sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  repulnijo.hu
sortav
  01-21
23:12Drón úszógumi mentés a tengeren, oda a romantika, de megmarad az életed (repulnijo.hu)
Megtörtént az első drón úszógumi mentés Ausztráliában, így nemcsak a filmben, hanem a valóságban is leáldozik a Baywatch angyalkák és The post Drón úszógumi mentés a tengeren, oda a romantika, de megmarad az életed appeared first on Repülni Jó.
sortav
  01-18
19:35Remote Tower, távoli toronyirányítás a HungaroControlnál videón (repulnijo.hu)
Remote Tower egy új projekt, amit működés közben Menráth Gábor mutat be a videón. The post Remote Tower, távoli toronyirányítás a HungaroControlnál videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  01-11
15:27Wizz Air elfoglalta Bécset, 3 géppel és 17 útvonallal bázist nyit a császárvárosban (repulnijo.hu)
London után a második klasszikus nyugat európai bázisát nyitja meg, a Wizz Air elfoglalta Bécset is. The post Wizz Air elfoglalta Bécset, 3 géppel és 17 útvonallal bázist nyit a császárvárosban appeared first on Repülni Jó.
sortav
15:27Volocopter pilóta nélküli légi taxi első utasa a világon az Intel vezére volt (repulnijo.hu)
Brian Krzanich, az Intel vezér élete egyik nagy élményének nevezte a repülést. The post Volocopter pilóta nélküli légi taxi első utasa a világon az Intel vezére volt appeared first on Repülni Jó.
sortav
  01-06
17:08Ryanair, easyJet és a Wizzair diszkont légitársaságok tovább erősödtek 2017 évben is (repulnijo.hu)
Ryanair, easyJet, Wizz Air, az európai diszkont légitársaság világ mesterhármasa folytatta növekedését. The post Ryanair, easyJet és a Wizzair diszkont légitársaságok tovább erősödtek 2017 évben is appeared first on Repülni Jó.
sortav
  12-14
09:42Canon EOS M100 a szelfibajnok kamera (repulnijo.hu)
A Canon ünnepi fotós workshopján az asztalon a Canon EOS M100 új profi kicsi kompakt gép, háttérben a jégpálya és The post Canon EOS M100 a szelfibajnok kamera appeared first on Repülni Jó.
sortav
09:42E-Fan X mint a hibrid elektromos hajtású jövő nagygépes demonstrátora (repulnijo.hu)
Airbus, Siemens és a Rolls-Royce közös fejlesztése az E-Fan X demonstrator három év múlva már repül. The post E-Fan X mint a hibrid elektromos hajtású jövő nagygépes demonstrátora appeared first on Repülni Jó.
sortav
09:42Wizz Air az év európai légitársasága díjat kapott (repulnijo.hu)
A Wizz Air elnyerte az Aviation 100 “Az Év Európai Légitársasága” címet. A díjat Owain Jones, a Wizz Air vállalati The post Wizz Air az év európai légitársasága díjat kapott appeared first on Repülni Jó.
sortav
  12-06
08:02Boom Supersonic jövőrepülőgépbe 10 millió dollárt fektetett a japán nemzeti légitársaság (repulnijo.hu)
Lehet, hogy egy fél évtized múlva mégis lesz hangsebesség feletti utasszállító repülés a világon? The post Boom Supersonic jövőrepülőgépbe 10 millió dollárt fektetett a japán nemzeti légitársaság appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-29
11:37China Air Force One helyett a nemzeti légitársaság gépével utaznak a kínai vezetők (repulnijo.hu)
Budapest vendége a kínai miniszterelnök, aki egy térségi csúcstalálkozóra repült ide az Air China Jumbóján. The post China Air Force One helyett a nemzeti légitársaság gépével utaznak a kínai vezetők appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-24
09:18Uber Elevate program – beszállt a NASA és Los Angeles városa (repulnijo.hu)
Közelebb van, mint gondolnád a városi légi taxizás, mutatja az Uber Elevate program legfrissebb videója és hírkörítése. The post Uber Elevate program – beszállt a NASA és Los Angeles városa appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-23
13:10Dubai Airshow 10 nagyképen (repulnijo.hu)
Néhány érdekességet gyűjtöttem össze képekben a múlt heti Dubai Airshow történéseiből. Hirdetés Legfontosabb magyar vonatkozású hír, hogy a légi parádén The post Dubai Airshow 10 nagyképen appeared first on Repülni Jó.
