sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  Sielok.hu
sortav
  02-11
15:50Olimpia: elhalasztották a lesiklást, Kékesi Márton futamát (Sielok.hu)
Az sosem jó jel, ha a pálya melletti sílifteket nem indítják el. Ezt történt magyar idő szerint ma hajnalban is a phjongcshangi téli olimpián. A nagy szél miatt nem indulhattak el a liftek, és ezért kellett a versenyt is elhalasztani, mert nem lehetett volna fair versenyt rendezni váltakozó széllökések között.
sortav
15:50Olimpia: Liu Shaolin Sándor ötödik lett 1500 méteren (Sielok.hu)
Liu Shaolin Sándor ötödik lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában a phjongcshangi téli olimpia első, szombati versenynapján. Ezzel folytatódott a magyarok pontszerző sorozata a téli játékokon, ugyanis ebben a sportágban 2006 óta minden játékokon volt legalább egy legjobb hat közötti eredmény.
sortav
15:50Drónvideó az új eplényi pályáról és ülőliftről (Sielok.hu)
Tegnap újabb ülőlifttel gazdagodott az Eplényi Síaréna. Eddig nem ismert érzésben lehetett része a magyar síelőknek. Csodás időjárásban, nagyszerű pályákon két ülőlift is szállította az utasokat egy magyar síterepen. A szezon hátralévő részében érdemes kipróbálni ezt az élményt.
sortav
15:50Ma átadják az új kétüléses liftet Eplényben (Sielok.hu)
Újabb fejezetéhez érkezett a síterep fejlesztése a Bakonyban. A tervek szerint a mai napon adják át a Síaréna új ülőliftjét, valamint a mellette található új sípályát, amely a régi 7-es pálya meghosszabbítása és kibővítése, valamint átnevezése A7-re.
sortav
  02-08
13:21Olimpia: Miklós Edit és Gyarmati Panka is közvetít (Sielok.hu)
Minden eddiginél átfogóbban közvetít a pénteken kezdődő phjongcshangi téli olimpiáról a közmédia - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán az MTI-vel.
sortav
13:21Olimpia: az utolsó simításokat végzik a rendezők (Sielok.hu)
A szervezők az utolsó simításokat végzik a hivatalosan pénteken rajtoló phjongcshangi téli olimpián, de a szurkolók előtt még zárva tartanak a létesítmények.
sortav
13:21Február 14-én este 11-ig lehet síelni Sátoraljaújhelyen (Sielok.hu)
Bár a síterep nem Valentin napi programként hirdeti meg a rendkívüli nyitvatartást, azért a párok számára is érdekes lehet egy kis éjszakai síelés a Zemplén Kalandparkban. Február 14-én szerdán, igazán sokat lehet síelni hiszen reggel 9-től este 23 óráig tartanak nyitva.
sortav
13:21Eplény: megnyílt az A7-es pálya felső része (Sielok.hu)
Az elmúlt napok hóágyúzásának köszönhetően most már biztonságos hómennyiséggel lehet használni az A7-es pálya felső, kb. 500 méter hosszú részét. A körülbelül 50 méter széles pálya megnyitása főleg a kezdő síelők számára lehet fontos információ.
sortav
  02-05
21:21Méteres havazás a szlovén és horvát hegyekben (Sielok.hu)
A hétvégi mediterrán ciklon nálunk is hozott egy kis havat, azonban az Adria körüli országokban jóval több hó hullott. Helyenként az egy métert is meghaladta a frissen lehullott hó mennyisége, természetesen nem volt egyszerű a közlekedés a havas utakon a hétvégén.
sortav
01:56A héten végre tél lesz a hazai síterepeken (Sielok.hu)
A hazai síszezon legjobb hete következik. A következő napokban is folytatódik a hideg, télies időjárás, többfelé a maximumok is alig haladják meg a fagypontot. A hét közepén ismét várható havazás is. Indul a hóágyúzás, újabb pályák nyitnak!
sortav
01:56Vasárnap reggel kinyitott a pécsi sípálya (Sielok.hu)
Vasárnaptól várják a síelőket a pécsi sípályán - közölte a pálya fenntartója, a PVSK síszakosztálya az MTI-vel.
sortav
01:56Kékestető: 25 cm hó hullott szombat estig (Sielok.hu)
Országszerte több helyen megmaradt a szombaton lehullott hó, de csak a hegyvidékeken alakult ki jelentősebb hóréteg. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra a fél országra - köztük a fővárosra - adott ki elsőfokú figyelmeztetést a havazás miatt.
