Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  handball.hu
sortav
08:41Ifi Eb: bronzérmesek a lányaink (handball.hu)
Sima győzelmet aratott az ifjúsági Eb utolsó napján a magyar válogatott, így a dobogó alsó fokán végzett.
sortav
  08-19
22:02Ifi Eb: végzett az alsóház (handball.hu)
Az alsóház utolsó mérkőzéseire került sor az ifjúsági Eb szombati napján: a 9-16. helyek keltek el.
sortav
22:02A Viborg nyerte a Kohász-kupát (handball.hu)
A Kohász-kupa helyosztó mérkőzésein büntetőkkel szerezte meg az ötödik helyet a DVSC, a Dunaújváros legyőzte a Vácot és harmadik lett, a Viborg pedig az utolsó másodpercekben lőtt góllal lett kupagyőztes. A Fradi felkészülési meccsen legyőzte a Besançont.
sortav
22:02Ifi Eb: a bronzért játszhatnak a mieink (handball.hu)
Utolsó napjaihoz érkezett az ifjúsági Eb . Az elődöntőben a mieink a norvégokkal találkoztak, de nem sikerült a bravúr, így vasárnap a franciák ellen játszhatnak a harmadik helyért.
sortav
22:02A Budaörs jutott a döntőbe (handball.hu)
Már hatodik alkalommal rendezi meg a DKKA az idén is rangos Kohász-kupát , amelyen a házigazda mellett a Viborg, a Zvezda, a DVSC, a Vác és a Budaörs szerepel. A Győri ETO a francia Besançont fogadta felkészülési mérkőzésen.
sortav
  08-16
21:29Ifi Eb: egy pont a németek ellen (handball.hu)
Végig izgalmas meccset hozott az ifjúsági Eb középdöntőjének első mérkőzése. A mieink győzelem esetén már biztosan az elődöntőbe juthattak volna a németek ellen, a kérdésre választ csak az oroszok elleni mérkőzés után kapunk.
sortav
  08-15
15:41Ifi Eb: a dánok is kipipálva (handball.hu)
Utolsó csoportmérkőzését játszotta a magyar ifjúsági válogatott a szlovákiai Eb-n, amelyen a dánok ellen négy góllal győzött.
sortav
15:41Győrben járt a Vasas (handball.hu)
Az NB I. újonca kikapott felkészülési mérkőzésen a Győri ETO otthonában, az FKC pedig nem bírt a Dunaújvárossal a székesfehérvári tornán.
sortav
  08-12
17:50SokgĂłlos bemutatĂł Csengeren (handball.hu)
Bemutató felkészülési mérkőzést játszott a Ferencváros Csengeren, amelyen sok góllal verte a Nagybányát. Az Ipartestület-kupát az ÉRD nyerte, a Dunaújváros pedig a Nagymihály ellen aratott győzelmet Székesfehérváron.
sortav
17:50Ifi Eb: magyar siker, középdöntő (handball.hu)
A magyar ifjúsági válogatott második mérkőzését játszotta az Európa-bajnokságon. A horvátok ellen ismét nyerni tudott, méghozzá egyetlen góllal, és így bejutott a középdöntőbe.
sortav
17:50Érd-Budaörs „döntő” lesz (handball.hu)
A VII. Érdi Ipartestület-kupa első két fordulója már lezajlott, a harmadik fordulóban dől el, hogy melyik együttes lesz a végső győztes. Saját tornáján az FKC simán nyert a Iuventa ellen, a Dunaújváros pedig felkészülési meccsen verte a Szegedet.
sortav
17:50Ifi Eb: sikeres kezdés (handball.hu)
A magyar ifjúsági válogatott Montenegró elleni sikerrel indította az Európa-bajnokságot .
sortav
  08-02
19:21Junior Eb: elődöntőbe jutottunk (handball.hu)
A magyar válogatott Norvégia ellen vívta ki a junior Eb elődöntőjébe jutást.
sortav
19:21Zácsik Budaörsön folytatja (handball.hu)
Kedden megszületett a megállapodás, a Budaörs Handball tizedik nyári igazolása a kétszeres KEK-győztes, magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes válogatott átlövő, Szöllősi-Zácsik Szandra.
sortav
19:21Junior Eb: az oroszok ellen is siker (handball.hu)
A magyar junior válogatott kedden az oroszok ellen lépett pályára Celjében, a 19-es Európa-bajnokság első középdöntős összecsapásán.
sortav
19:21Zácsik elhagyja a Fradit (handball.hu)
A Ferencvárosi Torna Club közleménye.
sortav
  07-27
09:15EYOF: vereség a záró csoportkörben (handball.hu)
Szerdán már zárulnak az EYOF csoportkörei, és kialakul a helyosztók következő játéknapjának (péntek) rendje. A magyar válogatott háromgólos vereséggel megy tovább.
