sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  Replni j
sortav
  10-14
15:35Viking Twin Otter a panamai katasztrófa elhárításban (Replni j)
A tavaly év végén leszállított futóműves Viking Twin Otter series 400 annyira bevált a panamai katasztrófavédelemben, hogy nemrég vettek még The post Viking Twin Otter a panamai katasztrófa elhárításban appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-13
18:26Nyereményjáték: ki lesz a Red Bull Air Race világbajnoka idén? (Replni j)
A hétvégén magyar idő szerint vasárnap este rendezik az utolsó futamot Indianapolisban. Lehet nálunk tippelni a 2017 évi világbajnokra. The post Nyereményjáték: ki lesz a Red Bull Air Race világbajnoka idén? appeared first on Repülni Jó.
sortav
18:26Aegean Airlines: dinamikus növekedés 2018-ban is (Replni j)
A görög Aegean Airlines sajtótájékoztatón meghirdette jövő évi terveit, amelyben tovább erősíti pozícióját az európai piacon, és bővítik a görög The post Aegean Airlines: dinamikus növekedés 2018-ban is appeared first on Repülni Jó.
sortav
18:26Vidéki Repülőterek Szövetsége workshopja és közgyűlése Szolnokon (Replni j)
A rendezvényen a VRSZ a repülőtereket aktuálisan érdeklő kérdéseket tűzte napirendre. The post Vidéki Repülőterek Szövetsége workshopja és közgyűlése Szolnokon appeared first on Repülni Jó.
sortav
18:26Bell V-280 Valor a páncélozott kompozit és nagy utazó sebességű heli-repülőgép (Replni j)
Még az idén felszáll az új amerikai katonai csapat szállító helikopter és repülőgép egyben, a Bell V-280 Valor. The post Bell V-280 Valor a páncélozott kompozit és nagy utazó sebességű heli-repülőgép appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-08
02:56Új Rosenbauer Panther tűzoltóautó Ferihegyen (Replni j)
Nemrégen adták át az új Rosenbauer Panther tűzoltóautót a Budapest Airporton, vele egy időben vadonatúj repülőtéri hírközpontot is avattak. A The post Új Rosenbauer Panther tűzoltóautó Ferihegyen appeared first on Repülni Jó.
sortav
02:56Négy külföldi repülőnap, egy spotter: Vámosi Sándor képei (Replni j)
A Dunán egy állóhajón találkoztunk nyáron a Parlamenttel szemben, mikor a Red Bull Air Race gépei ott repültek el az The post Négy külföldi repülőnap, egy spotter: Vámosi Sándor képei appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-04
10:12Debrecen Airport: rekord rekord hátán az idei utasforgalomban (Replni j)
A Debrecen Airport közlése szerint folytatódik a havi több mint 30 ezer utas kiszolgálása, amit növelhet majd a decemberben induló The post Debrecen Airport: rekord rekord hátán az idei utasforgalomban appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-03
10:20Elon Musk földi űrutazása, avagy versenyre hívja a hosszú távú repülő utakat is (Replni j)
Elon Musk földi űrutazása nem tűnik álomnak. The post Elon Musk földi űrutazása, avagy versenyre hívja a hosszú távú repülő utakat is appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-02
19:20Wizz Air toborzó: 21 darab új Airbus, 1300 új munkahely (Replni j)
A légitársaság eddigi legnagyobb fejlesztési lépéséhez keres személyzeteket. The post Wizz Air toborzó: 21 darab új Airbus, 1300 új munkahely appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-30
17:34Egymillió felszállás a Boeing B787 Dreamlinerrel (Replni j)
Kevesebb, mint hat év alatt a Boeing 787 Dreamliner család repülőgépei utasokkal több mint egy millió alkalommal szálltak fel. A The post Egymillió felszállás a Boeing B787 Dreamlinerrel appeared first on Repülni Jó.