sortav
  02-03
18:32Nassfeld: halálos lavinabaleset történt pénteken (Sielok.hu)
Péntek délután 13:50-kor egy 56 éves helyi lakos a fiával és annak barátjával síelt a karintiai Nassfeld síterepén. Mindhárman a Trogkofel pályán csúsztak lefelé, amikor az édesapa letért a pályától balra található területre, pályán kívüli síelésre. Itt egy lavinát indított el, amelybe a helyszínen belehalt.
sortav
11:48Szlovákia: sok külföldi nem fizet autópályadíjat (Sielok.hu)
Szlovákia intenzíven tárgyal az Európai Bizottsággal arról a problémáról, hogy az autópályáikat és gyorsforgalmi útjaikat használó külföldi autósoktól hogyan hajtsa be a bírságot abban az esetben, ha nem vásároltak autópálya-matricát.
sortav
11:48Dél-Ausztria, Szlovénia: nagyobb havazás érkezik (Sielok.hu)
Újabb havazás érkezik a közelünkbe és hozzánk a következő napokban. A legtöbb havat az osztrák-szlovén-olasz hármashatár környékére várjuk. Itt a magasabb részeken 50 cm friss hó érkezhet szombat reggelig. Ebből a havazásból mi is kaphatunk, főleg a nyugat-magyarországi régiók.
sortav
11:48Moszkvát elérte az idei tél legnagyobb havazása (Sielok.hu)
A meteorológiai adatok szerint február számít a leghidegebb hónapnak az orosz fővárosban, az idei február már az első napján igazolja a statisztikákat. Az előző napokban havazott Moszkvában és a hétvégéig további havazások várhatóak, ehhez társul még az állandó nulla fok alatti hőmérséklet.
sortav
11:48Ausztria, Szlovénia, Olaszország: itt a havazás (Sielok.hu)
Ma reggelre több helyen is havazott Ausztriában, Szlovéniában és Olaszországban. A mai napon folytatódik a havazás ezekben az országokban, megnövekedett menetidővel kell számolni az utakon.
sortav
  01-29
18:10Itthon: hétvégére itt a hideg és a havazás (Sielok.hu)
A következő napokban többször lesz erős a szél, de marad az enyhe időjárás, többfelé 10 fok feletti maximumokkal. A hét második felében ismét téliesebbre fordul az idő, lehűléssel, hóval - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.
sortav
18:10Emlékhely a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére (Sielok.hu)
"Szívünk, lelkünk örökre itt maradt, ahonnan a mi angyalaink felemelkedtek a magasba" - mondta a tavaly január 20-i buszbalesetben elhunyt Simonffy Botond édesanyja az áldozatok emlékére emelt emlékmű felavatásán San Martino Buon Albergo ifjúsági parkjában szombaton.
sortav
18:10Irán: esőért imádkoztak, nagy havat kaptak (Sielok.hu)
Az utóbbi időszakban komoly gondok akadtak az ország vízellátásában, az aszály és a légszennyezés egyre nagyobb gondokat okoz Teheránban. Az imákat meghallgatták és a hétvégén tekintélyes mennyiségű havazás zúdult a fővárosra, komoly gondokat okozva a közlekedésben.
sortav
18:10Candide Thovex: síelés hó nélkül, kötelező videó (Sielok.hu)
Közel két évvel legutóbbi filmje után a franciák 35 éves sílegendája, Candide Thovex újabb látványos filmmel jelentkezett a múlt héten és természetesen ettől is eláll a lélegzetünk. A rövidfilm érdekessége, hogy a világ legszebb tájain csúszik, de havon sehol sem!
sortav
  01-26
18:12A legnagyobb hófestményt készítették el Kínában (Sielok.hu)
Az észak-koreai határhoz közeli kínai Tonghua városban egyszerre két Guinness "világrekordot" is megdöntöttek az előző hétvégén. Elkészítették a világ legnagyobb hóra rajzolt festményét, valamint megépítették a világ leghosszabb jégbárját.
sortav
18:12A csapatok versenyében is indulhatunk a téli olimpián (Sielok.hu)
Csapatversenyben is indulhatnak alpesi sízőink az olimpiai játékokon, miután a kvóták visszaosztásakor a magyar csapat indulási jogot kapott a Nemzetközi Síszövetségtől.