sortav
09:15Csütörtöktől junior Eb (handball.hu)
Csütörtökön kezdődik Szlovéniában a junior Európa-bajnokság, ahol az 1998-as korosztály legjobbjait láthatjuk majd. Beharangozó cikkünkben az ellenfelekről, és saját csapatunk esélyeiről szólunk.
sortav
09:15Érd - közlemény (handball.hu)
Az Érdi Sport Kft. az alábbiakról tájékoztatja szurkolóit Klivinyi Kinga esetleges átigazolásával kapcsolatban.
sortav
  07-26
05:48Újabb magyar győzelem az EYOF-on (handball.hu)
Kedden a második csoportfordulóval folytatódott az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Győrben.
sortav
05:48A fiatal játékosok szezonja III (handball.hu)
A fiatal játékosokról szóló cikksorozatunk befejező részében az alsóház hat csapatával foglalkozunk.
sortav
  07-25
09:02Izgalmas meccsel nyitott az EYOF (handball.hu)
Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kézilabda tornájának első napja norvég - román, holland - magyar, dán - francia és orosz - montenegrói összecsapással indult. A mieink 26 gólos sikert arattak.
sortav
  07-22
19:33A fiatal játékosok szezonja II (handball.hu)
A fiatal játékosokról szóló cikksorozatunk második részében a középház négy csapatával foglalkozunk. A légiósok itt nagy számban vannak jelen, mégis találunk olyan klubokat, ahol ennek ellenére nemcsak ők kaptak idén lehetőséget...
sortav
19:32Startol az EYOF (handball.hu)
Tizennegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, most először Magyarországon, méghozzá Győrben.
sortav
  07-18
21:48A fiatal játékosok szezonja I (handball.hu)
A fiatal játékosokra a hazai NB I-es bajnokságban kiemelt figyelem irányul, mindenki szeretné tudni, hogy kik az új tehetségek, mennyi lehetőséget kapnak, és mikor léphetnek a felnőttek helyére. Dán Róbert cikke.
sortav
19:10Sorsoltak az EHF-kupában (handball.hu)
Az Európai Kézilabda Szövetségben kisorsolták az EHF-kupa első és második selejtezőkörének párosítását.
sortav
  07-17
11:13Sorsoltak az NB I-re (handball.hu)
A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a 2017-18-as idény NB I-es bajnokságainak fordulónkénti párosítását.
sortav
  07-12
20:17Tilinger Tamara Óváron folytatja (handball.hu)
Újabb játékossal erősödött az NB I/B Nyugati csoportjában induló Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kerete, ráadásul ezúttal egy igazán nagy nevet sikerült leigazolni.. A Lajta parti klub kétéves szerződést kötött Tilinger Tamarával.
sortav
  07-09
13:20LĂ©giĂłsok itthon 2016/2017 (handball.hu)
A 2016/17-es szezonban nem kevesebb mint egyharmadával, 45-ről 60-ra nőtt a magyar bajnokságban szereplő külföldiek száma. 2016 szeptemberében tizenöttel voltak többen mint előtte egy évvel (amikor is öttel voltak többen a 2014/15-ös bajnoki évhez képest).
sortav
  07-04
13:27Szarka Békéscsabán folytatja (handball.hu)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület egy plusz egy éves szerződést kötött Szarka Adriennel, aki hét szezon után hagyja el a Ferencváros együttesét.
sortav
13:27Junior válogatott Békéscsabán (handball.hu)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE kétéves szerződést kötött a junior válogatott beállóval, Pintér Zsanettel.
sortav
13:27Kellemes vb-sorsolást kaptunk (handball.hu)
Kisorsolják a decemberi németországi világbajnokság csoportjait. Mi a B-csoportba kerültünk Norvégia, Lengyelország, Csehország, Svédország és Argentína mellé.
sortav
13:27BL: könnyebb is lehetett volna (handball.hu)
Kisorsolták a 2017/2018-as szezon Bajnokok Ligája-sorozatának csoportjait Ljubljanában. A Győri ETO a Rosztov-Donnal, az FCM-mel és a Brest Bretagne-nyal, a Ferencváros pedig a Vardarral, a Larvikkal és a 2. selejtezőcsoport győztesével találkozik.
sortav
  06-24
21:51Tizedikek lettek a mieink (handball.hu)
Megnyerte első helyosztó mérkőzését a magyar válogatott a strandkézilabda-Eb szombati napján, majd kikapott a házigazdától, így a tizedik lett.
sortav
11:56Új kapustrió az Előre NKSE-nél (handball.hu)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata a 2017/2018-as bajnoki idényre három új kapust szerződtetett, miután a lila-fehér klubot mindhárom korábbi kapuvédője elhagyta a nyáron.
