sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  handball.hu
sortav
  01-16
14:53Csak a Békéscsaba nyert otthon (handball.hu)
A bajnoks√°g 11. fordul√≥j√°b√≥l n√©gy m√©rkŇĎz√©st rendeztek szombaton: a Feh√©rv√°r a GyŇĎrt, a Kecskem√©t az √ļjv√°rosiakat, a B√©k√©scsaba az MTK-t, a Kisv√°rda pedig a Fradit l√°tta vend√©g√ľl.
sortav
14:53V√°con szenvedett veres√©get az √ČRD (handball.hu)
P√©nteken egy m√©rkŇĎz√©ssel folytat√≥dott a bajnoks√°g 11. fordul√≥ja, melyen n√©mi meglepet√©sre a vend√©g √ČRD csapata veres√©get szenvedett V√°con.
sortav
14:53Plusz h√ļsz a N√©pligetben (handball.hu)
K√©t m√©rkŇĎz√©ssel folytat√≥dik a bajnoks√°g szerda este. A N√©pligetben a Buda√∂rs a Ferencv√°ros vend√©gek√©nt kikapott, a DVSC pedig a Vasast verte Debrecenben.
sortav
14:53Kikapott a Siófok Budaörsön (handball.hu)
A bajnoks√°g 11. fordul√≥j√°nak utols√≥ m√©rkŇĎz√©s√©n a Buda√∂rs Handball otthon√°ban szenvedett nagyar√°ny√ļ veres√©get a Si√≥fok KC.
sortav
  01-08
21:07Megszerezte elsŇĎ gyŇĎzelm√©t a Vasas (handball.hu)
A vas√°rnapi k√©t bajnoki m√©rkŇĎz√©sen a GyŇĎri ETO verte a V√°c csapat√°t odahaza, a Vasas pedig elŇĎsz√∂r gyŇĎz√∂tt ebben a bajnoki szezonban, m√©ghozz√° a B√©k√©scsaba ellen.
sortav
21:07Meglepetések a Bundesligában (handball.hu)
Csak k√©t csapat maradt veretlen a kar√°csonyi erŇĎltetett menetben, √©s nem azok, akikre sz√°m√≠thattunk. Az egyik alulr√≥l j√∂tt, a m√°sikat nemr√©g "temett√ľk".
sortav
21:07V√©g√ľl a Duna√ļjv√°ros nyert (handball.hu)
Szombaton n√©gy tal√°lkoz√≥ra ker√ľlt sor a bajnoks√°g 10. fordul√≥j√°ban.
sortav
  01-05
10:12Tone Tiselj t√°vozik a DVSC-tŇĎl (handball.hu)
K√©t √©v √©s egy h√≥nap ut√°n elhagyja Debrecent Tone Tiselj. A szlov√©n szakember a klubvezet√©ssel egyet√©rt√©sben d√∂nt√∂tt a szerzŇĎd√©s k√∂z√∂s megegyez√©ssel t√∂rt√©nŇĎ megsz√ľntet√©s√©rŇĎl.
sortav
  12-31
13:38√Čvz√°r√≥ fordul√≥ a bajnoks√°gban (handball.hu)
Az √≥√©v z√°r√≥ akkordjak√©nt teljes fordul√≥t rendeznek a nŇĎi bajnoks√°gban. A nap elsŇĎ tal√°lkoz√≥j√°t a Ferencv√°ros v√©gig uralta a Duna√ļjv√°ros ellen √©s meg is nyerte.
sortav
13:38Geiger aláírt Siófokon (handball.hu)
A Si√≥fok KC szerzŇĎd√©st k√∂t√∂tt a t√∂bbsz√∂r√∂s rom√°n v√°logatott jobb√°tl√∂vŇĎvel, Geiger Melind√°val .
sortav
13:38A Vipers megszerezte elsŇĎ c√≠m√©t (handball.hu)
Mivel sorozatban kilencedik gyŇĎzelme ut√°n a Larvik kiesett a Norv√©g Kupa elŇĎd√∂ntŇĎj√©ben, a Vipers csapata jutott a cs√ļcsra a Stab√¶k ellen. A D√°n Kupa fin√°l√©j√°ban az Esbjerg sim√°n verte a K√łbenhavn H√•ndbold csapat√°t.