sortav
13:10Pierre Bén bokréta, szerkezetkész az új utasmóló Ferihegyen (repulnijo.hu)
Az építkezési hagyományoknak megfelelően a Pierre Bén bokréta, mert az új utasmóló épitése 8 hónap alatt elérte a legfelső szintet. The post Pierre Bén bokréta, szerkezetkész az új utasmóló Ferihegyen appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-13
10:03Hangsebesség felett, a Tu-144 és a Concorde Sinsheimben videón (repulnijo.hu)
Múlt héten német múzeumokban jártam, ez az útról a negyedik videó, ami a leghíresebb gépeket mutatja be kívül-belül. The post Hangsebesség felett, a Tu-144 és a Concorde Sinsheimben videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-10
21:15TAP Portugal szárnyal, idén már 10 hónap alatt meghaladta a tavalyi évi utasforgalmát (repulnijo.hu)
TAP Portugal rekordját friss utazási élményekkel is fűszerezem, mert szeptember elején repültem velük. The post TAP Portugal szárnyal, idén már 10 hónap alatt meghaladta a tavalyi évi utasforgalmát appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:15Antonov An-22 nehéz szállító repülőgép a speyeri múzeumban videón (repulnijo.hu)
A múzeumban a Lufthansa Boeing B747 Jumbója volt a király, nemsokára róla is kész lesz a videó, de szelíd árnyékában The post Antonov An-22 nehéz szállító repülőgép a speyeri múzeumban videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-08
18:07Debrecen egyre erősödik, új Wizz Air moszkvai járat indul december közepén (repulnijo.hu)
Debrecen folyamatosan dönti minden idők rekordját. The post Debrecen egyre erősödik, új Wizz Air moszkvai járat indul december közepén appeared first on Repülni Jó.
sortav
09:41Álomautók német technikai múzeumokban (repulnijo.hu)
A hétvégén Németországban Sinsheimben és Speyerben jártam, csodás repülőmúzeumok ezek, ahol pihenésképpen álomautók világára csodálkozhat rá az ember. Első videó The post Álomautók német technikai múzeumokban appeared first on Repülni Jó.
sortav
09:41Malév egykori kis Tupoljeve Sinsheimben a sugárhajtású óriások között videón (repulnijo.hu)
A világon egyedül a német múzeumban látható egymás mellett a világ eddigi két sugárhajtású utasszállító gépe. The post Malév egykori kis Tupoljeve Sinsheimben a sugárhajtású óriások között videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  11-07
04:26Repülő múzeumok Németországban túra nyitó képei zenés képeslapokon (repulnijo.hu)
Repülő múzeumok, Sinsheim és Speyer nyitó hangulatával jelenkezem még innen Németországból. The post Repülő múzeumok Németországban túra nyitó képei zenés képeslapokon appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-31
06:44Ryanair Afrikába repül Budapestről (repulnijo.hu)
A szokásokhoz híven járatnyitó tortával köszöntötte október 30-án a Budapest Airport a Ryanair Afrikába indított Budapest-Marrákes járatát. The post Ryanair Afrikába repül Budapestről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-29
21:16Wizz Air kézicsomag mától ingyenes (repulnijo.hu)
Jővőre melyik harmadik magyar repülőtérről szállhat fel a Wizz Air? The post Wizz Air kézicsomag mától ingyenes appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:16Ethiopian Airlines nagyobb Dreamliner gépet is üzemeltet, de az Airbus A350 típust is repüli (repulnijo.hu)
Afrika első légitársasága vízágyúval köszöntötte első nagyobb, Boeing B787-9 Dreamlinerét. The post Ethiopian Airlines nagyobb Dreamliner gépet is üzemeltet, de az Airbus A350 típust is repüli appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-27
05:03Budaörsi repülőtér egy szép napos őszi délelőtt videón (repulnijo.hu)
Ma délelőtt a budaörsi repülőtéren jártam, csendes oktató üzem volt gyönyörű napsütésben, itt róla a videó. The post Budaörsi repülőtér egy szép napos őszi délelőtt videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-25
07:15Ryanair elsőbbségi beszállással enged csak két csomagot a fedélzetre, de csak január közepétől (repulnijo.hu)
A nem elsőbbségi utasok csomagját a beszállásnál elveszik és a gép rakterébe teszik. The post Ryanair elsőbbségi beszállással enged csak két csomagot a fedélzetre, de csak január közepétől appeared first on Repülni Jó.
