Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  Replni j
sortav
  08-18
22:33Újabb közvetlen járat Budapestről Amerikába, néhány tanács az utazáshoz a régmúltból (Replni j)
A LOT idetelepülését talán megirigyelve jövőre visszatér Budapestre az American Airlines. The post Újabb közvetlen járat Budapestről Amerikába, néhány tanács az utazáshoz a régmúltból appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-16
10:45Versenylovak repültek Kínába Ferihegyről (Replni j)
Magyarországon tenyésztett versenylovak repültek Kínába a múlt héten a Cargolux légitársaság Boeing 747-esének fedélzetén. Hirdetés A fríz és Shagya-arab fajtájú, The post Versenylovak repültek Kínába Ferihegyről appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:45Sziget fesztiválon a légiforgalmi irányítók munkáját népszerűsíti a HungaroControl torony (Replni j)
A légiforgalmi irányítók munkáját ismerhetik meg a Sziget fesztiválon azok a fesztiválozók, akik ellátogatnak ide. The post Sziget fesztiválon a légiforgalmi irányítók munkáját népszerűsíti a HungaroControl torony appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:45Agadír Marokkóban a Wizz Air új októberi célállomása Budapestről (Replni j)
Agadír Marokkóban egy Atlanti Óceán parti üdülőváros, ide indít a Wizz Air légitársaság új járatot Budapestről. The post Agadír Marokkóban a Wizz Air új októberi célállomása Budapestről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-12
13:23Vízbombázó hidroplán egy horvát strandon videón (Replni j)
Célszerű a strandon Horvátországban a bójákra figyelni, mert hirtelen megjelenhet egy tűzoltó hidroplán vizet felvenni. Nemrég támadta meg Split városát The post Vízbombázó hidroplán egy horvát strandon videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:23Lufthansa augusztusi hírcsokor (Replni j)
Augusztus 26-án lesz 50 éve, hogy az első Lufthansa járat Budapestre érkezett és további érdekes híreket olvashatnak a légitársaságról összeállításunkban. The post Lufthansa augusztusi hírcsokor appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-10
09:51Mobilvideó egy mentőhelikopterről (Replni j)
Nemrég a Hévíz-Balaton repülőtéren jártam, amikor riasztották az ott állomásozó mentőhelikoptert. Hirdetés Előkaptam a mobilomat és felvettem a felszállását. Kerekebb The post Mobilvideó egy mentőhelikopterről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-09
17:36Helikopterek oltották a tüzet a Hortobágyon (Replni j)
Szolnoki katonai helikopterek is sikeresen bevetésre kerültek a héten a hortobágyi pusztatűz eloltására. The post Helikopterek oltották a tüzet a Hortobágyon appeared first on Repülni Jó.
sortav
17:36ShinMaywa US-2 japán óriáshidroplánt vehet Franciaország (Replni j)
Az egyre gyakrabb és veszélyesebb erdőtüzek elhárítása ösztönöz hidroplánokkal kapcsolatos védelmi és kereskedelmi tárgyalásokat, The post ShinMaywa US-2 japán óriáshidroplánt vehet Franciaország appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-31
14:21Elektromos és hibrid hajtásrendszerek a repülésben előadás videón (Replni j)
Dr. Balázs Gergely György - aki Siemens kutatás-fejlesztési vezetője - előadása a Simonyi konferencián. The post Elektromos és hibrid hajtásrendszerek a repülésben előadás videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-29
11:39Forma 1 pilóták Ferihegyen, magángéppel érkeznek a versenyzők a hétvégi mogyoródi futamra (Replni j)
Forma 1 pilóták a rajongók gyürüjében. The post Forma 1 pilóták Ferihegyen, magángéppel érkeznek a versenyzők a hétvégi mogyoródi futamra appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-19
20:42Erdőtüzek Európában, vízbombázó hidroplán flották küzdenek a lángok ellen (Replni j)
Fellángoltak az erdőtüzek Európában, több országban is küzdenek ellene földön és levegőben. The post Erdőtüzek Európában, vízbombázó hidroplán flották küzdenek a lángok ellen appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:42Minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász október végétől (Replni j)
A mai bejelentés minden Wizz Air járatra vonatkozik a téli menetrend kezdetétől. The post Minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász október végétől appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-13
08:25Bocis charter indult Ferihegyről a Qatar Tripleseven cargoján (Replni j)
Ismét különleges élőállat szállítmány, bocis charter indult útnak a budapesti repülőtérről: ezúttal magyar tenyész borjakat vittek légi úton a Perzsa-öböl The post Bocis charter indult Ferihegyről a Qatar Tripleseven cargoján appeared first on Repülni Jó.