sortav
13:38Olimpiai Reménységek Versenye (handball.hu)
Decemberben a lengyelorsz√°gi Szczyrk-ben ker√ľlt sor a 2002-es koroszt√°ly elsŇĎ nemzetk√∂zi torn√°j√°ra, az Olimpiai Rem√©nys√©gek Verseny√©re. A mieink most is, hasonl√≥an a kor√°bbi √©vekhez, Szlov√°kia, Csehorsz√°g √©s Lengyelorsz√°g v√°logatottjaival tal√°lkoztak.
sortav
  12-28
21:07Sz√©tesŇĎ Bietigheim (handball.hu)
Az √ľnnepek alatt is folyamatos a nagy√ľzem a Bundeslig√°ban. A k√∂z√©pmezŇĎny alaposan megkeveredett, a bajnoki c√≠m√©rt foly√≥ k√ľzdelem pedig a jelek szerint k√©tszereplŇĎss√© olvadhat.
sortav
  12-25
19:08Békés, szeretetteljes karácsonyt! (handball.hu)
A handball.hu csapata √°ldott, b√©k√©s kar√°csonyi √ľnnepeket √©s sikerekben, √©lm√©nyekben gazdag boldog √ļj √©vet k√≠v√°n Minden Kedves Olvas√≥j√°nak!
sortav
  12-20
08:07Vil√°gbajnok Franciaorsz√°g (handball.hu)
A 2017-es vil√°gbajnoks√°g z√°r√≥napj√°n elŇĎsz√∂r Sv√©dorsz√°g √©s Hollandia m√©rkŇĎz√∂tt meg a bronz√©rem√©rt, majd k√∂vetkezett a d√∂ntŇĎ Franciaorsz√°g √©s Norv√©gia r√©szv√©tel√©vel.
sortav
  12-16
20:49Francia-norv√©g d√∂ntŇĎ lesz (handball.hu)
A vil√°gbajnoks√°g v√©ghajr√°j√°ban ma kider√ľlt, hogy kik jutottak a d√∂ntŇĎbe. Az elsŇĎ meccsen a pap√≠rforma szerint a norv√©gok sim√°n vert√©k a hollandokat, a m√°sodikon ki√©lezett k√ľzdelemben nyertek a franci√°k.
sortav
20:49Csatlakoztak a hollandok és a norvégok (handball.hu)
A vb utols√≥ k√©t negyedd√∂ntŇĎj√©nek napja ez Magdeburgban. ElŇĎsz√∂r a hollandok jutottak a legjobb n√©gy k√∂z√© a csehek ellen, este pedig a norv√©gok az oroszok ellen.
sortav
20:49GyŇĎri k√©zisek is seg√≠tik a menhelyet (handball.hu)
T√∂bb gyŇĎri szervezet, √≠gy a katon√°k, rendŇĎr√∂k √©s tŇĪzolt√≥k mellett a GyŇĎr csapat√°nak tagjai is r√©szt vettek a GyŇĎri √Āllatmenhely ŇĎszi fot√≥z√°s√°n. Az elk√©sz√ľlt k√©pekbŇĎl egy napt√°r k√©sz√ľl 2018-ra, melynek elad√°saib√≥l befolyt √∂sszeg a gazdi n√©lk√ľli kutyusokat √©s cicusokat seg√≠ti.
sortav
20:49Négy között a svédek és a franciák (handball.hu)
Lipcs√©ben Sv√©dorsz√°g D√°ni√°val √©s Franciaorsz√°g Montenegr√≥val m√©rkŇĎz√∂tt az elŇĎd√∂ntŇĎbe jut√°s√©rt a vil√°gbajnoks√°gon.
sortav
  12-12
10:33Kiestek a rom√°nok (handball.hu)
A h√©tfŇĎi nyolcadd√∂ntŇĎkben a csehek meglepet√©st szerezve vert√©k a rom√°nokat, az oroszok hosszabb√≠t√°sban nyertek D√©l-Korea ellen, a norv√©gok sim√°n gyŇĎztek a spanyolok ellen, a hollandok pedig a jap√°nok ellen szenvedve l√©ptek a nyolc k√∂z√©.