sortav
07:15Singapore Airlines nagy Dreamlinere végszerelésre vár (repulnijo.hu)
A Singapore Airlines lesz a bevezető légitársasága a Boeing 787-10, vagyis a legnagyobb Dreamlinerének. Az első példány már kigördült a The post Singapore Airlines nagy Dreamlinere végszerelésre vár appeared first on Repülni Jó.
sortav
07:15AirAsia 6000 méteres vészsüllyedése, naná, hogy pánikba estek a fedélzeten (repulnijo.hu)
Elszállt a kabinnyomás, mit kell ilyenkor tenni, kevés adat alapján ezt járjuk alaposabban körül. The post AirAsia 6000 méteres vészsüllyedése, naná, hogy pánikba estek a fedélzeten appeared first on Repülni Jó.
sortav
07:15Robot hókotró konvoj a repülőtéri kifutópályán (repulnijo.hu)
Robot hókotró majdnem teljes automata irányítását biztosító rendszer került ki a Mercedes anyavállalatának jövő kutató laboratóriumából. Hirdetés Két korábbi cikkben The post Robot hókotró konvoj a repülőtéri kifutópályán appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-21
21:59Airbus A330neo szűzrepülése videón (repulnijo.hu)
Tegnap a Airbus székhelyén, Toulouse-ban előszőr szállt fel az Airbus A330neo, a korábbi gép modernizált példánya. Az új A330neo az The post Airbus A330neo szűzrepülése videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
21:59Fejünkre eshet-e a korábbi kínai űrállomás? (repulnijo.hu)
A rövid válasz: talán. The post Fejünkre eshet-e a korábbi kínai űrállomás? appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-18
20:34Wizz Air Athénba repül jövőre Budapestről (repulnijo.hu)
A Wizz Air Athénba repül majd jövő tavasszal, ez lesz a 68. járata Budapestről. Hirdetés A legújabb WIZZ-járat március 25-től The post Wizz Air Athénba repül jövőre Budapestről appeared first on Repülni Jó.
sortav
20:34Airbus leánycég lett a Bombardier remek C sorozata (repulnijo.hu)
Úgy tűnik, nagy üzlet a kisebb gépek piaca, új gépeivel a Bombardier bebújt az Airbus védernyője alá. The post Airbus leánycég lett a Bombardier remek C sorozata appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-16
21:52Yoshi Muroja a levegő szamurája lett a Red Bull Air Race világbajnoka (repulnijo.hu)
Az utolsó pillanatig nyílt versenyen Yoshi Muroja kétszer is legyőzte riválisát, megérdemelten lett világbajnok. The post Yoshi Muroja a levegő szamurája lett a Red Bull Air Race világbajnoka appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-15
14:13Red Bull Air Race izgalom a köbön, egymás ellen vív selejtezőt a két világbajnok jelölt (repulnijo.hu)
Bölcsek voltak a versenyszabályzat megalkotói, amikor hagytak egy kiskaput a menőknek a selejtezőben. The post Red Bull Air Race izgalom a köbön, egymás ellen vív selejtezőt a két világbajnok jelölt appeared first on Repülni Jó.