sortav
18:12Extrapéntek és behavazott pályák Eplényben (Sielok.hu)
Több mint 60 cm vastag a hó az eplényi A1-es pályán az utóbbi napok hóágyúzása után. Pénteken 18:00 és 22:00 óra alatt megállás nélkül lehet róni a köröket a kivilágított pályán. Hétvégére megmarad a pálya állapota a hideg éjszakák miatt, szombaton ismét esti síelés!
sortav
18:12Farsangi "gleccser-party" lesz ma Visegrádon (Sielok.hu)
Úgy döntöttünk, hogy kihasználunk minden percet, amit az eddigi "tél" nyújtott, és farsangi, melegűző gleccser partyval riasztjuk el a jövő heti felmelegedést a Visegrádi sípályán. Várunk minden gyors reagálót, mert most még igazi tél van a Nagy-Villám-hegyen!
sortav
  01-23
11:36Kaprun: háromméteres hóval várja a síelőket a gleccser (Sielok.hu)
Salzburg legmagasabb és leghóbiztosabb síterepe három méteres hóval, fantasztikus kilátással és széles gleccserpályákkal várja a téli sportolókat.
sortav
11:36Hófesztivál 2018 - Családi Sínapok a Mátrában (Sielok.hu)
A mátraszentistváni Sípark hetedik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját. A Hófesztivál nem más, mint a hó és a téli sportok ünnepe, színes sport programokkal, koncertekkel. A szombat esti záróprogram egy látványos pirotechnikai elemekkel és tűzijátékkal díszített show, ezzel avatják fel az új Panorámaliftet.
sortav
11:36Schladming ma este: a híres villanyfényes verseny (Sielok.hu)
Ahogy a korábbiakban már megszokhattuk, két nappal a kitzbüheli őrület után rendezik meg a világ legismertebb esti szlalom versenyét, a Nightrace-t az ausztriai Schladming (Planai) síterepén. Szokás szerint, a teltház és a jó hangulat ma este is garantált.
sortav
11:36Olimpiai keretről döntött a síszövetség elnöksége (Sielok.hu)
A februári téli olimpiára utazó versenyzőkről hozott döntést a Magyar Sí Szövetség elnöksége ma este. Az alpesi sízők között a nőknél két hellyel rendelkezünk: A és B szintű kvóta esetén Maróty Mariann és Hozmann Szonja indulhat.
sortav
  01-22
12:26Ausztria: hókáosz méteres hóval (Sielok.hu)
Kedd este óta kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan havazik, különösen a nyugati tartományok, azaz Vorarlberg, Tirol és Salzburg érintettek, több helyen 100-200 cm friss hó hullott és a havazásnak még nincs vége.
sortav
12:26Franciaország és Svájc: újabb komoly havazás (Sielok.hu)
Nem panaszkodhatnak az Alpok északi oldalán található francia síterepek. Már decemberben is jó havuk volt, erre jött még az idei év bőséges termése. Januárban már a negyedik komolyabb hóvihar söpör végig a francia-svájci határ mentén, ezúttal is 1-1,5 méternyi havat hozva.
sortav
  01-21
22:56Kékestető: 26 cm vastag a természetes hóréteg (Sielok.hu)
A mai havazás eredménye, hogy az Északi-középhegységben kicsit meghízott a hótakaró vastagsága. Az OMSZ adatai szerint vasárnap este 7-kor 26 centiméteres volt a természetes hó vastagsága Kékestetőn. Ne keverjük össze a sípályán lévő mesterséges hóval, amely kb. 60 centiméter vastag.
sortav
22:56Kitzbühel: havazás okoz gondot a híres síversenyen (Sielok.hu)
A világ legismertebb lesikló versenyét rendezik szombaton az ausztriai Kitzbühelben. A híres Hahnenkamm verseny fogalom a versenyek között. Olyan, mint Forma 1-ben a monacói futam: a pályán nem lehet hibázni, pályán kívül pedig tele hírességekkel.
sortav
22:56Hét hazai síterepen lehet síelni ezen a hétvégén (Sielok.hu)
Ideális, az idei legjobb síelős hétvége előtt állnak a hazai terepek. Ezen a hétvégén hat síterepünkön is (Eplény, Mátraszentistván, Kékestető, Visegrád, Sátoraljaújhely, Bánkút, és Nagy Hideg-hegy) lehet síelni. Az időjárás is kedvezőnek tűnik a hétvégére.
