speci√°lis sz√©ri√°kat √©s k√ľl√∂nkiad√°soka
 SzŇĪkszav√ļ √©rt√©kel√©s Kubica-√ľgyben
De a Renault-fŇĎn√∂k legal√°bb megsz√≥lalt v√©gre.
 Serpico ‚Äď √ļjrat√∂ltve ‚Äď S. T√≥th J√°nos publicisztik√°ja
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Keresű optimalizŠlŠs Kuruc.info Google PageRank LinkgyŻjtemťny, linktŠr Cylex Silver DŪj NetLap LinktŠr Ingyen linkgyŻjtemťny Facebook Eladů Ingatlanok