sortav
14:13Minden idők legerősebb szeptemberi utasforgalma Ferihegyen (repulnijo.hu)
Még soha ennyi utas nem volt szeptemberben, mióta a repülőtér Budapest légi kapuja. The post Minden idők legerősebb szeptemberi utasforgalma Ferihegyen appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-09
18:27Hármashatárhegyi repülőtér diploma terv, segítsük hozzá a közönség díjhoz (repulnijo.hu)
Virág István diplomatervét mutatjuk be a Hármashatárhegyi repülőtér újjáépítésével kapcsolatban. The post Hármashatárhegyi repülőtér diploma terv, segítsük hozzá a közönség díjhoz appeared first on Repülni Jó.
sortav
  10-06
18:22Hidroplánok egykoron a Balatonon négy videóban (repulnijo.hu)
Nemrég Fonyodon jártam a hidroplánok egykoron nyomát kutatva a magyar hidroplán repülés atyja, Jankovich-Bésán Endre gróf egykori villájánál. The post Hidroplánok egykoron a Balatonon négy videóban appeared first on Repülni Jó.
sortav
18:22Lufthansa mobilszolgáltatása platina díjat nyert a IATA-tól (repulnijo.hu)
A Lufthansa mobilszolgáltatása a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség elismerését érdemelte ki. Keretes hírként Lufthansa Airbus A350 makett összerakás videón. The post Lufthansa mobilszolgáltatása platina díjat nyert a IATA-tól appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-28
17:54Volocopter légi taxi első autonóm repülése Dubajban, még utasok nélkül, de koronahercegi indítással (repulnijo.hu)
Volocopter légi taxi pilóta nélkül már Dubaj kék egén. The post Volocopter légi taxi első autonóm repülése Dubajban, még utasok nélkül, de koronahercegi indítással appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-21
18:03Pécs-Pogány repülőtér: Magnus repülőgépgyár és Roszatom bérlet (repulnijo.hu)
Új kihívások elé néz Pécs-Pogány repülőtér, ami a vidéki repülőterek fejlesztése szempontjából kitűnő hír. The post Pécs-Pogány repülőtér: Magnus repülőgépgyár és Roszatom bérlet appeared first on Repülni Jó.
sortav
  09-10
17:33Lufthansa 50 éve Magyarországon ünnepség – első videó az A350 ferihegyi tiszteletköréről (repulnijo.hu)
Tegnap a Lufthansa bemutatta Magyarországon az új Airbus A350 gépét egy ferihegyi tiszteletkörrel nyitva. The post Lufthansa 50 éve Magyarországon ünnepség – első videó az A350 ferihegyi tiszteletköréről appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-31
07:24Lufthansa 50 éve Magyarországon nyereményjáték (repulnijo.hu)
Lufthansa 50 éve Magyarországon, ennek tiszteletére a légitársasággal közösen egy nyereményjátékot szervezünk. The post Lufthansa 50 éve Magyarországon nyereményjáték appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-29
12:02Fly-Coop helikopterével repültem videón (repulnijo.hu)
Még a Forma 1 Magyar Nagydíj kapcsán készítettem videót a Riverside heliportról, ahonnan jöttek-mentek-repültek az utasok Budapestről Mogyoródra a versenypályára. The post Fly-Coop helikopterével repültem videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
12:02Lufthansa 50 éve repül Magyarországra (repulnijo.hu)
Lufthansa 50 évvel ezelőtt, 1967. augusztus 26-án landolt első közvetlen járatával, egy akkor nagyon korszerű Boeing 727-30-as gépével Budapesten. The post Lufthansa 50 éve repül Magyarországra appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-19
20:02Repülőgépek, helikopterek az augusztus 20 légi parádén a Duna felett (repulnijo.hu)
Holnap 10 órakor a Parlament előtti Duna szakaszon kezdődik a légi parádé. The post Repülőgépek, helikopterek az augusztus 20 légi parádén a Duna felett appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-16
18:14Augusztus 20 légiparádé hivatalos programja (repulnijo.hu)
Első kézből kaptuk meg a vasárnapi augusztus 20 légparádé hivatalos programját, melyet azonnal közzéteszünk. The post Augusztus 20 légiparádé hivatalos programja appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-11
07:48Légiparádé lesz öt év után ismét augusztus 20-án a Duna felett (repulnijo.hu)
Ma a Parlamentben jártam, ahol sajtótájékoztatót tartottak az idei augusztus 20-iki ünnepségekről. Hirdetés 2012 évben volt a fővárosi Duna szakaszon The post Légiparádé lesz öt év után ismét augusztus 20-án a Duna felett appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-09
23:34Három világhírű repülőnap egy Nagyképben (repulnijo.hu)
A három világhírű repülőnap volt a közelmúltban. Az egyik a Moszkva melletti Zsukovszkij repülőtéren a MAKS, magyarul a Nemzetközi Repülési The post Három világhírű repülőnap egy Nagyképben appeared first on Repülni Jó.