sortav
17:34Második Magnus eFusion is a levegőben videón (Replni j)
Már két Siemens elektromos hajtásrendszerrel ellátott magyar Magnus eFusion repülőgép szeli a levegőt. Hirdetés Dr. Frank Anton a Siemens elektromos The post Második Magnus eFusion is a levegőben videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-26
19:52Viking Twin Otter hidroplán előtt több év várakozás után megnyílt a kínai piac (Replni j)
Egy értékesítési gondokkal küzdő kanadai repülőgépgyár számára főnyeremény a kínai piac megnyitása. The post Viking Twin Otter hidroplán előtt több év várakozás után megnyílt a kínai piac appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-21
02:46Austrian Airfest 2017, bemutató repülések dömpingje Kremsben a videóinkon (Replni j)
Múlt hét végén Ausztriában Bécstől nem messze Kremsben jártam az Austrian Airfest 2017 repülőnapon. The post Austrian Airfest 2017, bemutató repülések dömpingje Kremsben a videóinkon appeared first on Repülni Jó.
sortav
02:46Levegő szamurája, Yoshi Muroya nyerte a Lausitzringet, de Martin Sonka vezeti továbbra is a világbajnokságot (Replni j)
A német futamról Facebook közvetítésem után. The post Levegő szamurája, Yoshi Muroya nyerte a Lausitzringet, de Martin Sonka vezeti továbbra is a világbajnokságot appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-17
14:57Önvezető kamionok első éles tesztje az M1 autópályán (Replni j)
Önvezető személykocsik, metrók, buszok, hajók, repülők és most már önvezető kamionok is a jövő közlekedésében. The post Önvezető kamionok első éles tesztje az M1 autópályán appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-16
12:14Lufthansa A350 ünnepi repülése Budapestre három videón (Replni j)
50 éve repül a Lufthansa Magyarországra, Lufthansa A350 ünnepi repülőgép érkezett Münchenből az évforduló tiszteletére a múlt héten Budapestre. The post Lufthansa A350 ünnepi repülése Budapestre három videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
12:14Red Bull Air Race futam szárazföldön, hétvégén újabb verseny Lausitzringen (Replni j)
A Red Bull Air Race futam hol víz feletti, hol szárazföldi, most Németországban az utóbbi lesz. The post Red Bull Air Race futam szárazföldön, hétvégén újabb verseny Lausitzringen appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-12
19:59Hurrikán az űrből és Delfin a földön videón (Replni j)
NASA közreadott egy videót a Nemzetközi Űrállomásról, amely felvette az Irma hurrikán tombolását. Kicsit szelídebb, amikor vasárnap elmenőben az Austrian The post Hurrikán az űrből és Delfin a földön videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
19:59Pipistrel töltőállomás elektromos hajtású repülőgépeknek (Replni j)
Odáig jutott az elektromos hajtás rendszerű repülés, hogy megnyílt az első Pipistrel töltőállomás. Újabb mérföldkő a szektor fejlődésében és ebben The post Pipistrel töltőállomás elektromos hajtású repülőgépeknek appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-07
02:02Lilium Jet öt üléses elektromos légi taxi fejlesztésére nagy tőkét jegyeztek (Replni j)
Lilium Jet öt üléses lesz, összehozták mögé a tőkét és a szellemi kapacitást. The post Lilium Jet öt üléses elektromos légi taxi fejlesztésére nagy tőkét jegyeztek appeared first on Repülni Jó.
sortav
02:02Wizz Air már karácsony előtt repül Berlinbe (Replni j)
A hihetetlenül nagy érdeklődésre való tekintettel a jövő tavaszi berlini járat indítást Budapestről a Wizz Air elegánsan áttette 2017 december The post Wizz Air már karácsony előtt repül Berlinbe appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-03
22:31Martin Sonka a szemem előtt nyert Portóban és vezeti a Red Bull Air Race világbajnokságot is (Replni j)
Videóval frssitve Martin Sonka 54 ponttal vezeti a világbajnokságot két futammal a vége előtt. The post Martin Sonka a szemem előtt nyert Portóban és vezeti a Red Bull Air Race világbajnokságot is appeared first on Repülni Jó.