sortav
08:25Wizz Tours körkép: magyarok költenek legtöbbet a nyaralásra (Replni j)
Több mint egy héttel korábban foglaltuk le a nyaralásunkat idén, derült ki a Wizz Tours körkép, vagyis az online utazási szolgáltató adataiból. The post Wizz Tours körkép: magyarok költenek legtöbbet a nyaralásra appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-11
13:17Első Airbus A320neo az easyJet flottájában (Replni j)
Első Airbus A320neo repülőgépet az easyJet légitársaság részére 300. repülőgépként szállította le az Airbus. Hirdetés A múlt hónapban volt az The post Első Airbus A320neo az easyJet flottájában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-09
21:14LOT Dreamliner repül majd Budapestről közvetlenül New Yorkba és Chicagóba (Replni j)
A lengyelek LOT Dreamliner repülőgéppel jöttek, mely típus jövő májustól teljesíti majd a közvetlen járatokat. The post LOT Dreamliner repül majd Budapestről közvetlenül New Yorkba és Chicagóba appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:14LOT Boeing B787-8 Dreamliner kívül-belül Budapesten, videó és élményeink róla (Replni j)
LOT Boeing B787-8 Dreamliner tényleg egy Álomgép, jövőre már Ferihegyen állomásozik majd. The post LOT Boeing B787-8 Dreamliner kívül-belül Budapesten, videó és élményeink róla appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:14RC vitorlásmodell regatta a Travel Channel Nagydíjért a Kékszalagon (Replni j)
Tegnap Balatonfüreden jártam a Kékszalagon a karbon vitorlások miatt, rádió távirányítású – RC – hidroplán kedvelőként videót készítettem a füredi The post RC vitorlásmodell regatta a Travel Channel Nagydíjért a Kékszalagon appeared first on Repülni Jó.
sortav
  07-02
13:51Red Bull Air Race időmérő, magyar győztes az utánpótlásban (Replni j)
A budapesti Red Bull Air Race időmérő meglepetése a világbajnok kiesése túlzott G terhelés miatt. The post Red Bull Air Race időmérő, magyar győztes az utánpótlásban appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:51Red Bull boxutca a levegőből (Replni j)
Nagy Jenő Zsenya egykori vadászpilóta hazai tököli repteréről felszállva elrepült a Red Bull boxutca légterében és ezeket a fotókat küldte The post Red Bull boxutca a levegőből appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:51Bólogató Red Bull kapuk a Dunán, hangár túra Tökölön (Replni j)
A néha erős szélben bólogató Red Bull kapuk néhány pilótát megtréfáltak, de a „foltozó” csapatok gyorsan újraállították azokat. The post Bólogató Red Bull kapuk a Dunán, hangár túra Tökölön appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:51Beszélgetés Talabos Gáborral a Red Bull Air Race kulisszatitkairól (Replni j)
Nemrégen készült a beszélgetés Talabos Gáborral, aki többek között a tököli repülőtér igazgatója is. The post Beszélgetés Talabos Gáborral a Red Bull Air Race kulisszatitkairól appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-28
20:37Repülőgép hozta az ifjúsági olimpia lángját Győrbe (Replni j)
A magyar Budapest Aircraft Service, BaSe Airlines Embraer 120 ER típusú repülőgép hozta Győr-Pér repülőterére az Európai Ifjúsági Olimpiai Feszvitál The post Repülőgép hozta az ifjúsági olimpia lángját Győrbe appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:37Automata check-in Lufthansa Csoport szolgáltatás a világ 100 légitársaságának (Replni j)
Automata check-in, soha többé nem kell manuálisan az utasnak azt elvégezni. The post Automata check-in Lufthansa Csoport szolgáltatás a világ 100 légitársaságának appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:37Sajtótájékoztató és kis foci a Red Bull Air Race hétvégi budapesti futamáról (Replni j)
Sajtótájékoztató volt tegnap a gyorsasági repülőverseny magyar futamáról a Duna felett. The post Sajtótájékoztató és kis foci a Red Bull Air Race hétvégi budapesti futamáról appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:37Aeropark Budapest újranyitása a Múzeumok Éjszakája napján videón (Replni j)
Szombaton a költözés után újranyitották a ferihegyi repülőmúzeumot, a repülőtéri tűzoltók, mentők, rendőrség pedig bemutatót tartott. The post Aeropark Budapest újranyitása a Múzeumok Éjszakája napján videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-24