sortav
10:33A lengyeleké az Elnöki kupa (handball.hu)
H√©tfŇĎn Lipcs√©ben √©s Magdeburgban gazd√°ra tal√°ltak a vil√°gbajnoks√°g 17-24. helyei. Az Eln√∂ki kup√°t Lengyelorsz√°g nyerte meg.
sortav
10:33Görbicz lemondta a válogatottságot (handball.hu)
G√∂rbicz Anita bejelentette, hogy a n√©metorsz√°gi vil√°gbajnoks√°g volt az utols√≥ nagy nemzetk√∂zi torn√°ja a magyar nŇĎi k√©zilabda-v√°logatottban.
sortav
10:33A franciák jutottak a nyolc közé (handball.hu)
A vb nyolcadd√∂ntŇĎin Lipcs√©ben a magyar v√°logatott Franciaorsz√°g ellen h√°rom g√≥llal maradt alul, √≠gy nem jutott tov√°bb. Magdeburgban Montenegr√≥t megverte Szerbia, a h√°zigazda n√©metek pedig a d√°nokkal szemben estek ki.
sortav
  12-08
17:51D√∂ntetlen a kiesŇĎk csat√°j√°n (handball.hu)
A D-csoport b√ļcs√ļz√≥i, K√≠na √©s Kamerun ikszeltek egym√°ssal p√©nteken: Hollandi√°ra N√©metorsz√°g, Szerbi√°ra pedig D√©l-Korea v√°r p√©nteken.
sortav
17:51Jap√°n siker a C-csoportban (handball.hu)
A vb utols√≥ csoportfordul√≥j√°t a Jap√°n - Tun√©zia nyitotta, mely csata az elŇĎbbi gyŇĎzelm√©t hozta. A C-csoportban m√©g Braz√≠lia Montenegr√≥val, D√°nia pedig Oroszorsz√°ggal tal√°lkozik.
sortav
17:51A csehek v√°rnak r√°nk (handball.hu)
A vb B-csoportj√°nak utols√≥ fordul√≥j√°ban a m√°r fix tov√°bbjut√≥ magyar v√°logatott a csehekkel, Argent√≠na a lengyelekkel, Norv√©gia pedig a sv√©dekkel m√©rkŇĎzik meg.
sortav
17:51Paraguay maradt nyeretlen (handball.hu)
Az A-csoportban is az volt a k√©rd√©s, a m√°r fix kiesŇĎ Angola √©s Paraguay k√∂z√∂tt mi is lesz a v√©gsŇĎ csoportsorrend. Franciaorsz√°g - Rom√°nia √©s Spanyolorsz√°g - Szlov√©nia meccsek k√∂vetkeznek itt ma m√©g.
sortav
  12-02
22:37Norvégia elverte a mieinket (handball.hu)
A p√©nteki nyit√≥m√©rkŇĎz√©s ut√°n ma minden helysz√≠nen beindultak a csoportk√ľzdelmek. V√°logatottunk este nyolcg√≥los veres√©get szenvedtek Norv√©gi√° val szemben.
sortav
22:37Kína ellen kezdett Szerbia (handball.hu)
A D-csoport k√ľzdelmei tegnap kezdŇĎdtek, a nyit√≥m√©rkŇĎz√©sen a n√©met ek legyŇĎzt√©k Kamerun t. Szombaton a folytat√°sban Szerbia-K√≠na √©s Hollandia-D√©l-Korea √∂sszecsap√°st rendeznek.
sortav
22:37Az oroszok is sim√°n nyertek (handball.hu)
A C-csoport az Oroszorsz√°g-Tun√©zia tal√°lkoz√≥val kezdŇĎd√∂tt, melyen nem sz√ľletett meglepet√©s. A brazilok ikszeltek Jap√°nnal , a d√°nok pedig Montenegr√≥t√≥l kaptak ki.