sortav
22:31Red Bull Air Race időmérő Portóból (Replni j)
A magyar színekben versenyző Daniel Genevey második lett. The post Red Bull Air Race időmérő Portóból appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-30
00:19Junkers F13 hidroplán makett videón már látható (Replni j)
Junkers F13 hidroplán makett a Petőfi Csarnokban egy vitrinben pompázott, a csarnok lebontása után pedig raktárba került. The post Junkers F13 hidroplán makett videón már látható appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-26
19:41Viking Air repülőgépgyár Twin Ottereket adott el a Fidzsi Szigetekre (Replni j)
Kedvencem, a kanadai Viking Air repülőgépgyár most nem a legjobb korszakát éli. Nyakán maradt néhány megrendelt, de ki nem fizetett The post Viking Air repülőgépgyár Twin Ottereket adott el a Fidzsi Szigetekre appeared first on Repülni Jó.
sortav
19:41SpaceX tajvani bérfuvar, ahol a Falcon9 rakéta a drónhajón landolt (Replni j)
Elon Musk űrvállalata nemcsak a NASA-nak szállít, hanem bárkinek, aki igénybe veszi. SpaceX tajvani bérfuvar nem akármit vitt a világűrbe. The post SpaceX tajvani bérfuvar, ahol a Falcon9 rakéta a drónhajón landolt appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-25
11:14Németország az éjszaka fényeiben videón (Replni j)
Németország az éjszaka fényeiben, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) készítette ezt a különleges effektekkel ellátott filmet, ajánljuk mindenkinek. A közel The post Németország az éjszaka fényeiben videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:14Wizz Air Airbus A321 típusból megjött a 21. darab a légitársaság flottájába (Replni j)
A 230 üléses Wizz Air Airbus A321 típusból még nem 321, csak 21 erősíti a légitársaság flottáját. The post Wizz Air Airbus A321 típusból megjött a 21. darab a légitársaság flottájába appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:14Tűzijáték a Fly-Coop helikopteréről videón (Replni j)
A tegnap esti tűzijáték nemcsak a helyszínen, a tévékben, hanem helikopterről is látható volt. Délelőtt mi is videóztuk a légiparádét, The post Tűzijáték a Fly-Coop helikopteréről videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:14Két óriásgép a harmincas évekből RC modell repülőgépként idézi a történelmet (Replni j)
Két óriásgép a harmincas évekből, amelyek jóval megelőzték korukat, RC modellként tértek vissza. The post Két óriásgép a harmincas évekből RC modell repülőgépként idézi a történelmet appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-18
22:33Újabb közvetlen járat Budapestről Amerikába, néhány tanács az utazáshoz a régmúltból (Replni j)
A LOT idetelepülését talán megirigyelve jövőre visszatér Budapestre az American Airlines. The post Újabb közvetlen járat Budapestről Amerikába, néhány tanács az utazáshoz a régmúltból appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-16
10:45Versenylovak repültek Kínába Ferihegyről (Replni j)
Magyarországon tenyésztett versenylovak repültek Kínába a múlt héten a Cargolux légitársaság Boeing 747-esének fedélzetén. Hirdetés A fríz és Shagya-arab fajtájú, The post Versenylovak repültek Kínába Ferihegyről appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:45Sziget fesztiválon a légiforgalmi irányítók munkáját népszerűsíti a HungaroControl torony (Replni j)
A légiforgalmi irányítók munkáját ismerhetik meg a Sziget fesztiválon azok a fesztiválozók, akik ellátogatnak ide. The post Sziget fesztiválon a légiforgalmi irányítók munkáját népszerűsíti a HungaroControl torony appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:45Agadír Marokkóban a Wizz Air új októberi célállomása Budapestről (Replni j)
Agadír Marokkóban egy Atlanti Óceán parti üdülőváros, ide indít a Wizz Air légitársaság új járatot Budapestről. The post Agadír Marokkóban a Wizz Air új októberi célállomása Budapestről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-12
13:23Vízbombázó hidroplán egy horvát strandon videón (Replni j)
Célszerű a strandon Horvátországban a bójákra figyelni, mert hirtelen megjelenhet egy tűzoltó hidroplán vizet felvenni. Nemrég támadta meg Split városát The post Vízbombázó hidroplán egy horvát strandon videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:23Lufthansa augusztusi hírcsokor (Replni j)
Augusztus 26-án lesz 50 éve, hogy az első Lufthansa járat Budapestre érkezett és további érdekes híreket olvashatnak a légitársaságról összeállításunkban. The post Lufthansa augusztusi hírcsokor appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-10
09:51Mobilvideó egy mentőhelikopterről (Replni j)
Nemrég a Hévíz-Balaton repülőtéren jártam, amikor riasztották az ott állomásozó mentőhelikoptert. Hirdetés Előkaptam a mobilomat és felvettem a felszállását. Kerekebb The post Mobilvideó egy mentőhelikopterről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-09
17:36Helikopterek oltották a tüzet a Hortobágyon (Replni j)
Szolnoki katonai helikopterek is sikeresen bevetésre kerültek a héten a hortobágyi pusztatűz eloltására. The post Helikopterek oltották a tüzet a Hortobágyon appeared first on Repülni Jó.
