Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  Replni j
sortav
  06-24
21:42MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA két repülős programja (Replni j)
Ma van a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA, sajnos csak két repülős programot tudunk ajánlani. Hirdetés Budapesten ma nyit meg az új helyszínre The post MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA két repülős programja appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Red Bull Air Race játékunk a budapesti futam tiszteletére (Replni j)
A játékban kérdésekre kell válaszolni, a futam alatt pedig a versenyről képeket lehet beküldeni. The post Red Bull Air Race játékunk a budapesti futam tiszteletére appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Aegean légitársaság hetedszer is díjat nyert (Replni j)
A Skytrax cég által a világon az utasok között lebonyolított szavazás alapján egymás után az idén hetedik alkalommal is a The post Aegean légitársaság hetedszer is díjat nyert appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Wizz Air Magyarországon tovább erősíti vezető pozicióját (Replni j)
Két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével. The post Wizz Air Magyarországon tovább erősíti vezető pozicióját appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-18
10:03Ukraine International légitársaság napi járata Kijevből először landolt Budapesten (Replni j)
Ahogy megnyílt a vízummentes utazás az Európába, az Ukraine International járatot indított Budapestre. The post Ukraine International légitársaság napi járata Kijevből először landolt Budapesten appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:03Csanálosi István, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója képes hanginterjúnkban (Replni j)
Csanálosi István elmondja, miért előnyös a Wizz Air légitársaság utasainak az online utazási platform. The post Csanálosi István, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója képes hanginterjúnkban appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-12
03:58Irkut MC-21 új orosz repülőgép az Airbus-Boeing páros kihívója (Replni j)
A kínai COMAC C919 után az orosz Irkut MC-21 egyfolyosós új repülőgép is sikeres szűzrepülést hajtott végre. Hozzájuk véve a The post Irkut MC-21 új orosz repülőgép az Airbus-Boeing páros kihívója appeared first on Repülni Jó.
sortav
03:58Lilium Jet, a helyből felszálló és elektromos hajtású on-demand légitaxi (Replni j)
A Lilium Jet helyből felszállva akár háromszázzal repülhet a városok szívébe. The post Lilium Jet, a helyből felszálló és elektromos hajtású on-demand légitaxi appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-11
11:35Óvodások a tököli reptéren (Replni j)
Holczhauser Zsuzsanna küldte ezt a vendégbejegyzést képekkel az óvodások látogatásáról. A szigethalmi óvoda egyik tagóvodája vagyunk és minden évben, ha The post Óvodások a tököli reptéren appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-09
04:33Kazahsztán a Wizz Air újabb célországa, ma indult Budapestről a nyitójárat Asztanába (Replni j)
Ma elindult a nyitójárat Kazahsztán fővárosába, ahol a héten nyílik meg az EXPO 2017 is. The post Kazahsztán a Wizz Air újabb célországa, ma indult Budapestről a nyitójárat Asztanába appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Normadiai partraszállás légideszant repülőgépei (Replni j)
Tegnap volt a normandiai partraszállás 73. évfordulója, röviden bemutatunk két tömegesen alkalmazott deszant repülőgépet, amelyek csapatokat és eszközöket szállítottak át The post Normadiai partraszállás légideszant repülőgépei appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Aeropark, a ferihegyi szabadtéri repülőgép múzeum a költözés után ismét látogatható (Replni j)
A pünkösdi hétvégén már megnyitotta kapuit az Aeropark, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található szabadtéri repülőgép múzeum. A repülőtéri parkolók The post Aeropark, a ferihegyi szabadtéri repülőgép múzeum a költözés után ismét látogatható appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Muroja otthon a király, következő Red Bull Air Race futam Budapesten a Duna felett (Replni j)