sortav
22:37Revansot vettek a szlovénok (handball.hu)
A vb A-csoport j√°nak elsŇĎ m√©rkŇĎz√©s√©n a rom√°n v√°logatott a pap√≠rform√°nak megfelelŇĎen magabiztosan verte Paraguay csapat√°t. A franci√°k kikaptak Szlov√©ni√°t√≥l , Spanyolorsz√°g pedig Angol√°t verte.
sortav
  11-29
15:05Sv√©d gyŇĎzelem a d√°nok ellen (handball.hu)
H√©tfŇĎn is folytat√≥dtak felk√©sz√ľl√©si m√©rkŇĎz√©sek Eur√≥p√°ban.
sortav
15:05Harmadik hely Norvégiában (handball.hu)
A M√łbelringen-kupa utols√≥ napj√°n, D√©l-Korea ellen az utols√≥ t√°mad√°s d√∂nt√∂tte el a k√©t pont sors√°t, amelyeket v√©g√ľl a magyar v√°logatott szerzett meg. Schatzl Nadine berek√ľlt a torna All Star-csapat√°ba!
sortav
15:05Visszav√°gtak a juniorok (handball.hu)
A szombati veres√©get megbosszult√°k a magyar juniorok , vas√°rnap d√©lelŇĎtt ugyanis hat g√≥llal vert√©k a h√°zigazda norv√©gokat.
sortav
15:05Krpez magyar √°llampolg√°r lett (handball.hu)
Krpez Slez√°k Katarina √°llampolg√°rs√°gi esk√ľt tett az √©rdi Polg√°rmesteri Hivatalban, √≠gy a mai napt√≥l magyar √°llampolg√°r.
sortav
  11-21
18:24Szabó Edina felajánlotta lemondását (handball.hu)
Az Issy Paris Hand csapat√°t√≥l elszenvedett s√ļlyos veres√©get √©s az EHF-kup√°b√≥l t√∂rt√©nt kies√©st k√∂vetŇĎen az √ČRD vezetŇĎedzŇĎje, Szab√≥ Edina felaj√°nlotta lemond√°s√°t.
sortav
18:24EHF-kupa: a DVSC legal√°bb gyŇĎz√∂tt (handball.hu)
√Ėt √©v ut√°n elŇĎsz√∂r fordul elŇĎ, hogy a magyar csapatok nem √©lik t√ļl az ŇĎszt az EHF-kup√°ban . A szombati kudarcok ut√°n a V√°c idegenben kapott ki, a DVSC pedig ugyan nyert, de szint√©n kiesett. A csoportk√∂rben nem lesz magyar csapat.
sortav
18:24Lev√°ltj√°k AdŇĺińá-ot (handball.hu)
Nyolc √©v ut√°n nem Dragan AdŇĺińá vezeti Montenegr√≥ v√°logatottj√°t, hiszen most azonnali hat√°llyal felmentett√©k. A szakember hely√©t a sv√©d Per Johansson veszi √°t.
sortav
18:24Idegenben nyert az FKC (handball.hu)
A t√©li sz√ľnet elŇĎtti utols√≥ bajnoki m√©rkŇĎz√©sen a Vasas otthon√°ba l√°togatott az Alba Feh√©rv√°r, s a vend√©gek sima gyŇĎzelmet arattak.
sortav
  11-18
21:56Békéscsabán fordított a Budaörs (handball.hu)
A B√©k√©scsaba √©s a Buda√∂rs is elkezdi t√©li ‚ÄěpihenŇĎj√©t‚ÄĚ, miut√°n a k√©t csapat bajnoki tal√°lkoz√≥j√°n a f√©lidŇĎben a hazai csapat vezetett, a vend√©gek azonban ford√≠tottak √©s nyertek.
sortav
21:56Kiesett a DKKA √©s az √ČRD is (handball.hu)
A Koh√°sz egyg√≥los h√°tr√°nyb√≥l v√°rta az EHF-kupa selejtezŇĎj√©nek visszav√°g√≥j√°t, de a d√°n K√łbenhavn H√•ndbold kettŇĎs gyŇĎzelemmel jutott tov√°bb. Az √ČRD az Issy otthon√°ban hatalmas ver√©st kapott √©s szint√©n b√ļcs√ļzott.