21:42MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA két repülős programja (Replni j)
Ma van a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA, sajnos csak két repülős programot tudunk ajánlani. Hirdetés Budapesten ma nyit meg az új helyszínre The post MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA két repülős programja appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Red Bull Air Race játékunk a budapesti futam tiszteletére (Replni j)
A játékban kérdésekre kell válaszolni, a futam alatt pedig a versenyről képeket lehet beküldeni. The post Red Bull Air Race játékunk a budapesti futam tiszteletére appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Aegean légitársaság hetedszer is díjat nyert (Replni j)
A Skytrax cég által a világon az utasok között lebonyolított szavazás alapján egymás után az idén hetedik alkalommal is a The post Aegean légitársaság hetedszer is díjat nyert appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:42Wizz Air Magyarországon tovább erősíti vezető pozicióját (Replni j)
Két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével. The post Wizz Air Magyarországon tovább erősíti vezető pozicióját appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-18
10:03Ukraine International légitársaság napi járata Kijevből először landolt Budapesten (Replni j)
Ahogy megnyílt a vízummentes utazás az Európába, az Ukraine International járatot indított Budapestre. The post Ukraine International légitársaság napi járata Kijevből először landolt Budapesten appeared first on Repülni Jó.
sortav
10:03Csanálosi István, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója képes hanginterjúnkban (Replni j)
Csanálosi István elmondja, miért előnyös a Wizz Air légitársaság utasainak az online utazási platform. The post Csanálosi István, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója képes hanginterjúnkban appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-12
03:58Irkut MC-21 új orosz repülőgép az Airbus-Boeing páros kihívója (Replni j)
A kínai COMAC C919 után az orosz Irkut MC-21 egyfolyosós új repülőgép is sikeres szűzrepülést hajtott végre. Hozzájuk véve a The post Irkut MC-21 új orosz repülőgép az Airbus-Boeing páros kihívója appeared first on Repülni Jó.
sortav
03:58Lilium Jet, a helyből felszálló és elektromos hajtású on-demand légitaxi (Replni j)
A Lilium Jet helyből felszállva akár háromszázzal repülhet a városok szívébe. The post Lilium Jet, a helyből felszálló és elektromos hajtású on-demand légitaxi appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-11
11:35Óvodások a tököli reptéren (Replni j)
Holczhauser Zsuzsanna küldte ezt a vendégbejegyzést képekkel az óvodások látogatásáról. A szigethalmi óvoda egyik tagóvodája vagyunk és minden évben, ha The post Óvodások a tököli reptéren appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-09
04:33Kazahsztán a Wizz Air újabb célországa, ma indult Budapestről a nyitójárat Asztanába (Replni j)
Ma elindult a nyitójárat Kazahsztán fővárosába, ahol a héten nyílik meg az EXPO 2017 is. The post Kazahsztán a Wizz Air újabb célországa, ma indult Budapestről a nyitójárat Asztanába appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Normadiai partraszállás légideszant repülőgépei (Replni j)
Tegnap volt a normandiai partraszállás 73. évfordulója, röviden bemutatunk két tömegesen alkalmazott deszant repülőgépet, amelyek csapatokat és eszközöket szállítottak át The post Normadiai partraszállás légideszant repülőgépei appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Aeropark, a ferihegyi szabadtéri repülőgép múzeum a költözés után ismét látogatható (Replni j)
A pünkösdi hétvégén már megnyitotta kapuit az Aeropark, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található szabadtéri repülőgép múzeum. A repülőtéri parkolók The post Aeropark, a ferihegyi szabadtéri repülőgép múzeum a költözés után ismét látogatható appeared first on Repülni Jó.