sortav
  01-18
21:54Miklós Edit: sokkal egyszerűbb lesz a mostani rehabilitáció (Sielok.hu)
A hétvégén súlyos térdsérülést szenvedett Miklós Edit alpesi síző úgy véli, ezúttal sokkal egyszerűbb rehabilitáció vár rá, mint egy évvel ezelőtti sérülésekor.
sortav
21:54Hihetetlen képek: hóvihar tombol a francia hegyekben (Sielok.hu)
Komoly széllel érkezett meg az újabb havazás a francia hegyekbe. Eddig már közel méternyi hó hullott az Alpok északi oldalán és még ma is várható egy kis utánpótlás. Sok helyen álltak a liftek, néhány síterep meg sem kísérelte a nyitást ebben a cudar időben. A havazás egyébként Ausztriáig is eljutott.
sortav
21:54Nassfeld: szlovákok veszik meg a síterepet? (Sielok.hu)
Még ezen a héten lehet ajánlatokat benyújtani Karintia legnagyobb síterepének közel 30%-os tulajdonrészére. Az eladandó részre a szlovákok és egy helyi cég is pályázik, és úgy hírlik, hogy a szlovákok szívesen fizetnének többet egy nagyobb arányú tulajdonrészért is. Már most zajlik a vita, kinek kellene (nem) eladni.
sortav
21:54Szerdán 17 órától lehet síelni Visegrádon (Sielok.hu)
A Budapesthez közeli Visegrád-Nagyvillám síterepén tegnap helyreállt a vízellátás, elég hideg volt a hóágyúzáshoz, ráadásul még egy pár centi hó is esett, így ma igazi téli hangulatban lehet ismét használni a sípályát.
sortav
  01-14
03:44Miklós Editet műteni kell: kihagyja az olimpiát! (Sielok.hu)
Világkupa dobogós sízőnk megsérült az alpesi sí világkupa idei első szuperóriás-műlesikló versenyén, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Miklós Edit a célvonalon áthaladva bukott, a villachi kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a jobb térdében szalagszakadás történt. Azt, hogy szükség van-e műtétre, további vizsgálatok után állapítják meg.
sortav
03:44Eplény: vasárnaptól ismét síelhető az A1-es pálya (Sielok.hu)
Szerencsére véget ér az év eleje óta tartó tavasz, és holnaptól visszatér a tél a hazai hegyekbe is. Hétvégére már néhány centiméteres havazást is várunk, de sokkal fontosabb, hogy végre elég hideg lesz ahhoz, hogy hóágyúzni lehessen. Eplényben vasárnap délben nyit újra az A1-es pálya, a tervek szerint.
sortav
03:44MiklĂłs Edit Bad Kleinkirchheimben versenyez (Sielok.hu)
Az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számait rendezik a hétvégén az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Szombaton szuperóriás-műlesiklásban, vasárnap lesiklásban áll rajthoz a női mezőny. Miklós Edit legfontosabb célja, hogy a soron következő világkupákon versenyrutint szerezzen a februári téli olimpiára.
sortav
03:44Bakancslista: éjszaka ratrakban 2400 méteren? (Sielok.hu)
Érdekes szolgáltatással várja vendégeit az ismert francia síterep, La Plagne. Valószínűleg életre szóló élmény lehet kettesben eltölteni az éjszakát egy ratrakban, a csillagos ég alatt, 2400 méteres magasságban. Természetesen a ratrakot kényelmes szállássá alakították át, spártai körülményektől nem kell tartani.
sortav
  01-08
19:34Semmering-Hirschenkogel: leállt a kabinos lift (Sielok.hu)
A Varázshegyen (Zauberberg) eddig nem alakult jól a szezon. A késői szezonkezdet és a többszöri engedélyezési eljárások után már azt hittük, hogy minden rendben lesz. Tegnap azonban műszaki hiba miatt leállt a kabinos lift, amely ma sem járt.