Tavalyi verseny után idén is Muroja nyert a hazai pályán a hétvégén Csibában Japánban. The post Muroja otthon a király, következő Red Bull Air Race futam Budapesten a Duna felett appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-02
06:02Stratolaunch légi kilövőpad, a világ legnagyobb repülőgépe kigurult (Replni j)
A Stratolaunch légi kilövőpad Paul Allen befektető és Burt Rutan tervező duettjének olyan giga fejlesztése, amely kicsiben már megvolt. The post Stratolaunch légi kilövőpad, a világ legnagyobb repülőgépe kigurult appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-01
11:59Aranyszarvas egykor Berlinben, Csőrike már a RepTárban (Replni j)
Két különleges festésű Mi-24 harci helikopter, az Aranyszarvas és a Csőrike egy cikkben. The post Aranyszarvas egykor Berlinben, Csőrike már a RepTárban appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:59Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjai videón (Replni j)
Megjelent a videó a Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjairól, ahol én is zsűritag voltam. Angyal László főszervező a díjátadón úgy nyilatkozott, The post Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjai videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:59Friedrichshafen forever, kész a lejátszási lista (Replni j)
Április elején Friedrichshafen városában jártunk, városlátogatási videóval zárjuk az ottani anyagokat. 8 saját videó a lejátszási listában Ez a bodeni The post Friedrichshafen forever, kész a lejátszási lista appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-29
20:55Vári Gyula, Delfin és a többiek a dunaszerdahelyi repülőnapon videón (Replni j)
Elkészült a harmadik, egyben utolsó videó a felvidéki repülőnapról, benne Vári Gyula és a Delfin. The post Vári Gyula, Delfin és a többiek a dunaszerdahelyi repülőnapon videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-24
20:02Cukorkák a levegőben Dunaszerdahelyen videón (Replni j)
Szombaton szalagos cukorkák hullottak az égből, mert a dunaszerdahelyi repülőnapon a szervezők gondoltak a gyerekekre is, akik ezt nagyon díjazták. The post Cukorkák a levegőben Dunaszerdahelyen videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:02Besenyei Péter műrepülése Dunaszerdahelyen videón (Replni j)
Besenyei Péter meghódította a felvidéki közönséget Corvus Racer 540 gépével műrepülve Szlovákiában is. The post Besenyei Péter műrepülése Dunaszerdahelyen videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:02Ruszlan Kecskeméten honvédségi helikopterekkel a gyomrában (Replni j)
Szombaton leszállt egy An-124 Ruszlan Kecskeméten, meghozta a honvédség nagyjavított helikoptereit. The post Ruszlan Kecskeméten honvédségi helikopterekkel a gyomrában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-21
19:39Dunaszerdahelyi repülőnap 4 zenés képeslapunkon (Replni j)
Dunaszerdahelyi repülőnap képei közül gyorsan 40 darabot kiválasztottunk és 4 darab zenés képeslapba foglaltuk őket, fogadják szeretettel az új formát. The post Dunaszerdahelyi repülőnap 4 zenés képeslapunkon appeared first on Repülni Jó.
sortav
19:39Repülőgépek Dunaszerdahelyről, Nagy Gyula vendégképei (Replni j)
Rendezgetjük az anyagokat, miközben repülőgépek Dunaszerdahelyről albumot kaptunk spotter stílusban Nagy Gyulától. The post Repülőgépek Dunaszerdahelyről, Nagy Gyula vendégképei appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-17
20:59Saint-Exupéry Repülőfilm Fesztivál (Replni j)
Saint-Exupéry Repülőfilm Fesztivál volt a múlt héten Budapesten, a fesztivál közleménye. The post Saint-Exupéry Repülőfilm Fesztivál appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:59Hölgypilóta videó az Aero Friedrichshafen kiállításról (Replni j)
Hölgypilóta videó is elkészült Európa legnagyobb kisgépes kiállításáról koprodukcióban a Repülni Jó oldallal. Az idei friedrichshafeni utunkról gyűlnek a videók, The post Hölgypilóta videó az Aero Friedrichshafen kiállításról appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-16
16:32Légi parádé Moszkvában elmaradt, videó a gyakorló napról (Replni j)
Az alacsony felhőzet miatt a légi parádé elmaradt, így be kell érnünk a gyakorló napról szóló videóval. The post Légi parádé Moszkvában elmaradt, videó a gyakorló napról appeared first on Repülni Jó.