sortav
11:56A 9-12. helyért játszhatnak a mieink (handball.hu)
A norvégok elleni vereség után eldőlt, hogy nem jut a legjobb nyolc közé a magyar válogatott a strandkézilabda-Eb-n .
sortav
11:56Újabb blama a strandkézi-Eb-n (handball.hu)
Ötödik vereségét is elszenvedte a sokkal szebb napokat is látott magyar válogatott immár a strandkézilabda-Eb középdöntőjében. Reggel az újonc franciáktól szétlövéssel kapott ki, majd délután a görögök simán verték a mieinket.
sortav
  06-21
16:08A dánoktól is kikaptak a mieink (handball.hu)
A harmadik mérkőzésen sem sikerült nyernie, de az A-csoport negyedik helyén végez, azaz a középdöntőbe jut a magyar válogatott a strandkézilabda-Eb második napján, ugyanis a németek már biztosan a csoport utolsó helyén végeznek.
sortav
  06-20
19:17Felemás kezdés a strand-Eb-n (handball.hu)
A zágrábi strandkézilabda-Eb első napján a címvédő magyar válogatott kikapott a két éve hetedik oroszoktól, majd szétlövésben nyert az előző Eb tizenharmadik helyén végző németek ellen.
sortav
  06-18
15:33Negyedik hely szétlövés után (handball.hu)
Az eddig hibátlan portugálok ellen játszott elődöntőt a magyar válogatott a junior strand-Eb-n , ám két szettben kikapott. A bronzért a németek ellen nem jártak sikerrel a mieink.
sortav
15:33Szétlövéssel az elődöntőben (handball.hu)
A csoportkörben a németek, majd az ukránok elleni meccset megnyerték a magyarok a junior strand-Eb-n , a hollandoktól viszont kikaptak. A negyeddöntőben a spanyolokat verték szétlövéssel, így a vasárnap 9 órakor kezdődő elődöntőben a portugálok következnek.
sortav
  06-17
17:53Megvan a negyeddöntő (handball.hu)
A péntekről elhalasztott, németek elleni mérkőzést, majd az ukránok elleni találkozót is megnyerte a magyar válogatott a junior strand-Eb-n , a hollandoktól viszont szétlövésben kapott ki. A szombati programban szerepel még a spanyolok elleni negyeddöntő is.
sortav
17:53Győzelmekkel kezdtek a juniorok (handball.hu)
Zágrábban rendezik a junior strandkézilabda Európa-bajnokságot . A magyarok szétlövésben győztek a románok ellen, majd a lengyeleket verték. A pénteki utolsó mérkőzést szombatra halasztották.
sortav
  06-16
15:03Győzelemmel kezdtek a juniorok (handball.hu)
Zágrábban rendezik a junior strandkézilabda Európa-bajnokságot . A magyarok szétlövésben győztek a románok ellen és még két mérkőzés vár rájuk a mai napon.
sortav
08:10Vb: megvannak a kijutĂłk (handball.hu)
A XXIII. nőikézilabda-vb selejtező párharc visszavágói csütörtökön folytatódtak.
sortav
08:10Fiatal magyart igazolt az ETO (handball.hu)
Tehetséges balszélsővel írt alá hosszú távú kontraktust a Győri Audi ETO KC csapata. A fiatal tehetség a Nemzeti Kézilabda Akadémiából érkezik Győrbe.
sortav
08:10Egál a visszavágón, de kint a vb-n (handball.hu)
A szombati, debreceni kilencgólos sikert követően szerdán Pozsonyban kellett helytállnia a magyar válogatottnak, hogy az idei világbajnokságra megváltsa a belépőjét. A szerbek az olaszok ellen kettős győzelemmel harcolták ki a továbbjutást.
sortav
  06-14
06:24Kijutottak a svédek és a románok (handball.hu)
Elkezdődtek a világbajnoki selejtező visszavágói. Először a svédek nyertek a macedónok ellen, majd a románok az osztrákok ellen, és így részt vehetnek a németországi vb-n.
sortav
  06-11
18:34Sima győzelem az első meccsen (handball.hu)
Szlovákiá n át vezet női válogatottunk útja a decemberi németország i világbajnokság ra. A selejtező párharc első mérkőzésén Debrecenben kilencgólos győzelmet arattunk.
sortav
  06-09
19:30Kisvárdán folytatja Triscsuk (handball.hu)
A KKC-nál folytatja a pályafutását Triscsuk Krisztina. Az oroszországi születésű magyar válogatott játékos a nemzeti együttes meghatározó játékosa, aki képes a belső pozíciók mindegyikén kiemelkedően teljesíteni.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Kimi Räikkönen mĂ©g egy Ă©vig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 Itt az Ăşj BMW M5
A BMW leleplezte az új M5 szuperszedánt, a legerősebb és leggyorsabb autót, ami az M GmbH gyárkapuját valaha elhagyta. Az M5 600 lóe
 Földgázos változatban is rendelhetĹ‘ az Audi A4 Avant Ă©s A5 Sportback
KĂ©t Ăşj, hosszĂş távon fenntarthatĂł ĂĽzemű alternatĂ­vával is szolgál az Audi a közĂ©pkategĂłriában. Az Ăşj A4 Avant g-tron Ă©s az Ă
 Dinamo-mezben a Sepsi-játĂ©kos, miközben szĂłl a szĂ©kely himnusz...