sortav
19:34Itthon: kezdetben enyhe, majd téliesebb idő várható (Sielok.hu)
A következő napokban még marad a szokatlanul enyhe idő, aztán viszont fokozatos lehűlés várható, a hétvégén hó is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
sortav
19:34Méteres havazás kezdődött a francia-olasz határon (Sielok.hu)
Alig négy nappal a körülbelül 1,5-2 méter havat hozó hóvihar után újabb hatalmas havazás érte el Franciaországot, pontosabban az Olaszországgal határos régióit. Természetesen a havazás nem állt meg a határon, méternyi hó hullott az olasz oldalon, de a nyugat-svájci hegyek sem maradtak ki a havazásból.
sortav
19:34Tarvisio: beindult az esti síelés (Sielok.hu)
Az osztrák határhoz közeli olasz Tarvisio síterepének egyik kedvenc fotótémája a Monte Santo di Lussari hegy. A környék nappal és éjszaka is csodás látványt nyújt. A hegy aljában januártól ismét lehet este, kivilágított pályán síelni, egészen este 11-ig!
sortav
  01-07
10:25Hazai tél: melegrekordok dőltek meg szombaton (Sielok.hu)
Megdőlt az országos napi melegrekord szombaton, az ország több pontján 17 Celsius-fokot is mértek. Kaposváron hajnalban is rekord meleg volt, a leghidegebb órákban is csaknem 10 fok volt.
sortav
10:25Videók: brutális szél tombolt a síterepeken (Sielok.hu)
Talán mára már lassan lecsendesedik az elmúlt napokban a síterepeken is pusztító hatalmas vihar. Nyomában 1,5-2 méter friss hó maradt és sok helyen 5/5-ös lavinaveszély, tehát a sítúrázással jobb lesz még várni egy ideig. Néhány látványos és egyben ijesztő kép az elmúlt 48 óra terméséből.
sortav
10:25Ausztria: vihar után hókáosz (Sielok.hu)
Igen turbulensen kezdődik január, tegnap egy komoly vihar bénította meg a síterepeket, ma hókáosz jellemzi a nyugati tartományokat, január eleje óta több helyütt méter feletti hó esett.
sortav
10:25Kitzbühel: újra járhat a viharban megrongálódott sílift (Sielok.hu)
Akik olvasták korábbi beszámolóinkat az Alpok síterepeit sújtó hatalmas viharról, azoknak nem meglepő milyen helyzet alakult ki a hegyekben. Kitzbühel síterepén szerdán 24 utast kellett kimenteni egy kabinos liftből, amely annyira megrongálódott, hogy javítás után hétfőn indulhat újra.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Chelsea – Barça: InterjĂş a Magyar Chelsea SzurkolĂłi Klubbal
Kedden ismĂ©t itt van egy Chelsea – Barcelona párharc, ami az elmĂşlt másfĂ©l Ă©vtizedben klasszikussá nĹ‘tte ki magát EurĂłpában
 Biztos a sĂ­ugrĂłk is Ă­gy gyakorolják a telemarkot - videĂł
A gyerek curlingesek után megvan az Ăşjabb kedvenc videĂłnk. SzerintĂĽnk Ă­gy gyakorolják a profik is a telemarkot, azaz a talajra Ă©rkezĂ
 Chelsea: Vermaelen is utazik Londonba
Ernesto Valverde szakvezető vasárnap délután kihirdette a Londonba utazó, 21 fős keretét, mely igyekszik majd felülkerekedni a Chels
 Yannick visszatĂ©rt a futballpályára
A Heves megyei első osztályban harmadik helyen álló FC Hatvanban folytatja a pályafutását Yannick Mbengono, a DVSC, a Kecskemét és
 Hirscher megnyerte igazi számát, átvettĂ©k a norvĂ©gok a vezetĂ©st az Ă©remtáblán ,Fourcade centikkel nyert - 9. nap
Vasárnapra is jut igazi csemege a phjongcshangi téli olimpián. Vasárnap hat számban avatnak bajnokot.