sortav
17:36ShinMaywa US-2 japán óriáshidroplánt vehet Franciaország (Replni j)
Az egyre gyakrabb és veszélyesebb erdőtüzek elhárítása ösztönöz hidroplánokkal kapcsolatos védelmi és kereskedelmi tárgyalásokat, The post ShinMaywa US-2 japán óriáshidroplánt vehet Franciaország appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-31
14:21Elektromos és hibrid hajtásrendszerek a repülésben előadás videón (Replni j)
Dr. Balázs Gergely György - aki Siemens kutatás-fejlesztési vezetője - előadása a Simonyi konferencián. The post Elektromos és hibrid hajtásrendszerek a repülésben előadás videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-29
11:39Forma 1 pilóták Ferihegyen, magángéppel érkeznek a versenyzők a hétvégi mogyoródi futamra (Replni j)
Forma 1 pilóták a rajongók gyürüjében. The post Forma 1 pilóták Ferihegyen, magángéppel érkeznek a versenyzők a hétvégi mogyoródi futamra appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-19
20:42Erdőtüzek Európában, vízbombázó hidroplán flották küzdenek a lángok ellen (Replni j)
Fellángoltak az erdőtüzek Európában, több országban is küzdenek ellene földön és levegőben. The post Erdőtüzek Európában, vízbombázó hidroplán flották küzdenek a lángok ellen appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:42Minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász október végétől (Replni j)
A mai bejelentés minden Wizz Air járatra vonatkozik a téli menetrend kezdetétől. The post Minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász október végétől appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-13
08:25Bocis charter indult Ferihegyről a Qatar Tripleseven cargoján (Replni j)
Ismét különleges élőállat szállítmány, bocis charter indult útnak a budapesti repülőtérről: ezúttal magyar tenyész borjakat vittek légi úton a Perzsa-öböl The post Bocis charter indult Ferihegyről a Qatar Tripleseven cargoján appeared first on Repülni Jó.
sortav
08:25Wizz Tours körkép: magyarok költenek legtöbbet a nyaralásra (Replni j)
Több mint egy héttel korábban foglaltuk le a nyaralásunkat idén, derült ki a Wizz Tours körkép, vagyis az online utazási szolgáltató adataiból. The post Wizz Tours körkép: magyarok költenek legtöbbet a nyaralásra appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-11
13:17Első Airbus A320neo az easyJet flottájában (Replni j)
Első Airbus A320neo repülőgépet az easyJet légitársaság részére 300. repülőgépként szállította le az Airbus. Hirdetés A múlt hónapban volt az The post Első Airbus A320neo az easyJet flottájában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-09
21:14LOT Dreamliner repül majd Budapestről közvetlenül New Yorkba és Chicagóba (Replni j)
A lengyelek LOT Dreamliner repülőgéppel jöttek, mely típus jövő májustól teljesíti majd a közvetlen járatokat. The post LOT Dreamliner repül majd Budapestről közvetlenül New Yorkba és Chicagóba appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:14LOT Boeing B787-8 Dreamliner kívül-belül Budapesten, videó és élményeink róla (Replni j)
LOT Boeing B787-8 Dreamliner tényleg egy Álomgép, jövőre már Ferihegyen állomásozik majd. The post LOT Boeing B787-8 Dreamliner kívül-belül Budapesten, videó és élményeink róla appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:14RC vitorlásmodell regatta a Travel Channel Nagydíjért a Kékszalagon (Replni j)
Tegnap Balatonfüreden jártam a Kékszalagon a karbon vitorlások miatt, rádió távirányítású – RC – hidroplán kedvelőként videót készítettem a füredi The post RC vitorlásmodell regatta a Travel Channel Nagydíjért a Kékszalagon appeared first on Repülni Jó.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Merkantil Bank Liga: továbbra is magabiztos az MTK és a Kisvárda
A Merkantil Bank Liga élcsapatai közül a 14. fordulóban nyert az MTK, a Kisvárda és a Szolnok is. Elmozdult viszont az utolsó helyrő
 Szabó Botond: végtelenül büszke vagyok a csapatomra
Az ominózus Tatabánya – Miskolc meccsel kapcsolatban megszólalt Szabó Botond is. A hazaiak játékosa egy másik aspektusból vil
 Hamilton győzött, a Merci bajnok
Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.