Mint beszámoltunk róla, a román élvonalban hétfőn a Dinamo Bucuresti hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sepsi OSK-t. Az újonc seps
 Premier League, te nagyon drágaszág!
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalo
 Bernd Storck: Sohasem Ă©reztem, hogy bárki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: pĂ©nzes lábnyomok a levegĹ‘ben
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobb
 A nap kĂ©pe: a vágott tetejű Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 márciusában, 18 évvel ezelőtt mutatkozott be a Genfi Autószalonon, s a speciális szériákat és különkiadásoka
 SzűkszavĂş Ă©rtĂ©kelĂ©s Kubica-ĂĽgyben
De a Renault-főnök legalább megszólalt végre.
 Serpico – Ăşjratöltve – S. TĂłth János publicisztikája
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Iniesta: "Nem tudtam volna ezt elkĂ©pzelni..."
Andrés Iniesta, akinek a szerzĹ‘dése 2018-ban lejár, és még nem hosszabbította azt meg, interj&u
 PilĂłta nĂ©lkĂĽli safety car jöhet az F1-be
A biztonsági autót vezető Bernd Mayländer 2000 óta csak egy F1-futamot hagyott ki, robotnak adnák a munkáját.
 Xavi: "Mourinho egy jĂł vezetĹ‘edzĹ‘..."
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény szü
 FeledtettĂ©k a hĂ©tközi veresĂ©get: 2-0 a Betis ellen
Nem hagyott látható nyomot a Real Madrid elleni vereség a csapaton, mivel magabiztosan verte Valverde csapata a Betis
 Kimi Räikkönen mĂ©g egy Ă©vig a Forma-1-ben
A Ferrari nem várt a szokásos monzai bejelentésig.
 "Neymar távozásával mĂ©lysĂ©get veszĂ­tettĂĽnk"
Ernesto Valverde nagy vonalakban elégedett volt csapata Betis elleni teljesítményével, de jelezte, Neymar n&eacu
 Itt az Ăşj BMW M5
A BMW leleplezte az új M5 szuperszedánt, a legerősebb és leggyorsabb autót, ami az M GmbH gyárkapuját valaha elhagyta. Az M5 600 lóe
 Földgázos változatban is rendelhetĹ‘ az Audi A4 Avant Ă©s A5 Sportback
KĂ©t Ăşj, hosszĂş távon fenntarthatĂł ĂĽzemű alternatĂ­vával is szolgál az Audi a közĂ©pkategĂłriában. Az Ăşj A4 Avant g-tron Ă©s az Ă
 Dinamo-mezben a Sepsi-játĂ©kos, miközben szĂłl a szĂ©kely himnusz...
Mint beszámoltunk róla, a román élvonalban hétfőn a Dinamo Bucuresti hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sepsi OSK-t. Az újonc seps
 Premier League, te nagyon drágaszág!
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalo
 Bernd Storck: Sohasem Ă©reztem, hogy bárki is ellenem fordulna
Okult a hibákból a német szakember, aki sohasem érezte, hogy valamelyik játékosa ellene fordult volna, és bízik benne, a lettek, maj
 Barcelona: pĂ©nzes lábnyomok a levegĹ‘ben
Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobb
 Ifi Eb: bronzĂ©rmesek a lányaink
Sima győzelmet aratott az ifjúsági Eb utolsó napján a magyar válogatott, így a dobogó alsó fokán végzett.
 A nap kĂ©pe: a vágott tetejű Pagani Zonda
A Pagani Zonda 1999 márciusában, 18 évvel ezelőtt mutatkozott be a Genfi Autószalonon, s a speciális szériákat és különkiadásoka
 SzűkszavĂş Ă©rtĂ©kelĂ©s Kubica-ĂĽgyben
De a Renault-főnök legalább megszólalt végre.
 Serpico – Ăşjratöltve – S. TĂłth János publicisztikája
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Kereső optimalizálás Kuruc.info Google PageRank Linkgyűjtemény, linktár Cylex Silver Díj NetLap Linktár Ingyen linkgyűjtemény Facebook Eladó Ingatlanok