 Dráma: GĂłlt rĂşgott az Ăşj igazolás, de vele egyĂĽtt Ă©gett a Tottenham – videĂł
NĂ©gygĂłlos döntetlent játszott a Tottenham az alacsonyabb osztályĂş ellenfele ellen az FA Kupa nyolcaddöntĹ‘jĂ©ben. A londoniak ĂşjrajĂ
 Remek hĂ­r: Elhagyhatta a kĂłrházat a tizenegyszer ĂşjraĂ©lesztett fiatal focista
A januárban, egy U19-es mérkőzésen összeeső 16 éves játékost kiengedték a kórházból, és van esély arra, hogy a későbbiekben
 Ă‰let-halál meccs vár a Scoregoalra
Hétfőn 20.00 órától a Messzi István sportcsarnokban nagy kérdések dőlhetnek el, így mindenképpen érdemes lesz a helyszínen megt
 VeretlenĂĽl zárt a FĂĽrdĹ‘ben a magyar pĂłlĂłcsapat
Százszázalékos teljesítménnyel nyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott a Kecskeméten rendezett Európa Kupa-selejtezőt: Märcz
 Pikáns találkozĂł vár a HÉP-KRC-re
A Kaposvár – KecskemĂ©t rangadĂłkat nem kell bemutatni a röplabda szerelmeseinek, viszont a mostani mĂ©rkĹ‘zĂ©s talán az eddigieknĂ
 NorvĂ©gia elĹ‘ször nyerheti meg a sĂ­ugrĂłk csapatversenyĂ©t - három bajnokot avatnak hĂ©tfĹ‘n - 10. nap Ă©lĹ‘ben
Hétfőn mindössze három számban avatnak bajnokot a phjongcshangi téli olimpián, de izgalmas versenyben így sem lesz hiány.
 PozitĂ­v doppingtesztje lehet egy orosz curlingesnek
Nem hivatalos információk szerint pozitív eredményt hozott a vegyespárosban bronzérmet nyert orosz curlinges páros férfi tagjának d
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Busquets: “Chelsea? Az egy másik meccs lesz”
A Barça középpályása, Sergi Busquets úgy véli, hogy komoly fegyvertény a kiváló formában levő Eibar szombat délutáni legyőzé
 Phjongcshang 2018 - KĂ©t magyar döntĹ‘s, de nincs Ă©rem
Jászapáti Petra a pontszerző hatodik helyen zárt 1500 méteren, míg Liu Shaolin Sándort kizárták az 1000 méter fináléjában, így
 Phjongcshang 2018 - Liu Shaolint kizárták az 1000 mĂ©ter döntĹ‘jĂ©ben
Liu Shaolin Sándort kizárták szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyében a phjongcshangi téli olimpián, s
 Ă‰ljĂĽnk át egyĂĽtt egy Ăşjabb legendás párharcot!
Kedden folytatódik a Barcelona számára is a Bajnokok Ligája, ráadásul egy olyan párharccal, ami garantálja, hogy újfent különlege
 AutĂłs idĹ‘kapszula lett a máltai Subaru kereskedĂ©s
Málta egyik városának közepén áll egy elhagyatott, érintetlen Subaru bemutatóterem még a ’90-es évekből, amely igazi kincseket
 Az összes sĂ­pálya nyitva, 100 cm a hĂłrĂ©teg!
Fantasztikus téli körülmények közt, szikrázó napsütésben, mától az összes sípálya nyitva van Mátraszentistvánban. Ritka alka
 Kanyarvadász Audi SUV az ABT-tĹ‘l
A Volkswagen csoportos modellek elsĹ‘ számĂş nemesĂ­tĹ‘je, az ABT Sportsline kanyarvadásszá Ă©pĂ­tette át az Audi SQ5 modellt; a mĂłdosĂ
 Phjongcshang 2018 - Jászapáti Petra hatodik lett 1500 mĂ©teren
Jászapáti Petra hatodik lett szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyében a phjongcshangi téli olimpián.
 partypoker MILLIONS Germany - Blom, Simao Ă©s Mateos a legjobb 13-ban
Már mélyen pénzben a mezőny a partypoker MILLIONS Germany főversenyén.
 Egy perc alatt Ă­zekre szedik a Jeepet a fiĂşk – videĂł
Nem, az alábbi videó nem egy manipulált felvétel. Tényleg pár szempillantás alatt kapja elemeire a katonai Jeepet nyolc férfi, bár
 Nagy Dominik tudja, mit várunk el tĹ‘le, adunk neki idĹ‘t a fejlĹ‘dĂ©sre – Doll
 Chelsea – Barça: InterjĂş a Magyar Chelsea SzurkolĂłi Klubbal
Kedden ismĂ©t itt van egy Chelsea – Barcelona párharc, ami az elmĂşlt másfĂ©l Ă©vtizedben klasszikussá nĹ‘tte ki magát EurĂłpában
 Biztos a sĂ­ugrĂłk is Ă­gy gyakorolják a telemarkot - videĂł
A gyerek curlingesek után megvan az Ăşjabb kedvenc videĂłnk. SzerintĂĽnk Ă­gy gyakorolják a profik is a telemarkot, azaz a talajra Ă©rkezĂ
 A nap kĂ©pe: A legkevesebbet futott Chevrolet Corvette Z06
Nem egy ötven éve hátrahagyott klasszikus, de mindössze 720 mérföldes futásteljesítményével egy garázsban felejtett 511 lóerős
 ZebrarĂ©szvĂ©ny – Csinta Samu publicisztikája
 Maradt esĂ©ly – Thury Gábor jegyzete
 Zidane kezd fáradni, Pochettino lehet az utĂłd
Zidane az idényt mindenképpen kitöltené, de mi lesz nyáron? Sun, 02/
 Real Madrid: Bale távozhat a nyáron?