sortav
17:35Nagyon sima si√≥foki gyŇĎzelem (handball.hu)
A hazai bajnoks√°g 8. fordul√≥ j√°b√≥l p√©nteken egy m√©rkŇĎz√©st j√°tszottak, melyen a Si√≥fok vend√©ge a Kecskem√©t volt. A vend√©gek t√∂bb mint h√ļszg√≥los veres√©get szenvedtek.
sortav
17:35√ČrdrŇĎl is pontokat hozott az FTC (handball.hu)
A bajnoki alapszakasz nyolcadik fordul√≥j√°ban az √Črd a Fradit, a Duna√ļjv√°ros a Lokit, a GyŇĎr a Kisv√°rd√°t, az MTK pedig a V√°cot l√°tta vend√©g√ľl szerd√°n.
sortav
17:35T√©t n√©lk√ľl is magabiztos volt az ETO (handball.hu)
A Bajnokok Lig√°ja csoportk√∂r√©nek utols√≥ m√©rkŇĎz√©s√©n a hat pontot a k√∂z√©pd√∂ntŇĎbe vivŇĎ GyŇĎri ETO a kiesŇĎ Brest csapat√°t verte kilenc g√≥llal.
sortav
17:35Vardar: pontvesztes√©g n√©lk√ľl (handball.hu)
P√©nteken Szkopj√©ban j√°tszotta idei utols√≥ BL-csoportm√©rkŇĎz√©s√©t a Th√ľringen √©s a Vardar . A tal√°lkoz√≥n szoros elsŇĎ f√©lidŇĎ ut√°n v√©g√ľl a Vardar nyert.
sortav
  11-13
07:58EHF: minim√°lis h√°tr√°nyban az √öjv√°ros (handball.hu)
Az EHF-kupa 3. selejtezŇĎk√∂r√©ben h√°rom magyar egy√ľttes j√°tssza le az elsŇĎ m√©rkŇĎz√©st szombaton. A Duna√ļjv√°ros D√°ni√°ban szenvedett minim√°lis veres√©get. A Loki Rom√°ni√°ban kapott ki √∂t g√≥llal, az √ČRD pedig francia ellenfelet vert t√≠zzel.
sortav
07:58Horv√°th Roland lett a Csaba edzŇĎje (handball.hu)
Az EUbility Group-B√©k√©scsabai ElŇĎre NKSE csapata 2018. j√ļnius 30-ig sz√≥l√≥ szerzŇĎd√©st k√∂t√∂tt Horv√°th Rolanddal, √≠gy az id√©ny v√©g√©ig a fiatal szakember lesz a lila-feh√©r csapat vezetŇĎedzŇĎje.
sortav
07:58Megszerezte elsŇĎ gyŇĎzelm√©t a Larvik (handball.hu)
A BL 5. fordul√≥j√°ban Nordhausenben a Th√ľringer legyŇĎz√©s√©vel megszerezte elsŇĎ gyŇĎzelm√©t a Larvik.
sortav
07:58EHF-kupa: kétgólos hátrányban a Vác (handball.hu)
K√©tg√≥los veres√©get szenvedett hazai p√°ly√°n a V√°c csapata az EHF-kupa 3. selejtezŇĎk√∂r√©nek elsŇĎ m√©rkŇĎz√©s√©n.
sortav
  10-25
20:56Egy f√©lidŇĎt b√≠rt otthon a Gdynia (handball.hu)
A Bajnokok Lig√°ja A-csoportj√°ban h√©tk√∂zi tal√°lkoz√≥ra ker√ľlt sor szerd√°n: a Vistal Gdynia a Krim csapat√°t l√°tta vend√©g√ľl.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Antonellivel erŇĎs√≠ten√© meg v√©delm√©t a Fiorentina
A saj√°t nevel√©sŇĪ balh√°tv√©d Rodriguez m√∂g√∂tt csak elv√©tve kap lehetŇĎs√©get.
 V√°ltoz√°s a Fradin√°l!