sortav
  08-02
12:51Volocopter 25 millió euró tőkét kapott német befektetőktől (repulnijo.hu)
A német Volocopter 25 millió euró friss tőkét kapott, ma jelentették be a tranzakció lezárását. The post Volocopter 25 millió euró tőkét kapott német befektetőktől appeared first on Repülni Jó.
sortav
12:51Riverside belvárosi heliport a Hungaroring transzferekre videón (repulnijo.hu)
Vasárnap délelőtt ezt a videót készítettem a Riverside belvárosi heliport forgalmáról. The post Riverside belvárosi heliport a Hungaroring transzferekre videón appeared first on Repülni Jó.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Ronaldo egy szóval elintézte Messit
A gyerekek között talált lelki társra a portugál.
 A családapa, aki meghekkelte Amerikát
Sőt, lassan az egész világot. De még Trumpot is. LaVar Ball a legnagyobb trollként röhög rajtunk, miközben a kosárlabdázó fiaibó
 Djokovics: Beszélnem kell az orvosaimmal
Három óra alatt, de három szettben kapott az AusOpenen a szerbek volt világelsője, a könyöke még mindig nem az igazi
 A holland élvonalból igazolt szlovén válogatott védőt a Felcsút
Most már felállhatnak 11 külföldivel.
 Szaladt a metró után, de az oszlopot nem látta - videó
Ez nagyon fájdalmasan néz ki és minden bizonnyal nagyon fájt is...
 Phjongcshang 2018 - Letette az esküt a magyar csapat
Hosszú idő után először utazhat komoly érmes reményekkel téli játékokra a magyar küldöttség.
 Babosék negyeddöntősök Ausztráliában
Bejutott a női párosverseny negyeddöntőjébe a Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
 Ronaldo telefonon nézegette a vérző arcát - videó
Véletlenül fejbe rúgták, ám nem kért segítséget.
 Meggyőző mérkőzést játszottunk - Wenger
A francia menedzser nyilatkozott röviden a Palace elleni mérkőzést követően.
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Ausztria: hókáosz méteres hóval
Kedd este óta kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan havazik, különösen a nyugati tartományok, azaz Vorarlberg, Tirol
 2018.02.04 - barlangok
Táv: kb.3 Km - Szintkülönbség: kb. m - - Részletek a www.setafika.hu oldal Túraprogramok menüjében---
 Franciaország és Svájc: újabb komoly havazás
Nem panaszkodhatnak az Alpok északi oldalán található francia síterepek. Már decemberben is jó havuk volt, erre jött még az idei é
 2018.01.27 - Kéktúra napkelettől napnyugatig 18-Pilis
Táv: kb.27 Km - Szintkülönbség: kb.1070 m - - Részletek a www.setafika.hu oldal Túraprogramok menüjében---
 2018.01.28 - Csergezán kilátó
Táv: kb.12 Km - Szintkülönbség: kb.250 m - - Részletek a www.setafika.hu oldal Túraprogramok menüjében---
 Győzelmi kényszer
Lassan három hét telt el 2018-ból, de meccset még nem sikerült nyerni (pedig hetente kétszer is próbálkozunk), csak egy büntetőpá
 Iniesta és Coutinho is játékra kész
A Barcelona hétfői edzésén teljes értékű munkát tudott végezni Andrés Iniesta csapatkapitány és a frissen igazolt Philippe Couti
 Valverde: “Nekünk nem lesz unalmas a Liga”
Ernesto Valverde szerint bár a Betis jól kezdett, az idő nekik dolgozott Sevillában, ezért vált egyre könnyebbé a meccs az első gó
 “Akik ma kijöttek, a történelem legjobbját láthatták”
Luis Suárez a Betis elleni siker után elárulta: nagyon szerették volna jól kezdeni a bajnokság második felét, ezért nagyon odafigye
 Aubameyang: Csodák Palotája, „Majomcirkusz”, a következő megálló a Lövölde tér?