sortav
04:33Muroja otthon a király, következő Red Bull Air Race futam Budapesten a Duna felett (Replni j)
Tavalyi verseny után idén is Muroja nyert a hazai pályán a hétvégén Csibában Japánban. The post Muroja otthon a király, következő Red Bull Air Race futam Budapesten a Duna felett appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-02
06:02Stratolaunch légi kilövőpad, a világ legnagyobb repülőgépe kigurult (Replni j)
A Stratolaunch légi kilövőpad Paul Allen befektető és Burt Rutan tervező duettjének olyan giga fejlesztése, amely kicsiben már megvolt. The post Stratolaunch légi kilövőpad, a világ legnagyobb repülőgépe kigurult appeared first on Repülni Jó.
sortav
  06-01
11:59Aranyszarvas egykor Berlinben, Csőrike már a RepTárban (Replni j)
Két különleges festésű Mi-24 harci helikopter, az Aranyszarvas és a Csőrike egy cikkben. The post Aranyszarvas egykor Berlinben, Csőrike már a RepTárban appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:59Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjai videón (Replni j)
Megjelent a videó a Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjairól, ahol én is zsűritag voltam. Angyal László főszervező a díjátadón úgy nyilatkozott, The post Saint-Exupéry Repülős Filmfesztivál díjazottjai videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
11:59Friedrichshafen forever, kész a lejátszási lista (Replni j)
Április elején Friedrichshafen városában jártunk, városlátogatási videóval zárjuk az ottani anyagokat. 8 saját videó a lejátszási listában Ez a bodeni The post Friedrichshafen forever, kész a lejátszási lista appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-29
20:55Vári Gyula, Delfin és a többiek a dunaszerdahelyi repülőnapon videón (Replni j)
Elkészült a harmadik, egyben utolsó videó a felvidéki repülőnapról, benne Vári Gyula és a Delfin. The post Vári Gyula, Delfin és a többiek a dunaszerdahelyi repülőnapon videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-24
20:02Cukorkák a levegőben Dunaszerdahelyen videón (Replni j)
Szombaton szalagos cukorkák hullottak az égből, mert a dunaszerdahelyi repülőnapon a szervezők gondoltak a gyerekekre is, akik ezt nagyon díjazták. The post Cukorkák a levegőben Dunaszerdahelyen videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:02Besenyei Péter műrepülése Dunaszerdahelyen videón (Replni j)
Besenyei Péter meghódította a felvidéki közönséget Corvus Racer 540 gépével műrepülve Szlovákiában is. The post Besenyei Péter műrepülése Dunaszerdahelyen videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:02Ruszlan Kecskeméten honvédségi helikopterekkel a gyomrában (Replni j)
Szombaton leszállt egy An-124 Ruszlan Kecskeméten, meghozta a honvédség nagyjavított helikoptereit. The post Ruszlan Kecskeméten honvédségi helikopterekkel a gyomrában appeared first on Repülni Jó.
sortav
  05-21
19:39Dunaszerdahelyi repülőnap 4 zenés képeslapunkon (Replni j)
Dunaszerdahelyi repülőnap képei közül gyorsan 40 darabot kiválasztottunk és 4 darab zenés képeslapba foglaltuk őket, fogadják szeretettel az új formát. The post Dunaszerdahelyi repülőnap 4 zenés képeslapunkon appeared first on Repülni Jó.