 Kialakult a végleges csapat a budapesti kick-box vb-re
Eltűntek az utolsó kérdőjelek is a november 6. és 11. között a BOK Sportcsarnokban sorra kerülő sporttörténelmi kick-box világb
 A Miskolc óvást nyújtott be
6-3-ra megnyerte a Tatabánya a Miskolc elleni meccset a férfi Ob I 4. fordulójában. Ám a találkozó nem múlt el felhőtlenül. Fotó:
 Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton nyert, világbajnok a Mercedes
A 32 éves Hamiltonnak ez volt az idei kilencedik, s pályafutása 62. futamgyőzelme, Austinban ötödször győzött, és ezzel a Mercedes
 Az F1-es Amerikai Nagydíj legjobb fotói
Szokásunkhoz híven megmutatjuk a hétvégi Forma-1-es verseny legjobb fotóit!Tovább »
 Hivatalos: Hartley indul Kvyat helyett Mexikóban!
Nem indulhat a hétvégi Mexikói Nagydíjon a Toro Rosso versenyzője, Daniil Kvyat – az orosz versenyző helyett Brendon Hartley kap maj
 Egy puritán Porsche 911
A Porsche új modelljével ismét azokat szolgálja ki, akik a vezetés tiszta élményét keresik egy nem túlságosan erős, kézi váltó
 Négy fiatal utazik Murciába
Az FC Barcelona együttese kedden este a harmadosztályú Real Murcia otthonába látogat a Király Kupa
 897 millió euró a költségvetés a szezonra
Szombat délelőtt elfogadta a pártoló tagok közgyűlése a Barcelona tavalyi pénzügyi besz&aacut
 Valverde: "Suárez ambiciózus, nem szereti, ha lecserélik"
Ernesto Valverde megkönnyebbülve nyilatkozott a szombati, Malaga elleni győzelmet követően. Az edző szerint nehéz
 Minden számban magyar győzelem született Lakiteleken a szektorlabda Eb-n
Minden számban magyar siker született Lakiteleken a szektorlabda, vagy közismertebb nevén gombfoci Európa-bajnokságon.
 Eltévedtek a maratoni futók, egy ismeretlen nyerte a megmérettetést
A felvezető motoros hibája miatt váratlan eredménnyel zárult a velencei maraton.
 Több ezren teljesítették Eplényben a Spartan Race "szörnyeteg" túráját
A versenyzőknek több alkalommal is meg kellett mászniuk az eplényi sípályát, többek között szinte közvetlenül a finis előtt is
 Az F1-es pontverseny állása 17 futam után
Lewis Hamilton vasárnapi győzelmének köszönhetően a Mercedes Forma-1-es csapata bebiztosította sorozatban negyedik konstruktőri els
 A Mercedes elárulta, csalódott-e Verstappen új szerződése miatt
A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, nem érez szomorúságot amiatt, hogy Max Verstappen 2020 végéig meghosszabbíto
 Kidobták a Torpedót a Forma-1-ből
Mindkét alappilótáját lecseréli év végére az STR.
 Bolt: Azt hittem, meghalok Hamilton mellett
Hamilton elvitte egy körre a sprintert. Van, ami még a világ leggyorsabb emberének is gyors.
 Verstappen: Ezek az idióták kinyírják a sportot
Még a Mercedes is a harmadik helyétől megfosztott hollandot védte.
 Egyre zavarosabb a Messi-ügy...
Az FC Barcelona a Málaga elleni, szombati este lejátszott és végül megnyert bajnoki mérkőzés
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::