Újra itt van, újra itt van... No, nem a nagy csapat, hanem a nagy csapatás a nemzetközi futball transzferbulijában, ahol a kegy
 Csak egy minimális értelmet adjatok ennek a meccsnek!
 A veretes Norwich-Arsenal B-Leicester trió ellen nem jött össze a góllövés. Egyébként minden fasza. Mit várhatunk a mai meccstől
 Az AusOpen sokkja: koreai teniszező verte ki Djokovicsot
Három szettet szenvedett a szerb.
 Fucsovics ellen jött össze Federer leglinkebb pontja
Borzasztó ütéssel indult a torna egyik labdamenete.
 Fucsovics: Volt haditervem, de kiderült, hogy hatástalan
Éles meccsen szembesült igazán Federer játékával.
 Dermesztő egyezések a Patriots 2004-es Super Bowl-győzelmével
Nem csak az ellenfél miatt déja vu az idei döntő.
 Király: Magyarországon a hibákat mindenki észreveszi, a megoldást kevesen tudják
A Nemzeti Sport interjújában Király Gábor beszélt az új stadion mellett a válogatott 2017-es évéről, hogy NB I-es szintű-e a Hala
 Rosszkor jött a történelmi Dortmund-gól a Herthának
Hiába vezetett, nyerni nem tudott Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Borussia Dortmund ellen a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesl
 Kovács Zoltán: Fehérvár az a hely, ahol lehet építkezni, lehet álmodni
Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója Huszti Szabolcs hazatéréséről, a futballkultúránkból hiányzó értékgondozásról, a d
 Lewandowski, Thomas Müller: dupla duplás páros
Ugyan kétszer is betalált a Bayern München vendégeként a Werder Bremen a Bundesliga 19. fordulójában, mégis pont nélkül utazhatot
 Ronaldo egy szóval elintézte Messit
A gyerekek között talált lelki társra a portugál.
 A családapa, aki meghekkelte Amerikát
Sőt, lassan az egész világot. De még Trumpot is. LaVar Ball a legnagyobb trollként röhög rajtunk, miközben a kosárlabdázó fiaibó
 Djokovics: Beszélnem kell az orvosaimmal
Három óra alatt, de három szettben kapott az AusOpenen a szerbek volt világelsője, a könyöke még mindig nem az igazi
 A holland élvonalból igazolt szlovén válogatott védőt a Felcsút
Most már felállhatnak 11 külföldivel.
 Szaladt a metró után, de az oszlopot nem látta - videó
Ez nagyon fájdalmasan néz ki és minden bizonnyal nagyon fájt is...
 Phjongcshang 2018 - Letette az esküt a magyar csapat
Hosszú idő után először utazhat komoly érmes reményekkel téli játékokra a magyar küldöttség.
 Babosék negyeddöntősök Ausztráliában
Bejutott a női párosverseny negyeddöntőjébe a Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
 Ronaldo telefonon nézegette a vérző arcát - videó
Véletlenül fejbe rúgták, ám nem kért segítséget.
 Meggyőző mérkőzést játszottunk - Wenger
A francia menedzser nyilatkozott röviden a Palace elleni mérkőzést követően.
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::