sortav
16:32Hidroplán wakeboardos sportolót vontat az Északi tengeren (Replni j)
A múlt hónap végén egy hidroplán wakeboardos sportolót vontatott Dániában, Aarhausban, amiről fotókat mutatunk. Hirdetés A Red Bull Koppenhágában rendezett The post Hidroplán wakeboardos sportolót vontat az Északi tengeren appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-11
11:49Lufthansa légitársaságról röviden (Replni j)
A Lufthansa játék utolsó napján röviden bemutatjuk a légitársaságot. Kiterjedt, globális útvonalhálózat, világszínvonalú átszálló repülőterek, és egy modern flotta. Ezek The post Lufthansa légitársaságról röviden appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-09
17:04Szijjártó Péter beszéde a szentpétervári járat bejelentésekor (Replni j)
A Ritz-Carltron Budapest hotel báltermében jelentette be a Wizz Air a szentpétervári járat indulását, amelyen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági The post Szijjártó Péter beszéde a szentpétervári járat bejelentésekor appeared first on Repülni Jó.
sortav
17:04Saint Exupéry repülős filmfesztivál szervezője Angyal László (Replni j)
A héten szerdán kezdődik a Saint Exupéry repülős filmfesztivál a Budapesti Francia Intézet mozitermében. Rövid interjút készítettünk Angyal Lászlóval. The post Saint Exupéry repülős filmfesztivál szervezője Angyal László appeared first on Repülni Jó.
sortav
17:04Aeropark új helyszínen, a nagygépek már a helyükön (Replni j)
Az Aeropark pár száz méterrel odébb költözött a ferihegyi repülőtéren, pár napja a sajtóbuszból fotózva zenés képeslapot készítettünk a kerítésen The post Aeropark új helyszínen, a nagygépek már a helyükön appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-05
09:56Flybe megérkezett, London minden irányból megközelíthető (Replni j)
A Flybe járatával a London központjától keletre fekvő Southend repülőtere is elérhetővé vált. The post Flybe megérkezett, London minden irányból megközelíthető appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-03
20:34Internet a fedélzeten a rövid és közepes távolságú járatokon is (Replni j)
Mától korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. The post Internet a fedélzeten a rövid és közepes távolságú járatokon is appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:34Uber Elevate, autonóm városi légi taxi szolgáltatás 2020-tól? (Replni j)
Új fogalom robbant be a repülő autók világába, az Uber Elevate, a városi közlekedés egy részének környezetbarát levegőbe emeléséért. The post Uber Elevate, autonóm városi légi taxi szolgáltatás 2020-tól? appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-02
23:17Friedrichshafeni képforgácsok, néhány kedvenc Európa legnagyobb kisgépes kiállításáról (Replni j)
A kiállítás bejárata a címképen, friedrichshafeni képforgácsok a bejegyzésben, mert oly nagy volt a kínálat, hogy a kedvenceket is érdemes The post Friedrichshafeni képforgácsok, néhány kedvenc Európa legnagyobb kisgépes kiállításáról appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-30
13:03Történelmi repülőgépek költöztetése Ferihegyen (Replni j)
A Budapest Airport forgalmának növekedése miatt a történelmi repülőgépek az Aeropark új helyére néhány száz méterrel odébb költöztek, mert a The post Történelmi repülőgépek költöztetése Ferihegyen appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-28
16:40AVIC AG600 kínai hidroplán, májusban tervezik betonról a szűzrepülését (Replni j)
AVIC AG600 hidroplán egy új kínai fejlesztés, tengeri mentési és tűzbombázó célra tervezték elsősorban. The post AVIC AG600 kínai hidroplán, májusban tervezik betonról a szűzrepülését appeared first on Repülni Jó.