Gareth Bale távozásán dolgoznak a háttérben? Sun, 02/18/2018 - 15:
 A Juve nyerte a városi derbit, HiguaĂ­n megsĂ©rĂĽlt
A Juventus nyert a torinói derbin, Higuaín megsérült Sun, 02/18/2018 - 14:3
 Chelsea: Vermaelen is utazik Londonba
Ernesto Valverde szakvezető vasárnap délután kihirdette a Londonba utazó, 21 fős keretét, mely igyekszik majd felülkerekedni a Chels
 Yannick visszatĂ©rt a futballpályára
A Heves megyei első osztályban harmadik helyen álló FC Hatvanban folytatja a pályafutását Yannick Mbengono, a DVSC, a Kecskemét és
 Hirscher megnyerte igazi számát, átvettĂ©k a norvĂ©gok a vezetĂ©st az Ă©remtáblán ,Fourcade centikkel nyert - 9. nap
Vasárnapra is jut igazi csemege a phjongcshangi téli olimpián. Vasárnap hat számban avatnak bajnokot.
 Dráma: GĂłlt rĂşgott az Ăşj igazolás, de vele egyĂĽtt Ă©gett a Tottenham – videĂł
NĂ©gygĂłlos döntetlent játszott a Tottenham az alacsonyabb osztályĂş ellenfele ellen az FA Kupa nyolcaddöntĹ‘jĂ©ben. A londoniak ĂşjrajĂ
 Remek hĂ­r: Elhagyhatta a kĂłrházat a tizenegyszer ĂşjraĂ©lesztett fiatal focista
A januárban, egy U19-es mérkőzésen összeeső 16 éves játékost kiengedték a kórházból, és van esély arra, hogy a későbbiekben
 Kádár: A DinamĂłtĂłl már csak magasabban jegyzett csapathoz mennĂ©k
Kádár Tamás nem bánja, hogy a Dinamo Kijevnél maradt, szerinte innen már csak magasabban jegyzett együtteshez igazolhat, így elképz
 A Juventus nagy árat fizetett a gyĹ‘zelemĂ©rt?
Juventus: Két sérült, egy visszatérĹ‘ a gyĹ‘ztes derbi eredménye Sun
 Ă‰let-halál meccs vár a Scoregoalra
Hétfőn 20.00 órától a Messzi István sportcsarnokban nagy kérdések dőlhetnek el, így mindenképpen érdemes lesz a helyszínen megt
 VeretlenĂĽl zárt a FĂĽrdĹ‘ben a magyar pĂłlĂłcsapat
Százszázalékos teljesítménnyel nyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott a Kecskeméten rendezett Európa Kupa-selejtezőt: Märcz
 Pikáns találkozĂł vár a HÉP-KRC-re
A Kaposvár – KecskemĂ©t rangadĂłkat nem kell bemutatni a röplabda szerelmeseinek, viszont a mostani mĂ©rkĹ‘zĂ©s talán az eddigieknĂ
 NorvĂ©gia elĹ‘ször nyerheti meg a sĂ­ugrĂłk csapatversenyĂ©t - három bajnokot avatnak hĂ©tfĹ‘n - 10. nap Ă©lĹ‘ben
Hétfőn mindössze három számban avatnak bajnokot a phjongcshangi téli olimpián, de izgalmas versenyben így sem lesz hiány.
 PozitĂ­v doppingtesztje lehet egy orosz curlingesnek
Nem hivatalos információk szerint pozitív eredményt hozott a vegyespárosban bronzérmet nyert orosz curlinges páros férfi tagjának d
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::