A klub v√°ltoz√°st eszk√∂z√∂lt a szezon h√°tralevŇĎ r√©sz√©ben. Fot√≥: FTC V√≠zilabda / facebook M√°r lehet jegyeket kapni az Euro Kupa elŇĎ
 V√°mos M√°rton az √©v v√≠zilabd√°z√≥ja
Nagy elismer√©sben r√©szes√ľl balkezes v√°logatottunk, hiszen a Swimminf World Magazinn√°l, ŇĎt v√°lasztott√°k a 2017-es esztendŇĎ √©v v√≠zi
 Hossz√ļ Katinka √©s Shane Tusup k√∂z√∂s k√∂zlem√©nyt adott ki
Az Iron Corporation, p√©nteken k√∂z√∂lte az elŇĎfizetŇĎkkel, amely az Iron Lady Arcanum k√©preg√©nyeket gy√°rt√≥ √©s kiad√≥ Iron Comics tula
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 K√≥rh√°zba ker√ľlt a legend√°s focista
√Ėsszeesett √©s k√≥rh√°zba kellett sz√°ll√≠tani Pel√©t, minden idŇĎk egyik legjobb futballist√°j√°t.
 Mourinho √©s Klopp? Kiz√°rt! Conte √©s Zidane? Sim√°n!
Josep Guardiola nemr√©g az egyik sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n √ļjs√°g√≠r√≥i k√©rd√©sre v√°laszolva azt √°ll√≠totta, Fernandinho mellett es√©lye
 Veres√©g a csehektŇĎl, pont n√©lk√ľl b√ļcs√ļzott az Eb-tŇĎl a magyar csapat
A horv√°torsz√°gi f√©rfi k√©zilabda Eur√≥pa-bajnoks√°gon Csehorsz√°g meg√©rdemelt, 33‚Äď27-es gyŇĎzelmet aratott a magyar v√°logatott felet
 D√°rdai csapata megnyert meccset adott ikszre a Dortmundnak
A Hertha BSC edzŇĎje nem fogja megdics√©rni a szlov√°k Ondrej Dud√°t.
 A c√≠mv√©dŇĎ n√©meteket m√°r nem tudt√°k meglepni a csehek a k√©zi Eb-n
Az ugyancsak a magyar csoportb√≥l √©rkezŇĎ olimpia bajnok D√°nia viszont legyŇĎzte Szlov√©ni√°t.
 Euroliga: csak az UVSE nyert a nŇĎi magyar p√≥l√≥csapatok k√∂z√ľl
A BVSC √©s a Duna√ļjv√°ros veres√©ggel kezdett a csoportselejtezŇĎben.
 Szt√°rsportol√≥k, akik kellemetlen helyzetbe hozt√°k magukat a neten
Egy-egy meggondolatlan poszt lavinát indíthat el. Mutatjuk, ki esett már csapdába a közösségi oldalakon.
 Antonellivel erŇĎs√≠ten√© meg v√©delm√©t a Fiorentina
A saj√°t nevel√©sŇĪ balh√°tv√©d Rodriguez m√∂g√∂tt csak elv√©tve kap lehetŇĎs√©get.
 V√°ltoz√°s a Fradin√°l!
A klub v√°ltoz√°st eszk√∂z√∂lt a szezon h√°tralevŇĎ r√©sz√©ben. Fot√≥: FTC V√≠zilabda / facebook M√°r lehet jegyeket kapni az Euro Kupa elŇĎ
 V√°mos M√°rton az √©v v√≠zilabd√°z√≥ja
Nagy elismer√©sben r√©szes√ľl balkezes v√°logatottunk, hiszen a Swimminf World Magazinn√°l, ŇĎt v√°lasztott√°k a 2017-es esztendŇĎ √©v v√≠zi
 Hossz√ļ Katinka √©s Shane Tusup k√∂z√∂s k√∂zlem√©nyt adott ki
Az Iron Corporation, p√©nteken k√∂z√∂lte az elŇĎfizetŇĎkkel, amely az Iron Lady Arcanum k√©preg√©nyeket gy√°rt√≥ √©s kiad√≥ Iron Comics tula
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::