sortav
16:40Zero G repülés avagy vegyen súlytalansági repülőjegyet (Replni j)
A Zero G repülés már nemcsak az űrhajós jelöltek és a tudósok kiváltsága, hanem lelkes és vastag pénztárcájú érdeklődőké is. The post Zero G repülés avagy vegyen súlytalansági repülőjegyet appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-27
21:12Három új nyaralási célpont a Wizz Tours kinálatában (Replni j)
A hagyományos nyaralási célpontok helyett kedvezményekkel fűszerezett három új ajánlattal jelentkezett a Wizz Tours. The post Három új nyaralási célpont a Wizz Tours kinálatában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-13
15:37Hálózatos nagy légitársaságok több utast szállítottak Európában (Replni j)
A hálózatos nagy légitársaságok remek első negyedéve. The post Hálózatos nagy légitársaságok több utast szállítottak Európában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-11
20:12Hidroplán autogyro három személyre, de még nem a Balatonon (Replni j)
Friedrichshafenben kiállított új hidroplán autogyro. The post Hidroplán autogyro három személyre, de még nem a Balatonon appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:12Wizz Air új útvonalai kevésbé ismert fővárosokba, egy távoli Ázsiában, több közeli a Nyugat-Balkánon (Replni j)
Frissítés még három új. A Wizz Air új útvonalai Budapestről a múlt héten nagyüzemet jelentettek. The post Wizz Air új útvonalai kevésbé ismert fővárosokba, egy távoli Ázsiában, több közeli a Nyugat-Balkánon appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:12Hangpárbaj videón (Replni j)
Friedrichshafenben az e-flight expo teremben a hangpárbaj videón nem kétséges, melyik hajtás számára dőlt el. A hagyományos és az új The post Hangpárbaj videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-02
12:31Ultralight gépek Friedrichshafenben (Replni j)
A jövő héten lesz a bodeni tó partján, Friedrichshafenben az Aero kiállítás, ahol mi is ott leszünk és főként a The post Ultralight gépek Friedrichshafenben appeared first on Repülni Jó.
sortav
  04-01
13:34Újrafelhasznált rakétával repült a SpaceX a világon először (Replni j)
A történelemben előszőr egy újrafelhasznált rakétával lőttek fel egy űrhajót. A SpaceX megnyitotta az olcsó űrrepülés fejezetét. Hirdetés Nincs értelme The post Újrafelhasznált rakétával repült a SpaceX a világon először appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:34Ráülne egy sárkányra és repülne vele? (Replni j)
Az ember sokat gondolkodik azon, hogy ráülne egy sárkányra vagy sem, mert a sárkányrepülő első ránézésre kicsit bizarr szerkezetnek tűnik. The post Ráülne egy sárkányra és repülne vele? appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:34Balatonról menetrend szerint repültem és újra repülhetek Prágába (Replni j)
Visszatér a Czech Airlines a Balatonra, részletek a három évvel ezelőtti nyitójáraton tett utazásom élményeivel. The post Balatonról menetrend szerint repültem és újra repülhetek Prágába appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:34Embraer szűzrepülés, az E195 E2 a gyár legnagyobb repülőgépe (Replni j)
Az Embraer szűzrepülés a tervezettnél előbb történt, mert a brazil repülőgépgyár legnagyobb gépének versenytársa a Bombardier CS100, ami már a The post Embraer szűzrepülés, az E195 E2 a gyár legnagyobb repülőgépe appeared first on Repülni Jó.
sortav
  03-29
09:30Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl együttműködési megállapodások aláirása (Replni j)
A hivatásos katonák vezénylésének folytatásáról és a polgári-katonai léginavigáció további fejlesztéséről. The post Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl együttműködési megállapodások aláirása appeared first on Repülni Jó.
sortav
  03-25
20:56Elektromos hajtású EXTRA vitorlázó repülőgépet vontat (Replni j)
Újabb mérföldkő a repülésben. Angliában egy elektromos hajtású EXTRA műrepülőgép extra idő alatt vontatott fel egy vitorlázó repülőgépet 600 méteres The post Elektromos hajtású EXTRA vitorlázó repülőgépet vontat appeared first on Repülni Jó.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Mbappé komoly ajánlatot kapott
Kylian Mbappé nehéz döntés előtt áll Sun, 06/25/2017 - 23:21
 A Barcelona középpályását vinné a Betis
Cristian Tello elképzelhető, hogy visszatér Spanyolországba, de külföldről is érdeklődnek irá
 A PSG-ből jöhet Bonucci helyettese
A Juventus kiszemelte a védőt, kivel pótolhatná Bonuccit Sun, 06/25/2017 - 14:3
 Balotelli marad továbbra is a Nice labdarúgója
Mario Balotelli marad továbbra is a francia bajnokságban Sun, 06/25/2017 - 23:18
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Keres optimalizls Kuruc.info Google PageRank Linkgyjtemny, linktr Cylex Silver Dj NetLap Linktr Ingyen linkgyjtemny Facebook Elad Ingatlanok