sortav
19:39Repülőgépek Dunaszerdahelyről, Nagy Gyula vendégképei (Replni j)
Rendezgetjük az anyagokat, miközben repülőgépek Dunaszerdahelyről albumot kaptunk spotter stílusban Nagy Gyulától. The post Repülőgépek Dunaszerdahelyről, Nagy Gyula vendégképei appeared first on Repülni Jó.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Kimi Räikkönen még egy évig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 Itt az új BMW M5
A BMW leleplezte az új M5 szuperszedánt, a legerősebb és leggyorsabb autót, ami az M GmbH gyárkapuját valaha elhagyta. Az M5 600 lóe
 Földgázos változatban is rendelhető az Audi A4 Avant és A5 Sportback
Két új, hosszú távon fenntartható üzemű alternatívával is szolgál az Audi a középkategóriában. Az új A4 Avant g-tron és az
 Dinamo-mezben a Sepsi-játékos, miközben szól a székely himnusz...
Mint beszámoltunk róla, a román élvonalban hétfőn a Dinamo Bucuresti hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sepsi OSK-t. Az újonc seps
 Premier League, te nagyon drágaszág!
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalo
 Bernd Storck: Sohasem éreztem, hogy bárki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: pénzes lábnyomok a levegőben
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobb
 A nap képe: a vágott tetejű Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 márciusában, 18 évvel ezelőtt mutatkozott be a Genfi Autószalonon, s a speciális szériákat és különkiadásoka
 Szűkszavú értékelés Kubica-ügyben
De a Renault-főnök legalább megszólalt végre.
 Serpico – újratöltve – S. Tóth János publicisztikája
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Iniesta: "Nem tudtam volna ezt elképzelni..."
Andrés Iniesta, akinek a szerződése 2018-ban lejár, és még nem hosszabbította azt meg, interj&u
 Pilóta nélküli safety car jöhet az F1-be
A biztonsági autót vezető Bernd Mayländer 2000 óta csak egy F1-futamot hagyott ki, robotnak adnák a munkáját.
 Xavi: "Mourinho egy jó vezetőedző..."
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény szü
 Feledtették a hétközi vereséget: 2-0 a Betis ellen
Nem hagyott látható nyomot a Real Madrid elleni vereség a csapaton, mivel magabiztosan verte Valverde csapata a Betis
 Kimi Räikkönen még egy évig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 "Neymar távozásával mélységet veszítettünk"
Ernesto Valverde nagy vonalakban elégedett volt csapata Betis elleni teljesítményével, de jelezte, Neymar n&eacu
 Itt az új BMW M5
A BMW leleplezte az új M5 szuperszedánt, a legerősebb és leggyorsabb autót, ami az M GmbH gyárkapuját valaha elhagyta. Az M5 600 lóe
 Földgázos változatban is rendelhető az Audi A4 Avant és A5 Sportback
Két új, hosszú távon fenntartható üzemű alternatívával is szolgál az Audi a középkategóriában. Az új A4 Avant g-tron és az
 Dinamo-mezben a Sepsi-játékos, miközben szól a székely himnusz...
Mint beszámoltunk róla, a román élvonalban hétfőn a Dinamo Bucuresti hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sepsi OSK-t. Az újonc seps
 Premier League, te nagyon drágaszág!
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalo
 Bernd Storck: Sohasem éreztem, hogy bárki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: pénzes lábnyomok a levegőben
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobb
 Ifi Eb: bronzérmesek a lányaink
Sima győzelmet aratott az ifjúsági Eb utolsó napján a magyar válogatott, így a dobogó alsó fokán végzett.
 A nap képe: a vágott tetejű Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 márciusában, 18 évvel ezelőtt mutatkozott be a Genfi Autószalonon, s a speciális szériákat és különkiadásoka
 Szűkszavú értékelés Kubica-ügyben
De a Renault-főnök legalább megszólalt végre.
 Serpico – újratöltve – S. Tóth János publicisztikája
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Keres optimalizls Kuruc.info Google PageRank Linkgyjtemny, linktr Cylex Silver Dj NetLap Linktr Ingyen linkgyjtemny Facebook Elad Ingatlanok